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Cooking with Akira Hokuto was broadcast in solving nainaiancer Yam Fondue Recipe!

2015/03/30

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Akira Hokuto Yam fondue arrange version
The TV showNTVMr.Resolution nainaiancerIn that broadcast 'Akira HokutoButtobashi recipes"In the
3Broadcast March 24,The "Yam fondue"The Japanese elements are also incorporated with Yam recipe
Because it was feeling like you simply and fondue、My cooking time.


Hokuto Akira's Yam fondue recipes
Materials
Yam 300 g、3 cups of water、120 ml white dashi soy、5 tbsp white miso、Pizza cheese 45 g
Recipes
Peel the skin (1)、Yam was cut to a suitable size and white dashi soy、White miso、3 cups of water into the Blender。
②鍋に①を移し焦げないように混ぜながらグツグツし出したらピザチーズを入れて溶かし混ぜれば完成です
③蒸すまたは下茹でしたブロッコリーや人参、Daikon radish、Winner、パン等を②に付けていただきます


ayaco Yam fonduhallenge version recipe
Materials
Yam 300 g、和風出汁150ml牛乳100ml白味噌大さじ3ピザチーズ40g粗挽き黒胡椒少々
Recipes
Peel the skin (1)、適当なサイズにカットした山芋と和風出汁白味噌をミキサーに入れます
②鍋に①を移し牛乳を入れて伸ばしつつ火を入れてピザチーズを入れて溶かし混ぜ
器に盛り付け粗挽き黒胡椒をお好みで振り掛ければ完成です
③蒸すまたは下茹でした人参スナップえんどう花芽プチヴェール、Shiitake mushroom、Tomato、Winner、バゲット等を②に付けていただきます
(※具材は冷蔵庫にあるお好みのもので構いません)
大量にできるので牛乳とチーズを入れる前の①をジップロックで小分けして冷凍し何回かに使い分けることも可能です
Okay, during stretches in the milk of your choice!

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North Starさんのレシピは勿論美味しいと思いますが比較的とろみが少ないようでしたので
もっと具材に絡みやすいフォンデュにしようとアレンジバージョンを試みました
Up too dense to use milk instead of water
とろみのある美味しいとろろフォンデュの完成です
山芋の味わいであっさりといただけるのでお野菜がモリモリ食べれますよ♪

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"Waku Waku square salad"
Pre-leaf walk Beach North opened as a new store "Excited about Piazza."
赤水菜、Arugula、花芽プチヴェールの茎、Baby leaf、プチトマト等を
"Orio extraveluzine di Oliva arcade' Happy with homemade lemon vinaigrette.

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ESCUDO ROJO 2011 Chile Red
The other day、試飲した「OPUS ONE Opus one 2011"The red wine I had selected in relation
A big wine makers produced Opus one world-leading inBaron Philippe de Rothschild Inc.is
チリで造るフラッグシップワインです
In Spain,"Escudo"TheThe "shield""Rojo"The"Red"Means and
「ロスチャイルド=赤い盾」という一家の名そのものが付けられたこだわりの1本
Is the Chilean wine of intense flavor combines strength and elegance.

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"AG-Derma coarsely ground sausage smoked workshop '
"WINE BOUTIQUE PANIER"ofMr. and Mrs. Onoにいただいたアグ~豚のあらびきソーセージ
シンプルに茹でてから軽くソテーしMAILLEの種入りマスタードでいただきます
大きなソーセージは肉厚で弾けるほどにジューシィーで旨味が凝縮されており美味しかったです!
OnoSan、Yukiko YukikoAnd I thank you!

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Vongole Bianco Yam version
The Asari-necked earlierYam fondueThe base in
牛乳とピザチーズを入れる前の山芋300g和風出汁150ml白味噌大さじ3を仕上げに時に少量混ぜて作るパスタ
Invest with plenty of garlic and Italy chilies (peperoncini Piccoli)
ピリ辛のとろみのあるボンゴレビアンコに仕上げました
とろみの食材として擦りおろしたジャガイモや里芋蓮根等で応用しても美味しいですよ♪

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' Shizuoka sodachi shacks sauteed with garlic "
静岡のブランド牛である静岡そだちのシャクシとは肩の腕肉の部位で脂肪が少ない部分でさっぱりしている赤身のお肉です
It is perfect for us poor fat fleshy!
シャクシを下味を付けて常温に戻してから、Sauteed with garlic and、フランスの岩塩でいただきます
The side dish is、奥三河の生椎茸、Mash、Carrot、スナップえんどう
あっさりとしたシャクシは、Very soft、肉本来のじんわりとした甘みが楽しめます♪

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Cheese platter
Pannier hamakita shop
And I'm in purchased "Fermier Fermier」さんのエポワスハーフにゴルゴンゾーラ、24Months aged Parmesan cheese。
青カビには蜂蜜を添えていただきます
ハーフサイズのエポワスは、2人家族のわたし達夫婦には最適です
Like a wine Burgundy
Local wine pomace in salt water plus hard liquor made from pomace 'Mar de Bourgogne'
表面を洗いながら丁寧に熟成されています
マール酒の割合を徐々に上げていくことで生まれるオレンジ色の美しい表皮の中身はねっとりと濃厚
力強く繊細な風味に仕上がり後味には上品な甘ささえ感じられます
美味しいワインとチーズが手に入った日はおうちクッキングで至福の時間を過ごしましょう♪

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You can buy today's wine and cheese ↓ ↓ ↓

WINE BOUTIQUE PANIER wine boutique Hairbow hamakita shop
Hamamatsu, hamakita-Ku, precious cloth proposal 1,200 pre-leaf walk hamakita 1F TEL:053-489-6145
Hours of operation:9:30-21:30Closed on Mondays:Free
http://www.wb-panier.com/


Shizuoka Prefecture West Center packed with information on gourmet restaurants in Tokyo, Nagoya and overseas!
Food log version caches to currently provides information on gourmet restaurants in more than 700。
<kakesta>
http://tabelog.com/rvwr/kakesta/
Events and cuisine photo WEB album
See the photo album has been taking a Google Photo of lade。
lade Photo album
https://plus.google.com/u/0/collection/w6LhRB

Marc BIBEAU Okonomiyaki heaven clothing in new food crunchiness! During the sting moist spring cabbage sweet! In the larger deals! Terry's fluent Japan language in 1 day local sightseeing tours and sightseeing taxi!
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