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Homemade vegetable farms spread like "now and forever renal" castle with a vast land of 2800 m 2

2014/05/20

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Yet as mokuren sat quietly、Define a dignified、Symbol tree can be viewed from the garden "LENRI Trees"The building with the atmosphere of a castle full of presence、こちらのオーナー様と新たなシェフとのコラボレーションにより生まれ変わります。Café & Restaurant "Now and forever renal"Mr. a2013December 3rd (Tue)ToFrench restaurantAnd re-opening。Chef will be here this timeOnoue, ShigeakiMr. a、After finishing the training in Tajimi in Gifu Prefecture、"Grandxiv Lake' In Italian "Lucci Cole"Is it the 務marete chef about ten years in the Italian and French came in、Fully utilizing the technology have been cultivated so far、Has been conducted as a colonial France restaurant around your garden through the fusion of East and West.

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While watching the scenery ago your garden you can enjoy the four seasons、Enjoy a delicious meal enjoy blissful time。Now、We also book in advance、Happy chef Onoe's Omakase course lunch。Usually the menu、As shown below。

Lunch hospitality of the chef
And you can choose three from five hors d'oeuvres starters。Soup、Fish dishes、Meat dishes、Dessert、Bread、Coffee 2850 yen (tax excluded)
-Meat dishes、Bread、Coffee 1600 yen (tax excluded)
-Fish dishes、Bread、Coffee 1400 yen (tax excluded)
-Pasta、Bread、Coffee 1250 yen (tax excluded)、Seasonal diet of pasta、Bread、Coffee 1850 yen (tax excluded)
(The above 3 courses、+1000 yen by three hors d'oeuvres and desserts, you can add)

By Chef hospitality
-Hors d'oeuvres、Soup、Fish or meat dishes、Dessert、Bread、Coffee 3800 yen (tax excluded)
-Hors d'oeuvres、Soup、Fish dishes、Meat dishes、Dessert、Bread、Coffee 5000 yen (tax excluded)
• Hors d'oeuvre dish 2、Soup、Fish dishes、Meat dishes、Dessert、Bread、Coffee 6500 yen (tax excluded)
Home featured colonial v wrench (each have combined to 5 plates each serving alcohol) soup、Dessert、Coffee 12000 yen (tax excluded)
* À la carte dishes also available、Booking of course depending on your budget or banquets。

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ここのところ頻繁に2014年6月14日(土)に自動車街にオープンされる「Maserati Hamamatsu"The General ManagerSugiura Akira.Maserati exhibitionsの打ち合わせが続いております。Even to this day、その打ち合わせを兼ねて食事しながらシェフの尾上さんと杉浦さんをセッティングさせていただきました♪

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「朝採りヤングコーンと帆立貝のムース 浜名湖産エイと浜名湖産アサリ」

ムースの下に敷かれた新鮮な朝採れヤングコーンは皮ごと調理されており髭の部分まで美味しくいただけます帆立貝のムースは上品で優しい味わいアサリのお出汁とエイのプリッとした食感も良いアクセントになっていますエイはアサリを捕食するそうです。And、アサリを食べて美味しく育ったそのエイをわたしたちが食す有難く海の恵みに感謝していただきましょう♪

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「せせりのテリーヌに柑橘サラダ」

若鶏のせせりのテリーヌは弾力と食感を楽しむ1品オレンジとグレープフルーツにミントとペルノレモンで香り付けしマリネしたサラダでさっぱりといただきます♪

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「朝採りグリンピーススープカレー風味」

スープというより濃厚なソースと言えるほどのグリンピースの濃密さを味わえます花ズッキーニの中には米粒の形をしたパスタの一種であるリゾーニを忍ばせて満足感に溢れており彩りの鮮やかさもさることながら味わいも絶品の1品です!

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"French bread"

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「鱸(スズキ)のマリネブールブランソースと小さな野菜たち」

テーブルに置かれた瞬間にディルの香りが立ち込め心がすぅっと癒される瞬間。Visual、Sense of smell、味覚が刺激されますこのスズキのマリネとは酢漬けのマリネの意味ではなく形状を丸めることを指すそうです伝統的なフランス料理のソースであるブールブランはワインと酢を煮つめた中にバターを攪拌して作リますさっぱりとした酸味が淡白な白身魚に良く合います下に敷かれたおかひじきのシャキシャキとした食感もまた美味しいです♪

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「牛舌の赤ワイン煮 豚足を添えて」

牛舌を赤ワインで煮込む際に豚足も一緒にすることで互いの旨みを吸収し合い相乗効果が生まれる1品しっとりと柔らかく煮込まれた牛舌コラーゲンたっぷりの豚足蕾の形をした蕾キャベツはしっとりと瑞々しく優しい甘味が楽しめる野菜です♪

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「コーヒーブランマンジェにバニラ章姫黄金柑を添えて」

”blanc mangier ブランマンジェ”And the、古フランス語で”白い食べ物”を意味しますがコーヒーを少し混ぜ合わせることでうっすらとクリーム色に仕上がっています表面のエスプーマは、Milk。滑らかで口溶けが良くコーヒーの香りも楽しめるブランマンジェの中からは軽くバーナーで焼かれた金柑とオレンジがお目見えです添えられたソルベは濃厚なバニラと優しい甘味の章姫そして酸味を楽しむ黄金柑の3種類どれも手作りでフレッシュさを楽しめます♪

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"Coffee"

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食事を終えて2階にお邪魔しカウンター席から2800basisにもなる広大な自家菜園を眺めさせてもらいました冬には冬の良さも哀愁もある場所ですが新緑のこの時期はやはりとても気持ち良い眺めです!実際にこちらの自家菜園農園では数種の野菜やブルーベリー、Lemon、ゆずかぼすオリーブなどが育っています♪

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直に収穫の時期を迎える自家菜園を見させてもらいました左手にはオリーブの木が立ち並びます。Easily、このようなロケーションに恵まれたレストランは他に無いでしょう♪

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左右にブルーベリー畑が一杯に広がり小さな実が収穫の時を待ちひしめき合っています連理さんのホームページFromおもてなし会員の登録(無料)をしますとお得な情報やブルーベリーなどのフルーツ狩りなどの旬な情報をゲットすることが可能ですよ♪

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広大な庭の奥にはお店のシンボルツリー「LENRI Trees」が静かに周囲を見守るかのように佇んでいます。Look、1本の太い木のように見えますが実は2本の木が支え合って成長しているのですこのような木のことを「LENRI Trees」と言います。1本では育ちにくい木も、2本が寄り添い絡み合い支え合うことで成長するまるで夫婦のような木素敵な木ですよね♪木陰で心地良い風が吹くこの場所でここ最近尾上さんはコーヒーを楽しむことが楽しみのうちの1つだそうですわたしならきっとシュワシュワッとやっていそうですけど(笑)尾上さんまた夜にも伺いますね~♪

Café & Restaurant now and forever renal
Hamamatsu-Shi Kita-ku, Cho 8501-2 TEL:053-428-7000
Hours of operation:10:00To 22:00Closed on Mondays:Thursday
http://wp.lenri.com/

8501 -2 Miyakoda-Cho Kita-ku, Hamamatsu City

Shizuoka Prefecture West Center packed with information on gourmet restaurants in Tokyo, Nagoya and overseas!
Food log version caches to currently provides information on gourmet restaurants in more than 700。
<kakesta>
http://tabelog.com/rvwr/kakesta/
Events and cuisine photo WEB album
See the photo album has been taking a Google Photo of lade。
lade Photo album
https://plus.google.com/u/0/collection/w6LhRB

In the Western h. pine in the crowded volumes also Demi Glace hearty dinners 3rd 51 years of wine at the wine bar "antimitet" and new members
In the Western h. pine in the crowded volumes also Demi Glace hearty dinners
3rd 51 years of wine at the wine bar "antimitet" and new members

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