2019"Irkkutchoro" closed temporarily on the last day of December。
Chef Ehara serves dishes at the adjacent Kutchoro.
For more information, please contact the store.。
Cuccoro 053-570-3513
An Italian in the corner of shijimizuka archaeological sites along the White Street "IL CUCCIOLO IL cucciolo"Mr.。2008On March 14.The thing from being opened、Restaurant lunch, sounding units near beautiful Madame, couples and also be in the、Has become a popular spot for not breaking off the feet of guests from far away from one of the Nagoya got a high evaluation of the famous blogger's。CUCCIOLO cuccioloAnd the、In ItalianPuppyThe mean。Say the name of the image、To enter the shop and sit in a booth just waiting、2Dachshund dog dogs and the beach fun run aroundUjiharaImpressed with the black and white photos of the chef、From cutlery rest on the table in addition to the set design of Dachshund stuff、One unmatchable right and ask。And warm atmosphere in cosy and cute sense of good shops。It is recommended to always crowded so reservation!
Interior is bathed in Sunshine feeling good space、Has become a window bench seat、Lined cushion dark、Has been relaxing with lighting pendant type warm friendly atmosphere created。The number of seats is 14 seats.。There are always heavily crowded weekday lunchtime cucciolo,、Even before it made telephone contact with the、2名ギリギリ入店可能とのことでツイています!ランチメニューは、PranzoA ¥ 2,200AndPranzoB ¥ 3,400The course has been prepared for、今回もメーンが付いてくるPranzoBをオーダー。通常PranzoBのメーンは本日の鮮魚or定番の竜神豚のどちらかとなりますが、この日はシャラン産の鴨とアイスランドの仔羊があるとのことでその2皿でお願いしました!これまたとってもラッキーです♪
Assorted appetizer
手の込んだ9品それぞれを少しずつ楽しめる前菜の盛り合わせ。For my wifeNanaI will explain each。右手上から名古屋コーチンの卵を使ったフリッタータ、Polpettine with Miyazaki beef and pork ryujin and quail and quail cartilage (dishes of Italy in miniature meatballs)、ディルの香りを乗せて鯖のリエットとパン、ブロッコリーのグラタン、白tou maize polenta source red gesominti sauce、水牛のミルク100%のモッツァレラチーズ・ボッコンチーニと国産では珍しい石川県産の黒イチジク、苦味の少ない子供ピーマンはフレッシュで・アンチョビソース、北海道産蝦夷鹿腿肉のロースト・サルデーニャ島のペコリーノサルド、浜名湖産の真蛸とインゲン・バジリコのソース。Chef is kodawara to think not of assorted filled、None are really delicious!
Homemade breadThe outside is crispy and the inside is fluffy.。
"Homemade botargo and anchovy Spaghettini
アンチョビのコクと旨みが行き渡ったオイルパスタにたっぷりの自家製カラスミとイタパセを散らして彩り良く。オイル系のパスタはシンプルですが、シンプル故にそのシェフの腕前がよく判るパスタでもあります。浜松のイタリアンでこれほど美味しいパスタを出すところはそうありません♪
「竜神豚の自家製ベーコンと名古屋コーチンの卵を使ったカルボナーラ」
シェフのこだわりが伝わってくる竜神豚の自家製ベーコンは、ヒッコリーで燻製された香りが食欲をそそり、口中でいつまでも香ばしく香ります。何でも桜のチップでは強過ぎるから…とのこと。確かに燻製香は嫌味な感じは無くマイルドでありながら程好い主張もあり、カルボナーラ全体の引き立て役になっています。何より濃厚さだけを売りにするようなカルボナーラとは訳が違い、コクとまろやかさのバランスが整った美味しいパスタで後を引きます♪
「シャラン産鴨胸肉とささみのロースト フランス産山葡萄とバルサミコのソース」
シャラン産鴨胸肉の皮面はパリッと、中はしっとりと仕上げ、野生の山葡萄とバルサミコの濃厚ソースでいただきます。ささみのプリッとした弾力も美味しいです。What kind of vegetables do you have?、トピナンブール(日本でいう菊芋)、コールラビ(キャベツの仲間)、Princess Ginseng、Brown mushroom、スナックエンドウなど♪
「アイスランド産仔羊のグリル 宮崎県産平兵衛酢のソース」
And Taira Samurai vinegar (hebesu)、In a thin skin with fewer species, tend to juice citrus fruits、Yuzu or affect with ease and side by side, has been popular among、すっきりとくせのない酸味とまろやかな味わいで料理によく合います。香りはまるで爽やかな青蜜柑のよう。アイスランドの仔羊は、環境が海で囲まれているため、海風を受けて育った草やハーブ、LICHENと呼ばれ漢方薬にも使われている苔の一種などを食べて育ちます。塩分を多く含む草やハーブなどを食べることにより、肉にも深い味わいがあり、寒い土地柄故に脂が程好くのっていて、バランスのとれた羊肉として有名です。抜群の火入れで、Moist and soft、脂の甘みも感じれ、平兵衛酢でさっぱりと美味しくいただけます。What kind of vegetables do you have?、トピナンブール(日本でいう菊芋)、コールラビ(キャベツの仲間)、Princess Ginseng、Small onion、スナックエンドウなど♪
「モンテビアンコ」
In ItalianMonte Bianco モンテビアンコAnd the、フランスでいうモンブランのことです。山を意味するこのデザートは、生クリームで覆った姿はまるで雪を被った山のように見立てています。栗が旬のこの季節、あちらこちらでいただくモンブランは、若干甘過ぎるのが苦手なのですが、流石は氏原シェフ!甘みを控えた上品なモンブランに仕上げられています!クリームの中からは、洋酒の香りが楽しめる栗ペーストがお目見え。滑らか過ぎず程好く食感を残した栗のペーストにスポンジを混ぜ合わせることで軽さも出しています。表面や地上には岩石のように見立てたクランチの食感も一緒に楽しめ、最後の最後まで美味しく楽しめるコースです♪
"Coffee"
ARABIAのカップでいただくコーヒーは、いつまでも冷めることなく熱々で、デザートのモンテビアンコにもよく合います。この価格帯でこれほどのクオリティのランチをいただけるとは、まさに至福のひととき。Finish the meal with、最後の客になってしまったわたし達夫婦は、For my wifeNanaChan andUjiharaシェフと一緒に食談義に華が咲きます。こじんまりとしたお店だからこそ、シェフの顔が見えて、サポートする奥様の細やかな気配りが行き届き、御2人とのコミュニケーションも楽しめる、そんな素敵なクッチョロさん。またゆっくり伺います♪
IL CUCCIOLO IL cucciolo
Hamamatsu-Shi Naka-ku tomizuka-Cho 4710-2 TEL:053-456-4073
Operating hours Lunch 11:30-13:30(L.O)Dinner 18:00-21:00(L.O) Closed:Wednesday