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Tomizuka Italian "irgcciolo" 39-year-old's birthday dinner!

2015/08/27

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An Italian in the corner of shijimizuka archaeological sites along the White Street "IL CUCCIOLO IL cucciolo"Mr.。
2008On March 14.The thing from being opened、
Restaurant lunch, sounding units near beautiful Madame, couples and also be in the、
Has become a popular spot for not breaking off the feet of guests from far away from one of the Nagoya got a high evaluation of the famous blogger's。CUCCIOLO cuccioloAnd the、In ItalianPuppyThe mean。
It is recommended to always crowded so reservation!

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Cuccioloの名をイメージすることと言えば、To enter the shop and sit in a booth just waiting、
2Dachshund dog dogs and the beach fun run aroundUjihara hidetoImpressed with the black and white photos of the chef、
From cutlery rest on the table in addition to the set design of Dachshund stuff、
One unmatchable right and ask。
ご夫婦で営まれておりこじんまりとしていますが
For my wifeNanaHer's is a warm atmosphere in a charming sense of good shop!

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Interior is bathed in Sunshine feeling good space、Has become a window bench seat、
Lined cushion dark、Has been relaxing with lighting pendant type warm friendly atmosphere created。
The number of seats is 14 seats.。
On this day、旦那様の39歳の誕生日を祝してディナーに伺いました
Dinner courses、5,800¥ 6800 Yenの2コースで
This time the、1People 6800 YenIn ask there!

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"MAZZOLINO BLANC DE BLANC / TENUTA MAZZOLINO "

First of all the、イタリアのロンバルディア州「Tenuta Mazzolino Tenuta mazzolino"The BREW house building
シャルドネの葡萄を原料に作られたスパークリグワインで乾杯です
白い花とエキゾチックなフルーツの香り
And、心地好い繊細な泡立ちとまろやかな味わいが楽しめ食前酒として最適です♪

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Black figs brute of Italy and bratafumicarte from California

イタリア南部のプーリア州の特産品であるブラータはとにかく新鮮さが命で超希少なモッツァレラチーズ
モッツァレラを伸ばした生地の中に生クリームを練り込んでいるため
濃厚なミルキーさで味わいもより深みがあり楽しめます
This time the、そんなブラータの燻製とフレッシュタイプの2種を
癖が少なく甘味もさっぱりとしており皮ごと食べれる黒イチジクと合わせていただきます
燻製の香りを纏ったブラータアフミカータは
Than fresh brought in far more depth and can feel the richness and sweetness, is excellent!

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"Jauma / Somewhere on Another Hill 2013 (Yawm / Somewhere on another Hill) "Australia
WINE BOUTIQUE PANIER winebtikkpanie Musa played script shopPurchased at the cabin)

Natural wine producers 'JAUMA Yawm」が造るオレンジワイン
大樽で発酵熟成したシュナンブラン90%に後者のアプローチで仕上げたゲヴュルツトラミナーをブレンドしています
見た目だけをオレンジ色に仕上げるマススタイルに対し生産者ジェームスからの無言のメッセージでもあり
その親しみやすい飲み易さと愛らしいアロマ複雑な奥行が大変バランスよくチャーミングな味わい
ラベルデザインは元々は美しいアートだったようですが
フォトショップのボタンを押し間違えてこの様なモザイクになってしまったそうです(笑)

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"Mussel stew"

広島産のムール貝は養殖で大切に育てられたムール貝の大きさは
Wearing thick grain than ever seen how mussels!
鮮やかなオレンジ色が美しくプリッと肉厚でほのかな甘みと旨みが感じられ
まるで牡蠣とムール貝の良いとこ取りをしたような濃厚な味わいで口中に含んだ途端に衝撃が走ります!
栗のような甘味と食感を持つジャガイモのインカのめざめとトマトで煮込み
And the sweet and sour served more than enough!

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ムール貝の種類はヨーロッパ原産のムラサキイガイで
Approximately6~ 8 cmぐらいの大きさで黒紫色の二枚貝となります
中の身を食べ終えると殻の内側の美しさに惚れ惚れ!
大きく口を開けた2枚の貝はまるでアゲハ蝶のように羽を広げ輝きを放っています♪

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"Homemade sausage sheep casing stuffed white gourd soup

プチッと弾けるほどの自家製サルシッチャは
ハーブの香りとジューシィーな旨味に溢れておりワインの当てにピッタリです!
とろとろに煮込まれた冬瓜と白インゲン豆の煮込みに仕上げ
Soup、サルシッチャから出た出汁のみであっさりと優しい味わい
With summer truffle scent.

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"Peanut butter pumpkin Agnolotti Dal pudding"

Pumpkin peanut butter paste and
ミルキーで爽やかな酸味を持ったフレッシュチーズのカザテッラを詰めたシンプルなパスタ
パルミジャーノレッジャーノを振り掛けていただきます
プリッとした弾力のあるパスタに滑らかで優しい味わいの甘味溢れるカボチャの味わいが広がります♪

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Homemade bread

Intertwining good appetizers and pasta sauce、Fluffy than I dust-friendly milk Pan。

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"Shimane Prefecture Matsue, the khat's sauteed"

島根県松江市のキハタをシンプルに塩でソテー
カリカリッに仕上げた皮面に柔らかな白身に
宮崎県日向市特産の平兵衛酢(へべす)を掛けてきただきます
平兵衛酢(へべす)とは皮が薄く種が少なく果汁が多い柑橘で柚子やかぼすやすだちと並んで人気があり
香りはまるで爽やかな青蜜柑のようで
すっきりと癖のない柔らかな酸味とまろやかな味わいで料理によく合います
Serve with marinated red okra with summer vegetables and Italian eggplant.

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"Kenzo Estate Rindo Kenzo estate Lind 2010 (violet bells)" American Napa Valley Red (unchecked)

"Kenzo Estate Kenzo estate"、カプコンを創業し
Achieved success in the amusement industryKenzo Tsujimoto氏が造り上げたカリフォルニアのワイナリーです
ナパ・ヴァレーの中でも標高の高いケンゾー エステイトは比較的冷涼なため
収穫までの期間が他のワイナリーよりも長くなります
As a result、ゆっくり時間をかけて葡萄が成熟する分ナパ・ヴァレーの太陽の恵みを存分に受けながらも
糖度、Acid、Tannin、風味のバランスの取れたエレガントな葡萄が育つのです
Click hererindo (violet bells)の名の由来は
紫は高貴なものを示す色として上質な葡萄を象徴します
鈴は鈴なりを意味し紫鈴とは上質な葡萄が畑一面に実るケンゾー エステイトそのものを表す
フラッグシップワインの名に相応しい言葉なのです
深みのあるガーネットの色合い完熟した果実の香りが充満し
上品な酸とバランスの取れたタンニン力強く上質ねっとりと舌に絡む深みある味わいが楽しめます♪

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"Char-grilled aged beef leg meat"

100Days aged meat stickUjiharaChef。
Approximately4And a half months dry agedさせた黒毛和牛のもも肉の炭火焼です
フランス産のジロール茸とオクラにグリーンアスパラに甘長獅子唐を添えて
アクセントにマスタードの酢漬けを添えていただきます
熟成肉ならではの濃い赤身は肉の旨みを最大限に引き出しており
驚くほどに柔らかで噛めば噛む程に旨みたっぷりの肉汁と風味豊かなナッツのような香りが楽しめます♪

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"Panna cotta"

滑らかで濃厚なパンナコッタに
Must be accompanied by shine Muscat be eaten with the skin with grape Compote.

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Birthday plates

「旦那様、39歳おめでと~う♪」
So many peopleFacebookにコメントをいただきまして旦那様に代わって御礼申し上げます♪
パンナコッタにガトーショコラセミフレッドヨーグルトのジェラート
フレッシュマンゴーに皮ごと食べれるシャインマスカット黒イチジク、Blueberry、巨峰のコンポートを添えて
Plate of assorted birthday to me ♪ (thanks)

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飼っているワンちゃんをモデルにして作ってもらったというバースデーオルゴール
Black Dachshund will playing a nice melody!

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"Coffee"

Empty hands after a mealUjiharaThe chef and his wifeNanaちゃんと一緒にワインを傾けながら歓談タイム
とても楽しい時間を過ごすことができ素敵なバースデー祝いとなりました
UjiharaChef、NanaChan、Thank you very much!
I will come again?!

IL CUCCIOLO IL cucciolo
Hamamatsu-Shi Naka-ku tomizuka-Cho 4710-2 TEL:053-456-4073
Operating hours Lunch 11:30-13:30(L.O)Dinner 18:00-21:00( L.O )
Closed on Mondays:Wednesday

4710 -2 tomizuka-Cho, Naka-ku, Hamamatsu City

Shizuoka Prefecture West Center packed with information on gourmet restaurants in Tokyo, Nagoya and overseas!
Food log version caches to currently provides information on gourmet restaurants in more than 700。
<kakesta>
http://tabelog.com/rvwr/kakesta/
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Returning to the Central Japan International Airport Centrair Thailand international air from suvarnabhumi international airport "Noodle shop BIGI ya" Hamamatsu shop ramen on the Tokyo Michelin bibugleman
Returning to the Central Japan International Airport Centrair Thailand international air from suvarnabhumi international airport
"Noodle shop BIGI ya" Hamamatsu shop ramen on the Tokyo Michelin bibugleman

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