lade | WEB Magazine, de la Espriella

It's focusing on gourmet, Hamamatsu-Shi, Shizuoka、Overseas travel、To deliver the lifestyle information such as design WEB Magazine alleys

Tomizuka "irgcciolo" meaning dog、A hugely popular Italian

2013/12/30

_AZU8051

An Italian in the corner of shijimizuka archaeological sites along the White Street "IL CUCCIOLO IL cucciolo"Mr.。2008年3月14日にオープンされてからというもの、Restaurant lunch, sounding units near beautiful Madame, couples and also be in the、Has become a popular spot for not breaking off the feet of guests from far away from one of the Nagoya got a high evaluation of the famous blogger's。CUCCIOLO クッチョロとはイタリア語で仔犬を意味します。Say the name of the image、Cutlery rest set in a miniature Dachshund、Would be nice in a small and charming sense shop。It is recommended to always crowded so reservation!

IMG_0825

Interior is bathed in Sunshine feeling good space、Has become a window bench seat、Lined cushion dark、Has been relaxing with lighting pendant type warm friendly atmosphere created。The number of seats is 14 seats.。この日は年末年始のお休み状況を伺おうと電話連絡してみると嬉しいことに当日の予約が可能という奇跡的な展開となり早速お邪魔することにしましたお昼時刻を過ぎて伺うと店内はわたし達夫婦の席を除き満席状態で賑わっています本当にラッキーです♪

_RIZ0008

ランチメニューは上記写真の通り気軽にいただけるパスタAコースとメインも楽しめるBコースの2つが用意されてます今回はBコースをオーダーひとつは本日の魚料理もうひとつはこちらの定番肉料理の竜神豚をシェフ氏原さんにお願いし別の料理に変更してもらいそれぞれにいただくことにしました♪

_RIZ0009

パスタは定期的にメニュー内容が変更されますが今回はこの5種類の中から選べます♪

_RIZ0003

Assorted appetizer

前菜の量も増えて盛り合わせの器が大きくなりましたミネストローネススープ名古屋コーチンを使ったフリッタータシャラン産の鴨のささみのローストとラディッキオタルディーヴォをバルサミコのソース自家製ドライトマトに水牛100%のモッツァレラボッコンチーニ豚のコラーゲンのソプレサータをオリーブのソース鰆のローストヤリイカのグリルとお豆のサラダ鱈とじゃがいもの和え物コロッケ、Homemade Focaccia、イタリア産の生ハム自家製ピクルス金時人参と胡瓜どれも美味しく丁寧にお仕事されている味わいです♪

_RIZ0005

"Homemade botargo and anchovy Spaghettini

アンチョビのコクと旨みが行き渡ったオイルパスタにたっぷりのカラスミ塩気はしっかり目でお酒の当てになりそうなパスタです♪

_RIZ0006

"Ragu sauce of homemade pasta gnocchetti sardi potatoes and dragon pig"

ニョケッティサルディサルデーニャ風の小さなニョッキという意味のパスタですニョッキに少し似ていますが程好いもちもち感が竜神豚の甘み溢れるラグーソースに良く絡みとても美味しいパスタですこのパスタのファンの方も多いそうですがわたし達も一気に虜になりました♪

_Riz7

「自家製パン」 外はカリッと中はふわもっちり

_RIZ0014

"Cream sauce of grouper roasted time"

大きなハタは身が厚くふっくらと仕上がっており柔らかく若鶏のむね肉のような弾力がありタイムの香りが広がる濃厚なバタークリームソースと良く合います付け合せの野菜は黄人参、Purple carrot、オレンジカリフラワーあやめ雪、赤蕪、Sautéed、Onionnoubo、プチベールのグリル野菜本来の甘味を帯びていてどれも美味しくいただけます♪

_RIZ0011

"Miyazaki cattle Sing Sing roast truffle sauce" of yen +600 additional charge

心芯 シンシンとはシンタマのうちの中心部に位置する特に柔らかい部分を切り出したもの最近では稀少部位として人気が高まっており今回特別に出していただきましたキメが細かく味の濃い部分で上品な脂がすっと口中でとろけトリュフの香り高いソースに良く合います♪

_RIZ0019

Tiramisu with Strawberry

イタリアの伝統的な菓子パンのひとつパネットーネとマスカルポーネのティラミスですエスプレッソを程好く染み込ませ甘さを抑えた大人の味わいのティラミスです♪

_RIZ0020

"Coffee"

ホールに珍しくシェフの氏原さんがサーブに出てこられていたので不思議に思っているとイタリアのピエモンテにて5年ほど修行された子がキッチンにアシスタントとして入ったおかげで少しずつホールにも顔出しをされる余裕が出て来ているとのこと奥様曰く照れ屋さんだそうで口数は少ないもののシェフのお顔が見れるのは嬉しいですね!また年明けにはゆっくりディナーに伺いたいと思います♪

THE PUPPY Il cucciolo
Hamamatsu-Shi Naka-ku tomizuka-Cho 4710-2 TEL:053-456-4073 Closed on Mondays:Wednesday
Operating hours Lunch 11:30-13:30(L.O)Dinner 18:00-21:00(L.O)

4710 -2 tomizuka-Cho, Naka-ku, Hamamatsu City

Shizuoka Prefecture West Center packed with information on gourmet restaurants in Tokyo, Nagoya and overseas!
Food log version caches to currently provides information on gourmet restaurants in more than 700。
<kakesta>
http://tabelog.com/rvwr/kakesta/
Events and cuisine photo WEB album
See the photo album has been taking a Google Photo of lade。
lade Photo album
https://plus.google.com/u/0/collection/w6LhRB

Through the fusion of Eastern and Western colonial France restaurant's "renal now and forever" "Verde Amarelo velgiamalero' kids are brands of Brazil.
Through the fusion of Eastern and Western colonial France restaurant's "renal now and forever"
"Verde Amarelo velgiamalero' kids are brands of Brazil.

Reply

CAPTCHA


lade - life style web magazine | lade - Lifestyle WEB magazine | Company Profile | Google
copyright (C) 2013 lade. All rights reserved. I will strictly prohibited unauthorized copy or reproduction of published articles, images