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Feel free to talk in Italian "incontro" lunch

2013/08/24

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2012July、Italy restaurant opened in Handa mountain "incontoro incontro"Mr.。Tokyo in French、イタリアンの修業を積んだオーナーシェフ木村友則さんが目指すのは、Enjoy authentic Italian in the unpretentious atmosphere that。Maximum use of Hamamatsu high-quality, variety of ingredients、Hamming it up have in French technique, such as Esprit、手間暇を惜しむことなく詰め込んだ独自のイタリアンを追求しています。However,、Feel free to forget、Designed with an open style kitchen and large Windows that welcome casual。And "incontro"、イタリア語で”出会い/つながり”を意味します。Through this store.、And connect with people、Delicious and dating、幸せな時間を過ごしていただけるよう新鮮な食材にこだわった本格イタリアンをご提供されています♪

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オーナーシェフの木村友則さんは独立開業を目標に14年間、Tokyo French、イタリアンレストランで修業を積んだ。4年前から妻の地元である浜松に移り住み、After learning about the sales in other industries、Is led to the opening of this。Total retail floor area is 20 square meters.。Seats are L-shaped floor space has the right to keep and are provided with 26 seats。Interior wood and white colours and、Has been kodawara in the sense of live to eat while watching the cooking by placing the open kitchen in the Middle。Lunch menu、As shown below。今回は3人で打ち合わせも兼ねてのランチだったのでAのパスタコース1,550円を1つとBのメインコース1,780円を2つそれぞれにいただきシェアすることにしました♪

A menu (appetizer、Pasta、Dolce、コーヒー)1,550円
menu B (entrée、Main、Dolce、コーヒー)1,780円
menu C (appetizer、Pasta、Main、Dolce、コーヒー)2,500円
※上記全てプリフィックスコース。Dinner、Above course on "start 1 dish" +100 ¥
イタリア地方料理コース(はじまりの一皿、Appetizers、Pasta、Main、Dessert、コーヒー) 4,100円

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前菜「地場野菜のバーニャカウダ」

生ハムを添えてグリッシーニ、Corn、Zucchini、Cucumber、Carrot、Okra、トマトなどなど

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With pork and chicken liver Terrine with prosciutto and cheese

黒豚特有の肉の保水力としまりが良く脂身は甘く、Create unique texture、Plus rich and flavored with chicken liver。Enjoyed the texture of pistachios in some places。添えられたパルマ産の生ハムとパルミジャーノの塩分と共にいただいても美味しいです♪

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Mediterranean-style octopus Hamana Lake region and three raw potatoes

浜名湖産のタコを目にしつい先日我が家で必死に格闘し捌いた”たきや漁のタコ”を思い出しました(笑)タコは甘みと弾力があり野菜やオリーブたっぷりのソースと良く合います食感をしっかり目に残したジャガイモもサラダ感覚で美味しくいただけまさに白ワインのために用意されたかのような前菜です♪

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Homemade Focaccia

Soft also I click soft Focaccia、Will be in homemade whipped butter。ホイップバターの滑らかさと軽さにフォカッチャが進みますおかわり可能です♪

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パスタ「浜名湖産あさりの軽いバジルクリーム」 浅利とバジルの組み合わせも爽やかですね♪

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「骨付き鶏もも肉のコンフィ マスタードクリームソース」

皮の焼き目は優しく中はふっくらとジューシィーな仕上がりですナイフをいれると骨からほろほろと身がほのける柔らかさでマスタードクリームと一緒にいただきました♪

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"Pork shoulder with Herb bread crumbs baked tomato with olive pure"

1,000円台のランチとは思えぬボリューム感アルミ箔をかけてじっくりと火を入れるためふっくらと仕上がり肉の甘味と旨味を最大限に閉じ込め提供されています酸味あるトマトソースとオリーブピュレの2種のソースでさっぱり感もプラス♪

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「無花果のコンポートとジュレ チーズクリーム添え」 大人な味わいのイチジクのコンポートは濃厚なチーズクリームと共に♪

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「いろいろ葡萄のパンナコッタ」 皮ごといただける葡萄がとても美味しくパンナコッタはツルンと滑らかな喉越しです♪

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"Coffee"

Don't book in advance and almost into shop the shop is impossible。どの料理も食材を活かし丁寧な仕事ぶりが伝わる満足のいくランチとなりました子ども連れを配慮され”子ども専用の椅子”も用意されていることなどから主婦の味方といった親しみと好感の持てるお店です夏休みということもあり可愛らしいお子様連れの家族も多くいらしてましたね♪

Incontro incontoro
5-1-21 mountain Handa Higashi-Ku, Hamamatsu-Shi, TEL:053-571-4517
Hours of operation:11:00-14:00 17:30-21:00 Closed on Mondays:Monday
http://incontoro.p-kit.com/

5-1-21 mountain Handa Higashi-Ku, Hamamatsu City

Shizuoka Prefecture West Center packed with information on gourmet restaurants in Tokyo, Nagoya and overseas!
Food log version caches to currently provides information on gourmet restaurants in more than 700。
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Culinary Arts Shin still lunch and sashimi combination is the best! Passionate feelings for France confectionery tradition is pastry chef Patisserie giraffe continue creating pierces, HONGO, Jun-ichiro
Culinary Arts Shin still lunch and sashimi combination is the best!
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