lade | WEB Magazine, de la Espriella

It's focusing on gourmet, Hamamatsu-Shi, Shizuoka、Overseas travel、To deliver the lifestyle information such as design WEB Magazine alleys

Felice Cucina Café vivid blue wall lunch

2013/05/27

IMG_0877

In last year's 12/22/2012 Chef "feel free to something good to enjoy" a Fujii Katsunori's thoughts. was OPEN in 連尺 town, ride "Felice Cucina cafe Feliz cocina"Mr.。青色の壁とイタリアの自転車Bianchiが目印ですOPENしてしばらくは夜の営業とランチは土日のみだったようです。2013年4月より平日もランチタイムを設けるようになったということで早速お邪魔してみました♪

Shop、カジュアルな雰囲気で気軽に立ち寄れる可愛らしい空間カウンター席4席とテーブル席9席でこじんまりとされていますここ最近は「UM womo"Just published"Lunch pass port”に参加されていてほとんどのお客さんがそちらを利用されているようでした

Here you will、ランチとディナーの合間にカフェタイムも設けているようでほぼ丸1日お店を開けているというから驚きです!そのため最近は定休日を増やされたそうですよ。Lunch menu、前菜3品盛り合わせパスタorリゾットドリンク で980円。+200円でデザートが追加できとってもリーズナブル♪

IMG_0881

「前菜3品盛り合わせ」サラダトマトスープカレイのクリームグラタン

1,000円でおつりがくるランチメニューで盛り合わせの前菜がいただけるのは嬉しいですねトマトスープは優しい甘さですカレイのクリームグラタンはゴロッと2切れのカレイとジャガイモが入っていましたオーダーが入ってからオーブンで調理されているので熱々の状態でいただけます

IMG_0886

Pasta tomato sauce crab

パスタは7種類の中から選べました渡り蟹の出汁がしっかりと香るクリーミィーなパスタパスタの太さも細過ぎないところが嬉しく良い茹で加減です♪

IMG_0888

Pasta rapini clams anchovy sauce

小振りの浅利ですが出汁が出ていて美味しいですねこちらは割としっかり目の塩を感じます今回は2種のパスタをいただきましたがリゾットも美味しそうだったので次回いただいてみようと思います♪

IMG_0890

Drinks "iced coffee and orange juice

コーヒーはきちんと1杯でもドリップで淹れてくれていましたランチの雰囲気も良いですが夜のメニューも見させてもらうとアルコールも豊富でおつまみになるタパス系や一品料理もかなりリーズナブルに提供されているようなので夜も是非訪れてみたいと思います♪

Felice Cucina cafe Feliz cocina
浜松市中区連尺町313-5 1F TEL:053-451-0589
Hours of operation:11:30-24:00 Closed on Mondays:On Tuesday、第一・第三月曜日
http://feliz-cocina-cafe.com/

浜松市中区連尺町313-5

Shizuoka Prefecture West Center packed with information on gourmet restaurants in Tokyo, Nagoya and overseas!
Food log version caches to currently provides information on gourmet restaurants in more than 700。
<kakesta>
http://tabelog.com/rvwr/kakesta/
Events and cuisine photo WEB album
See the photo album has been taking a Google Photo of lade。
lade Photo album
https://plus.google.com/u/0/collection/w6LhRB

"SURUGA Bay oven fried whitebait and Negi Toro donburi" in breakfast I was pleased With homemade basil sauce of white mushrooms and seared Basil risotto.
"SURUGA Bay oven fried whitebait and Negi Toro donburi" in breakfast I was pleased
With homemade basil sauce of white mushrooms and seared Basil risotto.

Reply

CAPTCHA


lade - life style web magazine | lade - Lifestyle WEB magazine | Company Profile | Google
copyright (C) 2013 lade. All rights reserved. I will strictly prohibited unauthorized copy or reproduction of published articles, images