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"La florizone de Takeuchi" at wedding anniversary 3rd anniversary to celebrate the full-course lunch

2015/02/24

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Shirakawa Park in Fushimi Street last year2013On January 17.In the opened "La Floraison de TAKEUCHI"Mr.。30Years kept the stars 3 star Michelin France culinary scene of God 'Fernand Pointe"The chef worked for France Vienne 'La pyramid"In practice, including、史上最短でミシュランの三ツ星を獲得したフランスを代表するシェフAnd JoelRobuchonMr Tokyo Ebisu "Taillevent Robuchon"Learn more at、After the homecoming、Nagoya Marriott associa hotel "MI Kuni Nagoya"、White wall "La Gran table de Kitamura"Through the、2007 yearTo seeGrand famille Chez Matsuo Nagoya shop"For as the head chef、5After experiencing the chef of the year、Young ran up the stairs to the independent open fine chefsTakeuchi MasakiMr. shop!

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Shop、Clean and white, colours and、Relaxing in a chic atmosphere。Is table seating 14 seats.、Counter will be 6 total 20 seats。This time the、先日ディナーに伺った際にわたし達の名古屋レストランお気に入りランキングにランクインいたしましたこちらでWedding anniversary 3rd anniversaryCelebrate、MENU DÉJEUNER B 5400 YenI want to enjoy!

"La florizone de Takeuchi" Takeuchi chef arms were trained in the 'hamburger' in blossom
http://lade.jp/diary/tabelog/french/26624/

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"Jeu de Leysin 2014 Paul Giraud "

The Center is called the Grand Cru of the CognacGrand Champagne districtOfUgni-Blanc 100%で造られる無添加の微発泡グレープジュースです生産者は手作りコニャックで有名なPaul Giraud微発泡のジュースで甘味、Sour、旨味のバランスが良くノンアルコールでも満足できる味わいです♪

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Amuse, "Fran of the scallops and clams and scallops Ceviche

The amuse、帆立の冷温2種のバリエーションで登場手前の温製は帆立と浅利のフランの上にカリフラワーのヴルーテを乗せて香り高いカレーオイルを纏っています小雨が降る中温かくふわふわのヴルーテソースに滑らかなフランの食感が胃に滲み渡り旨味のコンビネーションバランスが絶妙!奥の冷製は軽くマリネした帆立のセビーチェにレッドオニオンとほろ苦いハーブのアマナンサスを添えており鮮度溢れる食感を楽しめます♪

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「自家製パン」 お好みで自家製バターまたはオリーブオイルでいただきます

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前菜「アボカドとずわい蟹のリエットニューカレドリア産天使の海老アンディーブと林檎のサラダ仕立て」

高さがあり美しい前菜は下にずわい蟹をたっぷりと使用したアボカドとミックスした滑らかなリエットを土台にし軽くマリネした天使の海老。And、アンディーブの間に林檎を挟みヨーグルト風味の爽やかなソースでいただきます瑞々しいアンディーブと林檎のシャキシャキ食感に濃厚でまろやかなアボカドとずわい蟹の旨味が詰まったリエットを絡めるとまた美味しくそこへ最高品質の貴重な天使の海老を加えると幾様にも味の変化が楽しめます♪

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Mr. Chef Takeuchi Masaki

ChefTakeuchiさんの料理に向けられる真剣な眼差しは、You can feel the posture itself all my passion into the Tray 1 Tray 1、The hearts of many fans to blow。To greatness without the waste of food in motion and concentration、Fall, you cannot feel them fall and、Finished dishes out for all guests、最後の最後に見せてくれる優しく飾らない自然体の笑顔とのギャップがまた堪りません(笑)常連のお客様からはDifferent face when you are cooking withAnd so it is often said that!

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Fish "sea bass sauteed Fava bean risotto"

身厚のスズキは皮面はパリッと香ばしく焼き上げて中はふっくらと仕上げています。Under the、大きなそら豆をゆり根のとろみを利かせたリゾットを春菊のソースで味わいます♪

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Meat dish "beef cheek with red wine Braised truffle meat sauce grilled seasonal vegetables"

メーンディッシュは牛ほほ肉をじっくりと半日ほどかけて赤ワインで煮込みしっとり感を失わず口溶けの良い仕上がりになっていますよく牛ほほ肉の赤ワイン煮込みはホロホロとした食感と言いますがこれは違いますむっちりそして柔らかくしっとり夫婦して牛ほほ肉の煮込み料理は苦手でしたがその意識を覆すほど美味しい一皿ですトリュフの香りを纏って上品で濃厚な赤ワインのソースはほんのりと香るバルサミコ酢が引き立ち絶品!季節の根菜(人参、Turnip、黒大根芽キャベツなど)のグリルにトピナンブール(菊芋)のピューレを添えていただきます♪

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Marriage anniversary, 3rd anniversary commemorative plates "Mandarin orange sherbet"

Wedding anniversary 3rd anniversaryの記念にフランス語でメッセージをいただきました。On this day、カウンター席に座られたカップル3組全員が記念日だったようで幸せオーラ満開のカウンター席となりましたありがとございます♪

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Along with Baba citrus yogurt sorbet

一番下にババをそこにたっぷりとデコポンとオレンジピンクとホワイトのグレープフルーツを乗せその上にレモンの香りを付けた白ワインのジュレとヨーグルトのソルベを添えています爽やかな柑橘類の味わいと香りを楽しめ見事なバランスのデザートです先日のディナーの時も思ったのですがこちらの料理はもちろんのことデザートに関しても全てにおいて手がかかっており盛り付けも丁寧です料理に対する熱い魂を感じそれがまた味に顕著に表れています♪

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Dessert "Mille-Feuille of apples served with Calvados-flavored Vanilla"

林檎のジュレ状のシートを纏った林檎のミルフィーユにカルバドスのリキュールで風味付けたバニラアイスを添えています風味豊かなバニラをミルフィーユに添えながらいただくのがお勧めです♪

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Drinks: coffee and petits fours 'smooth chocolate bite-sized and Madeleine

遅い時間からスタートしたランチのためいつしか店内はわたし達だけとなりTakeuchiThe chef"Happy anniversary!"と挨拶に見えてくださいましたTakeuchiシェフのお勧めする関西圏のフレンチレストランを紹介してもらいながら暫し歓談タイムとても素敵な思い出に残る最高の記念日ランチとなりました!TakeuchiSan、また必ず伺わせていただきます♪

La Floraison de TAKEUCHI
2-12-12 Sakae, Naka-ku, Nagoya-Shi, Aichi Prefecture arc Sakae Masaaki Shirakawa Kioicho Park Bldg. 1F, TEL:052-218-6738
Hours of operation 12:00-13:30(L.O)、18:00-21:00(L.O)
Closed on Mondays:Every Monday、Once a month holiday is (occasionally)
http://www.lafloraison-t.jp/

2-12-12 Sakae Naka-ku, Nagoya City, Aichi Prefecture

Shizuoka Prefecture West Center packed with information on gourmet restaurants in Tokyo, Nagoya and overseas!
Food log version caches to currently provides information on gourmet restaurants in more than 700。
<kakesta>
http://tabelog.com/rvwr/kakesta/
Events and cuisine photo WEB album
See the photo album has been taking a Google Photo of lade。
lade Photo album
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"COMPAL' long-established coffee shop in Nagoya's famous a Nagoya wake-up experience Watch the Ferrari Dino other Dino 246GT Tipo E at the CORNES Sakae showroom
"COMPAL' long-established coffee shop in Nagoya's famous a Nagoya wake-up experience
Watch the Ferrari Dino other Dino 246GT Tipo E at the CORNES Sakae showroom

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