Speaking of Chinese Bush Clover Hill、2013In August of this year, we celebrated the full 7th anniversary of the OPEN.Chinese hundred flowers"Mr.。Uenishi town 'Chinese cuisine IBE"With the、It is a famous Chinese restaurant and is a brother disciple from "Shizuka -Seika-" which has now been relocated to Kyoto.。The shops here are Palazzo chef Matsushita-Kun and his wife Momo-Chan 2、On weekdays and weekends when I'm busy with reservations, I can see the part-timers moving in the hall.。Because there are many cases where you wait at the same time as the opening of the store、It's best to make a reservation.。We who always use the counter seat、人の入り具合を見計らって入店しています。Oh yes、Baekhyun rarely answers the phone during busy hours.。Even if you make a reservation call, there should be not a few people who felt disgusted because they could not connect。practical question、It's like there's not enough manpower.、This is because we give priority to those who visit the store directly。When I look at the figure moving around without resting my hands,、つい電話に出てあげたくなっちゃいますけどね(笑)この日の夜も17時半からのお客様で1回転した19時半を回る頃、2回転目のお客様であっという間に満席です!平日の夜に2回転もするお店はそうそうにないでしょうね!
この日のお勧めボードメニュー。昨年の年末に来店して以来で新年明けてからは初の来店となります。新しいメニューが気になりますね♪
「鶏肉のパリパリ揚げ」1,260円
鶏肉の皮目に水飴を塗りオーブンでじっくりと焼き上げるようで、出来がありまでに20分ほど時間を要します。北京ダックの皮のようにカリッカリの食感が楽しめる1品。お好みで七味と塩、またはレモンをかけていただきます。箸休め的な存在で添えられた野菜とフルーツ(林檎と苺)。鶏料理は他にもわたし達お気に入りの「サクサク揚げ」もありますよ♪
「餃子8個」420円
Momka-san's gyoza、It is a sweet dumpling with plenty of vegetables。奥様のモモちゃんが焼くのですが、今回の焼き加減は油が多かったのか、揚げ餃子みたいになってました(笑)
「スタミナ丼」800円
カウンター席で隣のお兄さんが美味しそうに食べているのを見て、思わずわたし達もオーダーしました。旬野菜をたっぷりと豚ロース肉とニンニクの芽が入った豪快なスタミナ丼です。タレは少々甘め。百華のシェフ松下くんは「リーズナブルで美味しくボリュームたっぷり!」がモットーなので、たくさん食べる方には非常に有難いお店です。However,、わたし達の希望としては、量は少なくしてくれても良いので、1品1品ブレない味わいが欲しいところ。こんなこと書いたら松下くんに怒られるかな!?(笑)
Chinese hundred flowers
Address:2-40-5 TEL, Naka-ku, Hamamatsu:053-476-9110 Closed on Mondays:Monday
Hours of operation (Tue-sat) 11:30-14:00 17:30-22:00 (Sun.) 11:30-14:00 17:30-21:00(L.O)