lade | WEB Magazine, de la Espriella

It's focusing on gourmet, Hamamatsu-Shi, Shizuoka、Overseas travel、To deliver the lifestyle information such as design WEB Magazine alleys

Surrounded by bamboo forest of 'ellcambis' sunlight through lunch and a luxurious footbath

2014/08/21
_RD20003

Inevitable visits in Yugawara and French restaurants。Narrow steep path uphill.、Surrounded by bamboo forests, and create a fantastic world of、Offer authentic French cuisine incorporating Japanese Japan atmosphere and refined techniques "HERLEQUIN BIS"Mr.。Parking、Stores than in front of a few metres downhill、Located in a short distance.、The low-slung like Maserati cars、Requires attention to when entering the slope angle is barely so!

_RD20005

Walk from the parking lot、Follow and arrive at the entrance of the store and down the stone stairs。その隠れ家のような佇まいと見事なロケーションから多くのファンを抱えているフレンチレストランです。This time、訪れるのは随分とご無沙汰してしまっており昨年の5月以来の来店ですおよそ2ヶ月ぶりにようやく休みを取れたため皆さんより少しだけ遅い夏休みとして2日間いただき、Atami、Yugawara、長泉方面に足を運びたいと思います♪

_RD20017

Shop、White stucco walls lined with natural stone resting on floor、Dark in the stained glass window overlooking the picturesque bamboo tables 45 seat.。While many customers from afar、Savor the extraordinary time, quiet、An elegant lunch begins。Owner-chef of thisJunichi ItoMr. a、France、Belgium、After going through training at the restaurant earned numerous stars, such as Italy、Tokyo in Ebisu1997JulyTo seeElle can"To OPEN、2006/3In the land of Yugawara、Favorite transfer the richness of nature "HERLEQUIN BIS"Launch。Good producing ingredients while utilizing the delicate techniques of Japan、To complete the source finally called life of France cooking that delicious dish is。Lunch menu、Following two courses there is.。今回もいつもの「木漏れ日のランチ」3,675円をオーダー。(* Service fee by 10%)。夏休みということで夫婦揃って今年初の浴衣で出向きました♪

Sunlight Ranch 3675 Yen
Amuse、One appetizer、Two appetizers、Soup、本日の魚料理or肉料理、Dessert、Drink
In the sunlight, 5250 Yen in the evening
Amuse、One appetizer、Two appetizers、Fish dish of the day、Today's meat dishes、Little rice.、Dessert、Drink

_RD20012

"Perrier Perrire" 750 ml 970 Yen

The most famous carbonated water drunk in 140 countries around the World Cafe and restaurant。There is no food and beverage outlets especially in Europe have to say that、There is also a custom drink Perrier instead pre-dinner drinks。"Perrier"The name in 1898 bought the ownership of water resources、Focused on bottling facilities and bottle development、In France doctorsLouis PerrierFrom the doctor。Granular、Carbonic acid sparkling long is characterized by、Napoleon IIIisPride of FranceCritically acclaimed and so that you seem to.

_RD20015

アミューズ「真鱈のコロッケ南仏風ソース静岡県産三ケ日豚のテリーヌ」

真鱈のコロッケは衣はカラッと揚げられており重くなく中は熱々でほっくほくの柔らかさレモンやオリーブなどを使った南仏風のさっぱりとしたソースを添えていただきます豚肉とフォアグラを使用したテリーヌは滑らかな食感で舌にねっとりとした味わいが濃厚です♪

_RD20018

Appetizer of deep fried avocado and roasted bonito akune, Kagoshima Prefecture

鹿児島県は阿久根で獲れた鰹は炙り柑橘のソースでさっぱりといただきます。Under the、インカのめざめ(じゃがいも)のピューレを添えて粗めの千切りにカットされた梨と一緒に鰹をいただくと梨の甘みと香りがふんわりと広がりサラダ感覚でいただけますアボカドのフリットは衣サクッと軽く中はとろっとした食感が楽しめます♪

_RD20021

Homemade bread バターを添えて

_RD20024

Two appetizers "poached egg"

温泉卵に燻製したコンソメのジュレと燻製した鶏のピューレを添えてあります。You mix with a spoon.、Closer to her mouth and fills the air with the aroma of smoked。コンソメのあっさりとしたジュレが涼し気で、Increasingly flavor in a savory, rich sauce chicken mixture.

_RD20025

Soup chilled soup of pumpkin

ミルクの泡を浮かべたカボチャのスープ蒸したカボチャとソテーしたカボチャのブイヨンを使用しカボチャの旨みを凝縮したスープ♪

_RD20028

Fish dish of grilled dry fish stock source grunt

骨付の魚を一度乾燥させたものをオーブンで香ばしく焼き香味野菜などと一緒にとった魚介の出汁を織交ぜたソースで旬の夏野菜と一緒にさっぱりとした味わいでいただけます♪

_RD20032

Meat dish of oven baked Ginger Chicken breast of Fuji water marine and wasanbon source

富士宮産の富士の鶏味を付けた水(水に対して約1%の塩と砂糖等)に1時間程マリネし胸肉ですが非常にしっとり仕上げていますキャラメリゼした和三盆と生姜のソースと一緒に伊東シェフオリジナルのウォーターマリネの下処理と細心の注意を払った温度での火の入り方が成す業の逸品です鶏胸肉をこれほどまでにしっとりと仕上げてくださると胸肉とは思えぬ食感が味わえます♪

_RD20033

Dessert "mango kuzumochi"

夏に嬉しい涼しげなデザート自家製ハーブシロップでマリネしたフルーツと本くずを使ったマンゴーのくずもち黒蜜の寒天ヨーグルトとオリーブオイルを使ったグラニテと一緒に♪

_RD20034

"Coffee"

_RD20035

Sweet homemade Brazil pudding

こちらのお店で必ず出される自家製のブラジルプリン。In Brazil、プリンはPudimプジンとよばれ、Mother's made as a snack.。Features、Using condensed milk and coconut milk、Taste is thick、Filling。このプリンをベースに伊東シェフが日本人の味覚に合わせて作ったプリンがこのブラジルプリンですコーヒーと共にほろ苦いカラメルと濃厚なプリンのコクを楽しめます♪

_RD20044

The terrace boasts a location click here。竹林が風で揺らぐ音が涼しげで蝉の鳴き声がまた心地良くBGMとなってくれますご希望とあらばテラスでのお食事やお食事後のコーヒータイムに移動も可能ですので、Staff's instructions and attendants will be better!

_RD20043

As a way to enjoy the meal other than、Foot heal daily fatigue "Vacances de pied"。"Foot holiday"Provides a name and relaxed atmosphere。食後のひとときをこちらの足湯で楽しませていただきました。Bamboo bamboo's sound fluctuations in the wind、蝉の鳴き声と共に心地良い癒しの時間ヴァカンスに相応しい時間です♪

_RD20048

See mint water'

Hall staffTaro Irieさんが絶妙なタイミングでドリンクをサーブしてくださいました!(嬉)足湯に浸かり汗ばんで乾いた喉を潤す一杯です♪

_RD20045

Sunlight Ranchという名に相応しい場所で太陽をしばし浴びて光合成(笑)普段室内での仕事が多いわたし達夫婦にもたまには必要な日向ぼっこかもしれません♪

_RD20050

旦那様が撮った写真をホームページ等に活用されたいとのことで記念にスタッフの皆さんで一緒にパチリ!伊東シェフを筆頭にエルルカンさんは素敵な仲間たちに恵まれております。Mr. Ito、Staff、また伺わせていただきますね~♪

HERLEQUIN BIS
Kanagawa ashigarakami ashigarashimo-gun Yugawara-machi town miyanoue 744-49 TEL:0465-62-3633
Hours of operation 11:30-14:00 17:30-20:30 Closed on Mondays:Wednesday
http://herlequin.com/

Kanagawa Prefecture ashigara ashigarashimo-gun Yugawara-machi miyanoue 744 -49

Shizuoka Prefecture West Center packed with information on gourmet restaurants in Tokyo, Nagoya and overseas!
Food log version caches to currently provides information on gourmet restaurants in more than 700。
<kakesta>
http://tabelog.com/rvwr/kakesta/
Events and cuisine photo WEB album
See the photo album has been taking a Google Photo of lade。
lade Photo album
https://plus.google.com/u/0/collection/w6LhRB

Designers of vintage tableware representing the Nordic "cup and saucer" Renewed kitchen ITU style Ito chef produced by Western store
Designers of vintage tableware representing the Nordic "cup and saucer"
Renewed kitchen ITU style Ito chef produced by Western store

Reply

CAPTCHA


lade - life style web magazine | lade - Lifestyle WEB magazine | Company Profile | Google
copyright (C) 2013 lade. All rights reserved. I will strictly prohibited unauthorized copy or reproduction of published articles, images