Taste the spiciness and taste authentic Thailand dishes 'Thai Rattana drink dinner

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2010 June,In the Tieste 'Rattana"The、"Thai Rattana"Now open。”Rattana"And theCrystal ballOf that、”Rattana"TheCute womenMeans and。So heavy on the Buddhist term "Rattana"、It could not be used to serve liquor store, "Rattana"。The woman ownerNI palatMr. a、Sangam in the northern city of Chiang Mai from from the vane (Chiang Mai)、Rare in JapanChiang Mai foodSpecializes in the。Chiang Mai style sausage Siwa at her parent's home (round and round boobs and hoodlums hang around Chiang Mai sausage that) of because it was to a family business manufacturing and selling、Cock has made since I was a child so undoubtedly is of Siwa。The restaurant khundun NI palat, was once open in the city of Matsumoto、Popular stores so people come through from Tokyo over the weekend.。Have been away for a while、2009Since opening as a hobby in Thai festivals around、It got high popularity。Is an owner of the arm made matrix's most famous shops from around the country gathered in Yokohama Thai festivals especially during the more!

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Shop、Table 10 seats、4 wall counter seats are small and、Introduction to Japanese、It is a very lively space NI palat, Thailand who friends gather。On this day、仕事帰りに都田町にある「Now and forever renal"Onoue, Shigeakiシェフが定休日でお休みされているところをお誘いしてディナーに伺いましたこの日の夜もラッタナーさんはあっという間に満席になってしまうほどの人気ぶり。The evening menu、À la carte, appetizer or Tom Yam Kung soup、Stir fried or deep fried、And substantial ones, such as curry rice、Looks even better with alcohol.

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タイのスパークリングワイン「SPY レッド」500円

アジア8ヶ国で販売されているタイで人気のスパークリングワイングラスに2杯分ほどの飲み切りサイズ275mlでワインをソーダ水で割ったものになります少々甘めなのでワインは苦手だけどカクテルは好きというような女性に好まれそうな味わいですわたし達夫婦は甘いワインが苦手なので興味本意でいただきましたがジュースのような感覚のスパークリングそれでもアルコール度数は6%なので甘いお酒には要注意です(笑)

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"Kaijao (Thai-style fried eggs)" 600 yen

タイ人が一番郷愁を感じる定番家庭料理。Fluffy out and enjoyed food, fried soft egg ingredients rich in。A soothing relief and where?、日本でいうお袋の味のような感覚の卵料理でしょう♪

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"Saiua (handmade Chiang Mai sausage)" 100g 600 円

One chef was born into the House of Siwa。Feel the pangs of spicy seasoning、And effective herbs such as lemongrass and Kaffir lime leaves、独特なソーセージで癖になります♪

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「パットパックカナー(カイラン菜の炒め物)」900円

しっかりとした歯応えが魅力の野菜カイラン(芥藍)菜を海老と一緒に炒めますカイラン菜とはケールを先祖とするキャベツの仲間で中国南部東南アジアの亜熱帯~熱帯地方で多く栽培されています。For this reason、中国料理の材料として、China、東南アジアでは多く消費されているそうです緑の濃さはホウレンソウ以上で火を通すと甘みが増し茎はブロッコリーそしてキャベツの芯の甘さアスパラガスの食感を足したような不思議な野菜それでいて個性のある味わいでシャキシャキッとした歯応えが楽しめプリップリの海老と一緒に食感を楽しむ1品です♪

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「ヤムクラゲ(花クラゲのサラダ)」1200円

花クラゲは中華でよく使う食材ですがタイ料理でも使われますヤムウンセン(春雨サラダ)と同じ味付けでさっぱりとしているため、This is a spicy salad perfect for a hot time。Recommended flower of jellyfish and touch the best in、こちらもまた癖になる味わいです♪

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「トムヤムクン(海老スープ)」小1,000円

Chicken soup broth with shrimp paste、Coconut milk flavored with plenty of Rattana, I recommended specialties。日本ではまず手に入らない生のヘッドトープ(ホコリタケ)と生のフクロタケが入った食感の楽しめるトムヤムクンヘッドトープとは日本のツチグリと同類のキノコでコリコリして弾けるような触感と山の香りが魅力特にタイ北部で人気のある食べ物です。In the South-East Asian countries、Does not value the broth strongly seasoned seasoning so it seems tend、NI palatさんの作るトムヤムクンは、Use-based chicken soup made the effort.、And shrimp.、Is the best Tom Yum Goong miracle in addition made by the secret proportion of paste and coconut milk (the golden ratio).

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"Pattogapao (fried rice topped herbs)" 900 yen

Stir fry with gapao (Holy Basil)。Chicken、Pig、または魚介で選べます。On the menu、On the dinner set (fried printed)、お酒の当てにおかずのみでオーダーしました甘辛を楽しむ良いおつまみです♪

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"Pad Thai (Thailand type noodles)" 900 yen

タマリンドなど多彩な味わいの甘辛味の麺料理でタイでいう焼きそば生もやしが付いてくるので混ぜ合わせてお好みで唐辛子パウダーや粉末アーモンド砂糖やタイの酢をかけていただきますちょっとしっとりした麺にシャキシャキッとした食感のモヤシとの組み合わせが最高に美味しいです♪

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「チャーンビール」500円

Of the most popular beer in ThailandSingha (via Singh)と双璧を成すビール。1998Won a gold medal in international beer contest、Is characterized by strong bitterness of the peculiar!

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"Sinhabiel" 500 yen

1933Born in Thailand in the year、Was admitted to the Royal historical premium beer。"Singha"And is that the lion in ancient mythology。Most are brewed from milking、Beer joined the distinctive and rich taste、アジアンスタイルならではのバランスの取れたスパイシーな味わいを持っています♪

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「タイの辛味噌 胡瓜 タイのもち米」

いつもわたし達が注文して食べた料理の写真をニパラットさんのご主人様がお店のホームページや店内で流すフォトギャラリーで使われているので番度プレゼントしているのですがその御礼にとまたしてもサービスしていただきました!(感謝)こちらはタイの辛味噌だそうで胡瓜に付けていただくとビールの当てに最高です!タイのもち米にも付けていただくと風味豊かでパクパクと食が進みます♪

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「小魚のフライ」

こちらもサービスしていただきました小魚をカリッカリに揚げられてスナック菓子のようにいただきますお酒にピッタリのおつまみが豊富に揃うラッタナーさん最高です!尾上さんとわたし達は家がご近所なことからこれからもちょくちょくご一緒できればと思いますがこちらのラッタナーさんは気にはなっていたけど初来店とのこと体力作りのウォーキングコース沿いということもあるようで大変気に入っていただけて嬉しい限りです!ニパラットさん、I will come again! ~!

Thai Rattana
Hamamatsu-Shi Kita-ku inception 677-5 TEL:053-523-7233
Closed on Mondays:Monday's opening hours:11:00-14:30 17:00To 22:30
http://www7a.biglobe.ne.jp/~nipparat/

677 -5 incipient Kita-ku, Hamamatsu City

Shizuoka Prefecture West Center packed with information on gourmet restaurants in Tokyo, Nagoya and overseas!
Food log version caches to currently provides information on gourmet restaurants in more than 700。
<kakesta>
http://tabelog.com/rvwr/kakesta/
Events and cuisine photo WEB album
See the photo album has been taking a Google Photo of lade。
lade Photo album
https://plus.google.com/u/0/collection/w6LhRB

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