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Full-course dinner around the popular restaurant "La vagabond" book of friends

2015/05/09

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Quiet streets downtown located somewhat SoutheastDancing cranesTo2011In April, 14.In an open
French 'LA VAGABONDE la vagabond"Mr.。
Shop suggests the open terrace、Look、That exudes the atmosphere of the Cafe、
Shortly after the open、Gourmet Nagoya became popular among gourmets、
French cannot be reserved for storeCalled up of shops will be!

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The shop name"VAGABONDNI"And the、In France,"Wanderer"Or"The traveler"The mean。
Wanderer and TravelerI asked、Wandering through ( aimlessly wandering )Although the word head、
Click hereIwamotoThe chef cooking、Do not feel completely lost its clean cut beauty 1 Tray 1 tray。
Japan nationwide、Also、Ingredients come from around the world traveled、1 plate and 1 dish with plenty of sources to be put、
It carries the wishes and conceals a cuisine of France cuisine unique pains I might look tough to.

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This time the、Last visited3MoonTo ask a、またおよそ2Months, whichIn able to take reservations to this day。
The course content of the dinner、7,000CircleOf one course only。Including the counter seats、
20Seat is spacious inside.、Even to this day4Set 8But not taken、Enter the store number always placed restrictions、
Terms of services、Seems to have been working to keep the quality in food that provide。
Filled with clean white walls、Alms a chic and simple dark style、
Becomes a retreat atmosphere of adult stores。
The admission of children、ランチもディナーも中学生以上とされておりますのでご注意ください
On this day、友人をお誘いして名古屋ツアーのスタートです♪

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For dinner、素晴らしい料理と共にアルコールも楽しみながらいただこうと思いまたまた名古屋に宿泊です
Immediately、シャンパーニュをお願いしました♪

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"Eric Rodez / Champagne Grand Cru amboney cuvee de claimer "champagne France

モンターニュ・ド・ランス最高峰の村としてブジー村と名声を分け合うアンボネイ村の巨星Eric Rodes
Eric RodesThe、アンボネイ村の村長も務める政治家で
Burgundy、ボーヌの醸造学校に学びその後ボジョレーとローヌのドメーヌでエノロジストしての経験を積んだ後
実家のロデ家を引継ぐまでの間名門クリュッグに勤めていました
ピノノワール50%、50% Chardonnay、24~26ヶ月瓶熟名門クリュッグでの
チーフエロノジストとしての経験を活かしたアッサンブラージュと樽使いの技術は超一流です
ベーシック・キュヴェとしては破格量である40~45%のヴァン・ド・レゼルブが用いられるキュヴェとなります
ふくよかでソフトピュアでジューシーなピノ・ノワール酸とミネラルの力あるシャルドネに樽の複雑味が加わり
Is unlimited, an elegant Champagne!

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"The vegetable condiment roots kelp Chita from Aoyagi flavoured jelly"

初夏を感じるに相応しいカクテル仕立てのアミューズ
プリッと弾力が楽しめ春を代表する二枚貝の青柳
下層には甘さ優しい新玉葱のピュレ中には胡瓜や茗荷をネバネバ食感の大和芋と和えて
On the、根昆布の風味豊かなあっさりとしたジュレを添えて涼を感じます
青柳の旨味に胡瓜の食感や粘り気の大和芋が良く絡み合い
Encourages appetite gentle roots kelp also said Japanese ginger accents and Japanese-style broth taste.

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"Mountain cheese BACCHUS"

カリカリに仕上げたチーズのチップスです
The accent suited for hazelnut and coriander spiceDukeServed with、One can enjoy fragrant。
Stone-built instrument is also nice!

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"Foie gras CEP mushroom tuber flax"

たっぷりと敷き詰めた亜麻仁の中に
低温調理した滑らかなフォアグラをセップ茸のパウダーで作るクッキー生地で挟み柚子のソースを添えて
手で摘むと下には少量の亜麻仁が付いておりその亜麻仁と一緒に頬張ることで
香ばしさが増し濃厚なセップ茸の香りと共にフォアグラの旨味が口一杯に広がります
どんなに美味しいフォアグラでも量はあまり要らないため本当に程好いサイズ感で絶妙です♪

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Homemade bread

ほのかな甘い香りが広がる湘南小麦で作られた柔らかなパン

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"Sakaiminato industrial fan shrimp Kato farm fruit tomato jus"

加藤農園さんのフレッシュなフルーツトマトのジュをかけて仕上げる彩り鮮やかな美しいサラダ仕立て
下層にはクスクス松の実やレーズン茄子のピュレを敷いており
軽くポワレした肉厚なうちわ海老はとても弾力があり甘く香ばしく美味
添えられた海ぶどうのコリコリとしたとした食感も楽しめ
As the flower is unusually sour red, cuteBegoniaThe、とても爽やかで美味しいアクセントになります♪

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"Blowfish albino Royal"

何とも贅沢にフグの白子を滑らかで濃厚なロワイヤルに仕上げた新緑鮮やかな温前菜
スナップエンドウや春野菜を使用したソースを流し大根の蕾やカタバミを添えて
Has the aroma of tasty Poole tried to whip a good accent.

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"Aleksey duress Blanc 2013 Agnes Paquet "France Burgundy

畑はサン・ロマン側のオークセイ最南端レ・ゾ
石灰質に富む土壌で新樽率15~25%で10~11ヶ月間の熟成です
Women brewing House of Burgundy, FranceAgnes PaquetSan。
The other day、彼女は来日され"WINE BOUTIQUE PANIER"さんに足を運ばれています
自然をこよなく愛する彼女のワインは透き通るようにピュアで清らかで深い旨味が凝縮されており美味ワインです♪

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Seriously 1 plate 1 plate into the soulIwamotoシェフとアシスタントシェフ
丁寧な料理と向き合うにはこちらの心構えも必要とします♪

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"Amakusa 産go well from 唐墨 white asparagus"

Fish dishes、1週間ほど熟成させた天草のごまあら(ハタ)に
エストラゴン爽やかなハーブとナッツを用いたオイルソースとグリーンアスパラにトリュフの香りを添えた2種のソースを添えて
ボルドー産のホワイトアスパラのソテーを敷いています
たっぷりのカラスミを纏わせていただきます
Enjoy flexible does sesame seeds ripen by bringing out the flavor.

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"Verbena and night white citrus fruit (in Japan)"

フランスではヴェルヴェーヌと呼ばれるハーブ・レモンバーベナの香りを纏わせた晩白柚のグラニテ
During the、晩白柚の果肉も含まれておりフレッシュな爽やかさで一旦お口直し♪

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"Burgundy Domaine, guillon 2012" France Burgundy

1938年に先祖が興し代々伝わってきたドメーヌを53年から先代の父が護り
兄のミッシェルに続き、1991年に弟ジャン・ピエールへと受け継がれ現在に至ります
ヴォーヌ・ロマネ村内にある樹齢40年の古樹から収穫された葡萄のみで造られており
深みのある濃い色調繊細な果実が豊かなピノノワールをお次の鴨料理に合わせていただきます♪

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Roti Madame Burgos duck for 2 person than the ( 2000 yen)

Madame burgold Challans duck breast pieces with rose color to finish at low temperature、
Celery Root Puree、オニオンヌーボ、Fava Beans、黄金柑を添えて
Simple Jeu de canard took from the bones of duck sauce。
Accent、Truffle salt、Maggette said of pepper、With orange peel、In a variety of scents available。
The pork was moist and crispy duck skin side of the、Iwamotoシェフならではの丁寧な3度焼き仕上げで作り出されるもの
Skin side of the duck slowly at low temperatures, baking oven、
And will be finished to a crisp, and relit and serves in high-temperature frying again skin surface at the end of。
前回に引き続きどうしてもこの鴨をいただきたくて皆で鴨をオーダーしました♪

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Have a sweet and good、ワインを楽しみたい方のために
デザートの代わりにお好みのフロマージュを選ぶことが可能となります
That cheese it's always is nice!

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On this day、10種類のチーズから
ウォッシュタイプのラングル、Mont-Dore、E POWs、サンフェリシアンアフィネ
カウベル、Kyodogakusha seasonal limited edition cherry cheese

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12Month month maturing Conte、バスク地方の青カビピレネー山脈の青カビサントモール トゥーレーヌ フェルミエ(シェーブル)
You can choose what you like 2 types!

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"Goat and cow Bell"

Cow Bell (Bell)The、北海道の十勝千年の森「Lane run farm」さんの新作で
優しい牛のお乳の味わいにほんのり炭の風味が口の中に広がります
Enjoy the smell of goat Chevre longer beams personality!
Is enjoyed in small quantities for a long time.

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Pedro ximenez ground cherry shodoshima olive

キラキラとライトに反射し美しいライム風味の爽やかなパリパリメレンゲ
Oxidation of ripening Pedro ximenez Sherry ice cream
鬼灯(ほおずき)とホワイトチョコレートのムースとアーモンドプードルの香りと一緒にいただきます
鬼灯の果実にホワイトチョコを纏わせて添えています
A very classy adult dessert.

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'Petit Fours (small sweets)

Pastry food again provided to each Director also incorporates elements of k.、粋な焼き菓子を3種
The Interior was moist and baked goods、Baked carrots、オレンジとチョコレートのマカロン、And it's a canele de Bordeaux。
Put beeswax in a traditional sweet made from the old convent of Bordeaux of France and、Bake in small type, called canele type characteristics。The outside is black color with savory、Inside has a soft texture and moist。
It started with the first amuse、Up to tea cake, finishing courses、Which is really the perfect taste and beauty.

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"Coffee"

友人にも名古屋ツアーの楽しさを知ってもらえた夜
Bloom flower delicious story!

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美味しい料理と楽しい時間で気分が良くなり名古屋の夜はまだまだ続きます
Next in line、旦那様が名古屋に出向いた際に機会があればずっと行ってみたかったというバーへ向かいます♪

LA VAGABONDE la vagabond
Aichi Prefecture Nagoya-Shi Naka-ku, Chiyoda 2-Chome 14-24 Cannon Pier Tsurumai 1F
TEL:052-253-7343
Lunch only [Saturday,] 11:30-13:30( L.o ) * prior reservation
18 dinner [Tue-Sun]:00-21:00( L.o )
* Lunch is accompanied by children.、Dinner which is more than a junior high school student
Closed on Mondays:Monday、Once a month's holidays (irregularly)
http://www.vagabonde.jp/

14 -24 2-Chome Chiyoda, Naka-ku Nagoya-Shi

Shizuoka Prefecture West Center packed with information on gourmet restaurants in Tokyo, Nagoya and overseas!
Food log version caches to currently provides information on gourmet restaurants in more than 700。
<kakesta>
http://tabelog.com/rvwr/kakesta/
Events and cuisine photo WEB album
See the photo album has been taking a Google Photo of lade。
lade Photo album
https://plus.google.com/u/0/collection/w6LhRB

Hearty Western h. pines! Demi-Glace and tonkatsu restaurant A fun conversation and wine bar "Kokubo" shopkeeper coherent while the wine pleasures and including
Hearty Western h. pines! Demi-Glace and tonkatsu restaurant
A fun conversation and wine bar "Kokubo" shopkeeper coherent while the wine pleasures and including

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