lade | WEB Magazine, de la Espriella

It's focusing on gourmet, Hamamatsu-Shi, Shizuoka、Overseas travel、To deliver the lifestyle information such as design WEB Magazine alleys

"Seasonal cooking Ouchi" do the dishes freshly prepared with seasonal ingredients

2013/07/19

_RID0166

From Hamamatsu station、Located on second floor FOOD Subaru, located just a few minutes walk from the Act of "seasonal food Magnus", it is、Owner credo is "cooking fresh ingredients of the season"。In that provided the real food inedible decorations without sticking Buri、Open kitchen counter before the audience sees Cook's hand and moves to regular customers who appreciate。Summer hamo horsetail cuisine、Natural eel、Natural darkness in autumn、Winter natural fugu (Blowfish).、Expert in natural things of the season cuisine。また店主は狩猟免許を持っておりシーズンには野生のジビエを味わうことができるそうですドリンクの種類も豊富で清潔感溢れるお店で美味しい料理と美味しい酒を堪能したいと思います♪

_RID0182

The shopkeeper、2006年に「旬の料理 大内」を開店。Since、浜松の和食といえば”大内”と口を揃える美食家も大変多いのです♪

_RID0170

It is "The Premium Malt Masters Dream tumbler" 650 yen First toast with beer ♪

_RID0171

"Toro and lean in the tuna"

脂ののった中トロと色鮮やかな赤身を少しずつ盛り合わせていただきました塩と昆布醤油のどちらかをお好みで美味しいマグロは塩に限ります♪

_RID0172

"Sun this smelt" 800 yen

天日干しの本ししゃもは日光を浴びて旨みが凝縮されており噛めば噛むほどに甘みが増します♪

_RID0174

"Lake Hamana of octopus (boiled up)" 900 yen

たきや漁で漁ったタコではありません(笑)がやはり浜名湖のタコは美味しいですね!そしてこちらのタコは茹で加減が抜群でタコの身は柔らかく塩の塩梅が程好いのですすり下ろしたばかりの山葵でいただきます♪

_RID0175

"Shochu" than 600 yen

お次は芋焼酎をお願いしました美味しい肴には香り高く甘みのある芋焼酎が胃に滲みます♪

_RID0177

"Stone grilled beef skirt steak" 2,300 yen

和牛のハラミの旨み溢れる味と独特の噛み応えはまさに肉そのもの山葵を添えていただきましょう♪

_RID0179

"Steamed abalone steak" 3,000 yen

秦の始皇帝の不老長寿の妙薬がアワビであった!?楊貴妃も美容のためにアワビを食べていた!?などと言われるほどに貝類の中でも王者のアワビ蒸すことにより旨みを閉じ込め、Soft body、肝をソースに使用することでほのかな苦味がまた大人の味を醸し出していますとても贅沢な一品です♪

_RID0183

"Small pot of the original onion" 2,000 yen

はも尽くしの中でもオススメなのがこのはもと玉葱の小鍋はもは驚くほどにやわらかく玉葱の甘さを引き出したお出汁はとても上品な仕上がりですお好みで柚子胡椒を汁が残ればご飯と一緒にいただくのも良いでしょう♪

_RID0185

事前に注文しておいた土鍋のご飯が炊き上がったと教えてくれましたこちらでは入店したらまず土鍋ご飯を人数分注文しておきましょう〆にいただく頃に丁度タイミング良く炊きあがります♪

_RID0186

"Earthen pot cook rice (1 servings)" 1,200 yen

Fine up to a beautiful Silver Shak。炊きたての香りが一気に立ち込め食欲をそそります♪

_RID0189

Is glazed.、Plump rice is standing, complete with beautiful grain。Of the amount of water contained in grain of rice's good。Indescribable scent and sweetness。日本人に生まれて本当に良かったと思える瞬間です何も付けずにいても美味しいご飯ですが自家製鰹ふりかけが添えられますお好みでいただきましょう。Beneath the earthen pot、Have you burned a、これはまた香ばしく味わい深いものがありますご飯が残ったので”梅おにぎり”にして自家製鰹ふりかけと共に手土産にしていただきました♪

_RID0184

"pickles"

噛むとキュキュッと皮の音がする浅漬けの茄子と良い塩梅の胡瓜ぬか床が素晴らしいのが一口で判ります♪

_RID0191

Plum jelly

4Lサイズの南高梅を柔らかく煮て、Make jelly juice extracted in。Fleshy plum、And melted as sukueru with a spoon、Adults alcohol feels slightly less sweet desserts。〆に是非召し上がっていただきたい1品です♪

_RID0193

"Matcha Ice"

Everything is homemade Ouchi says。Green tea ice cream is smooth and fine texture、Classy sweet azuki beans boiled up。A delicious adult's 1.

_RID0190

"Toothpick to make in the tail fin of bonito"

楊枝を頼むとこちらが出てきましたこちらは仕入れているようですが作り方は乾燥させた鰹の尾びれを煮込み、1本ずつにほぐして漂白すれば出来上がります乾くと羽のように広がりとても上品な楊枝のです日本人ならではのおもてなしの心を持った贅の極みの料理とはまさにこのことでしょう♪

Seasonal cooking Ouchi
Hamamatsu-Shi Naka-ku itaya-machi 672 FOOD Subaru Bldg. 2F TEL:053-452-8600
Hours of operation:17:30To 22:00 Closed on Mondays:Sunday

Hamamatsu-Shi Naka-ku itaya-machi 672

Shizuoka Prefecture West Center packed with information on gourmet restaurants in Tokyo, Nagoya and overseas!
Food log version caches to currently provides information on gourmet restaurants in more than 700。
<kakesta>
http://tabelog.com/rvwr/kakesta/
Events and cuisine photo WEB album
See the photo album has been taking a Google Photo of lade。
lade Photo album
https://plus.google.com/u/0/collection/w6LhRB

The first challenge the Hamana Lake yuto summer tradition as "takiya fishing! 30Authentic Curry spices over India and Nepal Curry handy
The first challenge the Hamana Lake yuto summer tradition as "takiya fishing!
30Authentic Curry spices over India and Nepal Curry handy

Reply

CAPTCHA


lade - life style web magazine | lade - Lifestyle WEB magazine | Company Profile | Google
copyright (C) 2013 lade. All rights reserved. I will strictly prohibited unauthorized copy or reproduction of published articles, images