Sumiyoshi Kaido along last year 2012 July OPEN the 'Hayashi Bistro Bistro HAYASHI"Mr.。居抜きで入られたのですが、外壁を白に塗り直され、窓枠は爽やかなブルーで以前のお店の面影はありません。ランチタイムはいつも賑わっており、予約なしではなかなか入れない状態になっています。パーキングスペースがお店裏に広くあるにも関わらず満車状態です。こちらは女性のお客様が圧倒的に多いので、乗り合わせで来店されると良いでしょう。
店内は入口正面が厨房で、ホテルオークラ出身の林さんがオーナーシェフをされています。雰囲気は白を基調にスッキリとお洒落なカフェのよう。右手にカウンター席5席、L字のホールのテーブル席26席ほど。2人で来店しても4人がけのテーブルなので広々と使え落ち着きます。女性にとって長居する空間としては、ゆったりできて嬉しいですね。
雨が降り止まぬ中、店内は女性客の楽しそうな話し声で弾んでいます。ランチコースは下記の通りですが、本日はAコース1,600円をオーダー。
A course ¥ 1,600
サラダオードブル、Soup of the day、メインの料理(肉or魚)、バゲットorライス、Home-made desserts、Drink
B course: ¥ 2,300
サラダオードブル盛り合わせ、Soup of the day、メインの料理(肉or魚)、バゲットorライス、自家製デザート盛り合わせ、Drink
Hors d'oeuvres, "pumpkin and Bacon quiche
サラダオードブルとして、Salad、Quiche、スープがワンプレートで出てきます。チーズたっぷりのキッシュは、南瓜がゴロッと入ってやわらかくしっとりしてます。
Soup of the day "watercress soup" watercress blue (no gumisawa) are less、It is a thick soup of whipped cream a little more。
Hors d'oeuvres 'salad' tangy onion dressing。
Fish dish "Scallops with mushrooms and potato Burgundy'
Scallops、Potato、Mushrooms sauteed in herb butter dish。Because it has still remain at the bottom of the pot...、Whats with the baguette。
Meat "pork belly and white bean stew.
Pork belly and white dish stewed in red wine and tomato and bean road。Depending on the fat and cooking methods.、Meet stomach already being pork belly, a little fat and old enough to。
'Rice'
Can I use rice or bread。Fits women sizes for small amounts are、Neither had a second helping is possible。
'Bread'
Desserts ' chocolate cream Paris-Brest、Brown sugar sorbet.
And the Paris-Brest、Shoe fabric large baked ring、Praline with almonds cream sandwiched between is cut horizontally、So here is not a ring-shaped、Is a chocolate Eclair like。The fabric is soft shoe、In the chocolate cream is thick。Brown sugar sorbet、And the sweetness in taste delicious。
After dinner drinks coffee
Atmosphere of the restaurant and the staff got the bright smile that I liked。ゆっくり女子会するには良いお店だと思います。
Bistro Hayashi
浜松市中区住吉2-1-15 TEL:053-476-9501
Hours of operation 11:30-14:00 18:00To 22:00 Closed on Mondays:Monday、On the third Sunday
FB http://www.facebook.com/BistroHAYASHI