lade | WEB Magazine, de la Espriella

It's focusing on gourmet, Hamamatsu-Shi, Shizuoka、Overseas travel、To deliver the lifestyle information such as design WEB Magazine alleys

Enjoy an elegant appearance, such as "now and forever" Castle and garden views

2017/06/11

Sat quietly as mokuren's Hamamatsu Kita Toda、重厚感を露わに存在感溢れる古城のような「Café & Restaurant now and forever"To!

Symbol tree where you can admire the gardens and farms in this 3000 square meters spread there and forever also became a great location、我が家の愛車でもあり「Maserati Act City Hamamatsu」が取り扱う「New Quattroporte」がとても映える風格を持ち合わせています!

After training in Tajimi, Gifu、In Italian "Lake Hamana grandxiv" in "luccicore"、The chef in the Italian and French has been loaded about 10 years trainingOnoue, ShigeakiAnd I'm 12/3/2013 (Tuesday) cleber、Reopened as a restaurant "café & restaurant now and forever.。Onoe chefs use technology have been cultivated so far、東洋と西洋の融合による自家菜園を中心としたコロニアル仏蘭西料理を提供されています♪

The restaurant、Location、Taste、Cospa、Excellent balance, such as the personality of the chef、In Hamamatsu we best and favorite to become the restaurant、遠方から友人が足を運んでくれるとお勧めしているレストランの1つです♪

On this day、わたしが若かりし頃の美容師時代にお世話になった大先輩であり、Now "焼津 美容室 上小杉のAMARENA(アマレーナ)」のオーナー美容師となる安住 真帆子 (Maria Fransiska Mahoko)さんが浜松に足を運んでくれたため一緒にランチに出向くことにしました♪

彼女と再会するのはおよそ十数年振りと随分ご無沙汰してしまっていたのですがお互いにFBの近況報告などにより常々身近に感じていたため長い年月のブランクを感じさせないほどの再会となりました!((*° ∀ °))こういう時にFBの凄さを痛感致します!

Lunch、メインディッシュのワンプレートにパンとソフトドリンクがセットとなる「本日鮮魚おまかせ料理(1,600円)」と「本日のおすすめお肉料理(1,800円)」をオーダー!
Here you will、+1,000円でオードブル+本日のデザートを追加することが可能です♪

遠州灘から水揚げされた鮮魚と菜園野菜を彩り良く添える鮮魚料理は「黒ムツのポワレ ノイリーソース」
皮面はカリッと焼き上げ身はふっくら仕上がるように仕上げた黒ムツには風味豊かなノイリーソースが良く合い添え野菜との相性も抜群です!

「都田産朝採れヤングコーン」は鞘付きでローストされており香ばしくほっくりと甘味が楽しめる美味しさ!
「三方原産馬鈴薯のロースト」は新ジャガを皮付きのままほっくほくにローストすることで旨味を凝縮!
「鈴木農園の花付きズッキーニ」にはラタトュイユを詰めてローストし花をガブリと一口で頬張ると野菜の旨味がジュワッと7口中一杯に広がります!
他にも「鈴木農園」の艶々の「パールオニオン」や食感の良い「シマインゲン」「都田産」の立派な「グリーンアスパラ」や「おかひじき」「大麦と小麦のクリーム煮」を添えて

肉料理は厳選した素材を用いており遠州を代表する「奥山の竜神豚肩ロースのロースト ポルト酒とマデラ酒のソース」
肉厚ながらに柔らかくジューシーに仕上げ豚特有の癖が少ない竜神豚の脂肪は体温で溶ける良質なもので噛めば噛むほどに脂の甘味を楽しめます♪
添え野菜は魚同様に彩り豊かで野菜の旨味を活かしたシンプルな調理法でいただけそれぞれに食べ応え感もあります!

食後のコーヒーを楽しんでいると尾上シェフからデザートのサービスがあり「キリマンジャロのブランマンジェ 大豆のカプチーノ仕立て」をいただきました!

先日のフルコースディナーでいただいた時に虜になってしまったこちらのデザート!
ブランマンジェは見た目は真っ白な仕上がりで見た目からはコーヒーを連想できない仕上がり!
However,、コーヒーの味わいが広がり大豆のカプチーノが後追いの風味を醸し出し絶妙なバランスで甘さ優しい大人のスイーツなのです!

美容の世界に長く従事する真帆子さんと一緒に食の楽しみや健康維持などを中心に「美」について語り合いながらの楽しいランチタイム♪

この後は浜松を案内しながらドライブし腹ごなしをしたいと思います!


Shizuoka Prefecture West Center packed with information on gourmet restaurants in Tokyo, Nagoya and overseas!
Food log version caches to currently provides information on gourmet restaurants in more than 700。
<kakesta>
http://tabelog.com/rvwr/kakesta/
Events and cuisine photo WEB album
See the photo album has been taking a Google Photo of lade。
lade Photo album
https://plus.google.com/u/0/collection/w6LhRB

"Midori and branch" was founded 49 years and poker of Azuma shops will be loved by locals ice! Her Lord of the "Temple" Taiga drama / woman Castle straight Tiger II naotora Kanoko
"Midori and branch" was founded 49 years and poker of Azuma shops will be loved by locals ice!
Her Lord of the "Temple" Taiga drama / woman Castle straight Tiger II naotora Kanoko

Reply

CAPTCHA


lade - life style web magazine | lade - Lifestyle WEB magazine | Company Profile | Google
copyright (C) 2013 lade. All rights reserved. I will strictly prohibited unauthorized copy or reproduction of published articles, images