lade | WEB Magazine, de la Espriella

It's focusing on gourmet, Hamamatsu-Shi, Shizuoka、Overseas travel、To deliver the lifestyle information such as design WEB Magazine alleys

Traditional techniques French chef was trained at the newly opened "mass druvand" France

2015/06/04

Img_8102

名古屋には名高いレストランが多く存在しその有数なレストランを回遊されるグルメな方々も多く存在します
そんなグルメな名古屋友達の間で
Last month2015April 6th.にオープンして未だ間もないというのに
Hot topic in French "Mas de Lavande Mas de ravand"Mr.。
Place、Shin-sakaemachi stationFrom 5 minutes in walking distance "Hotel mystays Inn Nagoya Sakae"ofBasement 1In may!

IMG_8113

徳島県出身で21歳の若さで渡仏し
France is "Michele Gellar' , 'Jardandesanz」など1つ星から3つ星までを経験し
ヨーロッパ各地のレストランで修業を積んだ後
Elected to the most beautiful villages of FranceGordes (Gordes)The "Le Mas Tourteron」で7年間シェフを務め上げ
2013年に帰国し奥様の地元ここ名古屋で独立されたオーナーシェフNishino, HiroyukiSan。
The wife of confectionaryHiromiさんと共にフランス人の女性スタッフを1人雇われて3人体制で臨まれています
12Using traditional techniques developed over the years France France
「Essential(必要不可欠な基本)」「Elegance(上品さ)」「Equilibre(バランス)」「Emotion(情熱・感動)」
These4ESpecializing in the South of France except for Champagne wines with delicious French provides important!

IMG_8121

There are specialties of Provence in southern FranceLavender (Lavande)を店名に持ち
柔らかな色調の中に鮮やかなラベンダーカラーのテーブルセットでお出迎えしてくださいます
Shop、席数10席ほどとこじんまりとされており
On this day、グルメ友達の先生の友人たち10名でお店を貸切美食の会を囲みます
名古屋ではなかなか予約の取れないお店はこうして席を予め押さえて貸切ることが多く
親しい友人たちの間でその日その時毎に参加できるメンバーを集われています
タイミング良く先生にお誘いいただき話題の新店にお邪魔できて大変光栄です!
Dinner courses click here7,000CircleAnd from、この日の料理は10,000Courses wine's circle in
1Per capitaAbout 20000 Yenの予算です
事前に好みの食材やアレルギーなどを確認されますので
This time the、評判の良いBouillabaisse and duck dishesHas been requested.

IMG_8117

フランス人女性のスタッフがシャンパーニュを用意してくれています
KitchenNishinoシェフとの会話では互いにフランス語が飛び交い
Is a nice woman to serve in the Hall will receive answer in fluent Japan language possible.

IMG_8124

France champagne Bollinger special cuvée

ボランジェはヴュルテンベルク出身のドイツ人であるJoseph BollingerBy Mr
1828 yearに創業されその名がブランド名となります
使用されるブドウの約80%がグランクリュとプルミエクリュ畑のもので
タンクまたはオーク樽で一次発酵を行いカーヴで最低でも3年間熟成させています
映画「007」でジェームス・ボンドが愛するシャンパーニュとしても登場しておりシャンパーニュ愛好家達に人気の一本!
Grape varieties:ピノ・ノワール60%シャルドネ25%ピノ・ムニエ15%
Solid foam and summer feels nice acidity and verve!

IMG_8127

With everyone involved in the beauty of the Nagoya and gourmet!

IMG_8128

アミューズ「フォアグラのコンフィ レーズンバゲットを添えてトマトのムース」

フォアグラの濃密な味わいを楽しめるフォアグラのコンフィ
白いの2層は酸味優しい滑らかなトマトのムースの上に透明なトマトのジュレを添え
混ぜ合わせながらさっぱりといただく一品
期待度の高まるしっかりと旨味を感じるお口取りからのスタートです♪

IMG_8131

Appetizers "langoustine new garlic coulis"

軽く火入れされた手長海老は絶妙な弾力と味わい甘味を誇り
3週間ほどしか旬がない青森県産の新ニンニクのスープは
ニンニクの匂いは全く気にならず甘さとコクがあり濃厚な味わいで絶品です♪

IMG_8132

"Condrieu in Vitale / M... Chapter"France Court du Rhone

畑の自然酵母のみでの発酵が行われワインを安定させ
ワインの味覚のバランスをより良くするためにマロ・ラクティック発酵が行われています
ワインが落ち着いた後一部は樫樽の中で熟成
Grape varieties:ヴィオニエ100%
微かに緑色がかった黄金色を持ちエキゾチックで芳醇な果実やユリやアカシア等の花の深く馨しい香りが印象的
味わいは丸みを帯びておりボリューム感があります♪

IMG_8135

Homemade bread

もっちりとした自家製パンにはお好みでバターを添えて

IMG_8136

Foie-gras sautéed green asparagus Hollandaise

しっかりとした食感を楽しめる大きな茹でたての長野県産のグリーンアスパラガスは
表面をカリッとさせたフォアグラを添えて
レモンの酸味のアタックが強く卵黄の濃厚さをしっかりと力強く味わえるオランデーズソースでいただきます
先ほどの新ニンニクのソースも新感覚で美味しくいただきましたが
Is a good source than this staple staple in the hollandaise sauce is where our very memorable!

IMG_8137

See Châteauneuf du Pape Blanc / Domaine de Bernard "Rhone France

ドメーヌ・ボールナールは、7世代にわたって家族経営でワインを生産
80~100年の古樹で造られる特別キュヴェキュヴェ・ドゥ・ボワルナールは大変貴重で
6樽(約1800本)のみが生産されパリにある約半数の3つ星レストランで愛飲されています
Grape varieties:クレレット30%グルナッシュ・ブラン20%ブール・ブーラン25%ルーサンヌ22%ピクプールとピカルダン3%
可憐なマンゴー熟した洋ナシなどの蜜な果実味クリーミーな質感ながらに辛口の味わい
Kindly select fit the next cooking bouillabaisse!

IMG_8140

ChefNishinoさんが各皿毎にブイヤベースを注ぎにいらしてくださいました
男らしく気さくな性格ながらに料理に情熱的なエネルギーを注がれる姿がとても爽やかです♪

IMG_8143

"Bouillabaisse"

海の幸の旨味を凝縮させたブイヤベースはまずはスープから一口
口中で広がる深み溢れる味わいは濃厚さはあってもすっと胃に染み渡り
Spoon to mouth bring remains silent so delicious!
白身魚、Potato、バゲットとシンプル故にスープの旨味が引き立ちます♪

IMG_8149

Roasted duck in Maine now available!

IMG_8160

"Hermitage / Mark Soler "

マルクソレルはエルミタージュのトップクラスの醸造元のひとつ
3代前からワイン造りを始め愛好家の敬愛を一身に集めた醸造家である父アンリ氏の亡き後
現当主となられたマルク氏も父に負けない見事なワインを造り続けています
セクシーで豊かな果実味に溢れておりスパイシーさも持ち合わせ肉厚なふくよかさがあります
We have selected next duck dishes to suit!

IMG_8167

Flavored epic duck Roti

しっとりとした仕上げられた美しいロゼカラーの身厚なシャラン産の鴨肉のロースト
コンベクションなどを使用しての現代の低温調理法ではなく
オーブンとサラマンダーで自身の経験値を基に感覚を頼りに古典的に調理されており
手仕事の大切さを語ってくださいました
風味豊かなエピスやコリアンダーシードなどの香辛料を皮面にたっぷりと纏わせてローストさせるため
カレースパイスのような独特の香りが食欲をそそり夏場にピッタリの味わいです!
ハーブやスパイスを多く用いられるまさに南仏の伝統的な料理法に
西野シェフの独自のセンスと感覚が織り交ぜられて生まれる逸品
And memorable dishes really something like this I think!

IMG_8172

"Mint Granita"

At this time offers a refreshing Mint Granita.

IMG_8181

Muscat de Baume de Venise France Rhône

蜂蜜やミルクの香りがあり強いフレーバー桃やアンズトロピカルフルーツの風味を持つ
繊細で長い時間香味が楽しめるミュスカ種のデザートワインでかのロブションも大絶賛♪

IMG_8177

"Jelly melon Terrine with grapefruit and honey Sherry flavored with fresh cream cheese ice cream"

パティシエールの奥様の渾身のデザートは
清涼感たっぷりと薄くスライスされたメロンと酸味優しいジュレを何層にも重ね
Goes well with fresh cream cheese melts in your mouth and taste the ice cream.

IMG_8182

プティフール「ボンボンショコラミントカンビスキュイシャンパーニュにフランボワーズのクリーム」

目にも美しく可愛らしい小菓子
サクサクと食感の軽いビスキュイシャンパーニュ
Bonbon de Chocolat's dense and moist and smooth mouth melt is also delicious!

IMG_8184

"Espresso"

コーヒー・紅茶・ハーブティーの中から選べます
濃厚なチョコに合わせてエスプレッソをいただきました
Combining the best of!

IMG_8187

西野シェフと奥様のHiromiさんをセンターに皆さんで囲んで記念撮影!

素晴らしい美食会、Also look forward to seeing you again!

Mas de Lavande Mas de ravand
Aichi Prefecture, Nagoya-Shi Naka-ku, East cherry 2-23-22 B1F Hotel mystays Nagoya Sakae
TEL:052-325-2587
Hours of operation:18:00To 22:00(The lunch appointment)
Closed on Mondays:Sunday
http://www.masdelavande.com/


Shizuoka Prefecture West Center packed with information on gourmet restaurants in Tokyo, Nagoya and overseas!
Food log version caches to currently provides information on gourmet restaurants in more than 700。
<kakesta>
http://tabelog.com/rvwr/kakesta/
Events and cuisine photo WEB album
See the photo album has been taking a Google Photo of lade。
lade Photo album
https://plus.google.com/u/0/collection/w6LhRB

Also baked in the authentic Italy born in "Il pomodorino" Naples oven I dust pizza Pre-opening third store filled with momentum in the newly opened "Barrick" Nagoya young owner
Also baked in the authentic Italy born in "Il pomodorino" Naples oven I dust pizza
Pre-opening third store filled with momentum in the newly opened "Barrick" Nagoya young owner

Reply

CAPTCHA


lade - life style web magazine | lade - Lifestyle WEB magazine | Company Profile | Google
copyright (C) 2013 lade. All rights reserved. I will strictly prohibited unauthorized copy or reproduction of published articles, images