lade | WEB Magazine, de la Espriella

It's focusing on gourmet, Hamamatsu-Shi, Shizuoka、Overseas travel、To deliver the lifestyle information such as design WEB Magazine alleys

Enjoy Strawberry laid overnight homemade jams up

2013/06/08

_RIC0101

コトコト煮込んで大量に作った苺の自家製コンフィチュールは一晩冷蔵庫内で寝かせることで最後に美味しくなる魔法をかけました熱々の状態で味見しても実は味が判りにくいんですよね(笑)その点冷蔵庫で冷たく寝かした後は味が落ち着き味わうと果肉のジューシィーさをより感じられる美味しさに生まれ変わっています味見をしてOKであればようやく人様にプレゼントできますからね贅沢にも今朝のモーニングで存分に味見してみました。"Brill Poundcake」さんのパンドミー(食パン)と一緒にいただきますふわっふわ食感のパンですが軽くバタートーストしてゴロゴロ苺と一緒に美味しくいただきました♪

_RIC0100

Homemade jams of yogurt, strawberry and blueberry

この組み合わせは最強ですね無糖のヨーグルトが一瞬でゴージャスになります(笑)サロンのお客様にも”コンフィチュールを自家製って凄い!”と喜んで食べてもらえ嬉しさ倍増でルンルン気分のayacoです♪


Shizuoka Prefecture West Center packed with information on gourmet restaurants in Tokyo, Nagoya and overseas!
Food log version caches to currently provides information on gourmet restaurants in more than 700。
<kakesta>
http://tabelog.com/rvwr/kakesta/
Events and cuisine photo WEB album
See the photo album has been taking a Google Photo of lade。
lade Photo album
https://plus.google.com/u/0/collection/w6LhRB

Simple, the basics "Brill Poundcake' bread The origin of Kanazawa Curry! Fun silver tray and topped with curry champion
Simple, the basics "Brill Poundcake' bread
The origin of Kanazawa Curry! Fun silver tray and topped with curry champion

Reply

CAPTCHA


lade - life style web magazine | lade - Lifestyle WEB magazine | Company Profile | Google
copyright (C) 2013 lade. All rights reserved. I will strictly prohibited unauthorized copy or reproduction of published articles, images