WA the jcccnc calmness with modern and enjoy seasonal Japanese restaurant

Hamamatsu City [alsperkingbil] basement last year 2017 June 27, relocated to、リニューアルされた和食店「はんなり」へ! 店主の牧野 真也 (Sinnya Makino)-Kun (37 years old)、Sales in the building across the street from 8 years、It had been considering relocation as stores can also accommodate large groups、 From that the giraffe Pavilion was folded up shop, exactly where was an ideal size、Store design yourself a handled renovation、Japanese room with rich wood finish。 Spacious L-shaped, counter seats for 10 people、Extends like a semi private room table seats and 40 seats can also accommodate banquets dug kotatsu style of tatami room、落ち着きのある居心地の良い空間を提供しています! 前店の頃と同じように、Went for purchasing every morning.、Will giving a weekly dish work in seasonal stocks on the day。On the menu、Dare not listed price、人数や客層に合わせて盛り方など臨機応変に対応できるよう心掛けられています ♪ この日は一級建築士の長谷 守保 (Moriyasu Hase)氏がとあるCompetitionにてトップに輝かれたお祝いを兼ねての懇親会! 「お通し」 を摘みながら「生ビール」で乾杯です! 北海道の「塩水雲丹」が入っているので、The "Sea Urchin plate" State-of-the-ordinary compared to try, and offered stinging Prime、2In addition to sea urchin species、Luxury 1 dish w/ Sea Urchin in between sheets of kelp turbot。程良い脂とねっとりとした食感が楽しめるバチマグロの赤身やミディアム 〆の千葉産の鯖に福井の白魚白子ポン酢など新鮮な刺身にはやはり日本酒をということで長野の「天恵の美酒 大信州酒造株式会社」の「大信州純米吟醸超辛口」を表面張力が働くほどになみなみと枡一杯に注いでくださるから嬉しい限り! キリッとしたクリアなアタックの後にコクも感じられ飲み口が良いせいかクイクイ呑めてしまいます! 焼き物「金目鯛」はふわっととろける食感に火入れしてあり最後に軽く刷毛で醤油を塗ることで旨味を引き出し香り良い甘味を楽しみます!蕾菜や行者にんにくには酢味噌を添えて。 Recent、牧野くん自身がハマっているという「おから」は新玉葱や人参胡瓜の食感も楽しめる最高の酒の当て! 浜名湖産の「蛤」も大粒が入っていますよとお勧めしてくれ、6~7cm殻の身厚なぷりぷり蛤を葱と醤油で楽しみます! 一皿毎についつい酒が恋しくなり立て続けに静岡の「高嶋酒造株式会社」のキレの良い銘酒「白隠正宗 純米酒 生酛 誉富士」を飲み倒します同じく静岡の「花の舞酒造株式会社」と南青山のフレンチレストラン「 Abysse(アビス)」とのコラボ酒でワイン酵母を使用した日本酒「花の舞Abysse(アビス)」もワイングラスで楽しみます!柑橘系のスッキリとした香りは和食の繊細さにも適し日本酒はちょっぴり苦手だけどワイン好きという女子にはウケること間違いないお酒です! 団体予約のお客様がお見えになると厨房が慌ただしくなってきたため直ぐに出せるおつまみとしてシャキシャキとした食感を程良く残した長野県産の立派な「ホワイトアスパラとグリーンアスパラ」をシンプルに塩でいただきます! シュワシュワの「出汁巻玉子」「錦爽鶏 パリパリ柚子胡椒焼き」を頬張ります綺麗な甘味と爽やかな酸ふくよかなコクとバランスの整った三重県「木屋正酒造」の「純米吟醸 而今」を頂くと仕入れ前夜だったということもあり冷蔵庫内の日本酒がすっかり無くなってしまうという事態が起きてしまいましたこちらはお開きにしそのままの足で二次会へ出向きます!牧野くんご馳走様でした! はんなり 住所静岡県浜松市中区元城町223-1アルスパーキングビルB1F TEL:053-456-4008 Hours of operation:17:30-24:00(L.O.23:30) Closed:Sunday...

"mofu mofu" Sundays only environmentally friendly body in sales of home-made yeast bread & butter

In the residential area of inception in Kita-ku, Hamamatsu City、2018In January launched a small workshop of 3 to 28 days、日曜日のみ開店する酵母パンとお菓子「mofu mofu」へ ! こちらは、Is like bread and dive into the world of bread、In fujieda, Shizuoka、Karuizawa、After the experience in the bakery, including Hamamatsu、Kamo Yoshie's housewife is also currently is the mother of two children、Your husband's parenting cooperation、It is a bakery that opened it with a long wish! What is the shop name "mofu mofu"?、The image of the texture of bread、It is said that the moment when children are eating bread deliciously is the moment when she feels happiest for Yoshie♪ with home yeast and Hoshino yeast.、Domestic wheat and body-friendly materials、1One to 1 over time, made yeast bread、Always store shelves along about 20 species、Delicious eats in children with allergies today just so and "dairy products" and "eggs" or not、Vegetable or devise a focused idea reaches children hate to vegetable bread、In addition to the、糖質を抑えたヘルシーパンなどにチャレンジしたりと身体に優しいメニューが一杯! 今回は、That first visit there、お勧めを伺いながら好みのパンを6種購入! 好物の「エピ」230円 自家製甘酒酵母使用ベーコンを包んだ生地を麦の穂の形にしたハードパン! 新作「タルティーヌ」250円 自家製ベシャメルソースに季節の野菜を合わせてマシュルームを添えて焼き上げボリューム感たっぷり! 揚げずにヘルシー「自家製焼きカレーパン」200円 ホシノ酵母使用野菜の甘さの中にお子様でも楽しめるまろやかな自家製カレーを詰めて焼き上げています!揚げないことで罪悪感は少な目に! 他には無いメロンパン「麦こがしメロンパン」180円 ホシノ酵母使用。Add nutrient-rich "はったい powder" to cookie dough, plus the flavor! Crunch and the aroma of a thick cookie dough、It is a melon bread that a rich and gentle sweetness becomes a habit! Snack bread "Dark Cherry" 250 yen Add plenty of dark cherry and homemade custard cream to moist yun seed dough! Half size is happy "bread (half)" 170 yen Hoshino yeast use。乳製品・卵不使用のあっさりとした食パン!モフモフといただきましょう! 二児の母となる淑恵さんが作られる酵母パンは、Filled with love and kindness of the mother are getting dust texture、From small children and elderly、Also、Allergies or that anyone is willing to eat delicious、パンと向き合う日々を過ごされているようです♪ お子様の成長と共に、That will gradually increase shop opening days、Bakery and support your family's husband and children's。今後も楽しみにしています! mofu mofu(モフモフ) 住所静岡県浜松市北区初生町268-3 TEL:053-569-4444 Hours of operation:12時~17時(なくなり次第終了) 営業日日曜日のみ http://mofumofubread.hamazo.tv/...

Elegant French, such as "now and forever" castle with a large garden overlooking

Sat quietly as mokuren's Hamamatsu Kita Toda、重厚感たっぷりと存在感溢れる古城のような「カフェ&レストラン 連理 」へ! こちらには3,000坪に広がる農園と庭から眺めることのできるシンボルツリー「連理の木」がまた素晴らしいロケーションとなるため、Is the exotic feeling.、プチトリップした気分が味わえる素敵なレストランです! 岐阜や多治見で修行をされた後「エクシブ浜名湖」内のイタリアン「グランドエクシブ浜名湖 ルッチコーレ」にて、Welcome to 12/3/2013 Onoe, Shigeaki's Chef in the Italian and French has been loaded about 10 years training、Reopened as a restaurant "café & restaurant now and forever.。 Onoe chefs use technology have been cultivated so far、東洋と西洋の融合による自家菜園を中心とした身体喜ぶコロニアル仏蘭西料理を提供! この日は週末の午後にお邪魔し今回も尾上シェフの「おまかせランチ」4,500円をオーダー! アミューズは一口サイズの「エスカルゴ ブルゴーニュソース」 アマニを添えたサクサクのシュー生地の中に、Escargot Bourgogne so news of politicized soft、Parsley and garlic、Friendly pines group and bergeresharott with butter and Curry spices Bourgogne so - Su! In one bite would have with his size.、口の中でいつまでも余韻が楽しめる一皿! 前菜は「浜松西洋野菜の庭園 豆腐のムースと薬草ソース」 カラフルな色合いを楽しめる様々な種類の人参、Parsley root、Black radish、Ingredient、Red Bell bed、Radish、Drop in Hamamatsu、Ham sandwich、滑らかな豆腐のムースと薬草のソースでいただきとってもヘルシー! メインディッシュは本日お勧めの「春日町産チョウザメ ポルトマデラソース 」 春日町産のチョウザメの身と白子、Karasumi、Camaro, delighted in every part! 漁re for meat and fresh sturgeon、1Finished about a week and sleep with a soggy texture finish! Curvy feel is Milt and marinated in extra virgin olive oil, is rich.、Karasumi, sliding it and give you! Higher nutritional value intake more than "eel" high-antioxidant ingredients carnosine "sturgeon"、Khama was on a roll of fat is flavor of love、骨近くのコラーゲン質は美肌効果もたっぷりです! 添え野菜は、Romanesco、Brussels sprouts、PAL、SATO Park if、Celebrate Lei、Endive,、Rape blossoms、Sautéed、江戸時代からある紫セロリを風味豊かなポルトマデラソースでいただき大満足の一皿! デザートには尾上シェフ定番の「フォンダン・オ・ショコラ(fondant au chocolat)」 「フォンダン= fondant」とは、As in France, with the meaning "melts in your mouth.、From dozing off-(s) in the overflowing chocolate rich cake、At the moment put the knife and picture、熱々でとろとろのソースをバニラのソルベにかけて楽しみます♪ 食後には「コーヒー」をいただきながらまったりと優雅な午後のひととき♪ こちらのレストランは、Location、Taste、Cospa、Excellent balance, such as the personality of the chef、In Hamamatsu we best and favorite to become the restaurant、Also one of the legs to carry friends from far away and can recommend restaurants。The nice atmosphere of the night、やはり緑豊かな庭園を望める午後のひとときもお勧めです! 連理(LENRI) 住所静岡県浜松市北区都田町8501-2 TEL:053-428-7000 Hours of operation:11:00To 22:00(Lunch、Cafe opening times、ディナー) 定休日:Thursday http://lenri.com/...

"aru" Toyohashi open! Of the delicate cuisine of France and Japan wine

To France from JR Toyohashi station in Toyohashi, Aichi Prefecture 5-minute walk to close building on the second floor late last year 12/27/2017, opening the restaurant aru (Al)、私達夫婦の結婚6周年を迎えた2月22日(にゃんこの日)の記念日のお祝いとしてお邪魔しました ! 「aru」丁寧な手仕事が生む繊細さを楽しむフレンチとペアリングディナー 「aru」此処でしか味わえない繊細なフレンチは個性的な日本ワインと共に 「aru」結婚記念日9周年目を記念する繊細なフレンチとワインのペアリング オリーブの木と裸電球が灯す柔らかな光の下にシンプルなサインを施した真鍮の看板が目印です! ワクワクと心躍らせるような素敵なアプローチの先にはスモーキーブルーの木製扉が出迎えてくれます! 店内は、Kitchen suggests that the appearance of the floor are arranged on the right、With 14 seats and provides 18 seats seats、Sommelierとしてホール経験を経てシェフになられた鈴木 琢 (Takumi Suzuki)さんと奥様の鈴木 彩 (Aya Suzuki)And I'm also restaurant is run by the Dojo of the Sommelier's wife。 Design、Toyokawa is active mainly in architects ' HAAG DESIGN + Haag Cafe(ハーグデザイン+ハーグカフェ」が シェフのこだわりを取り入れ手掛けられたとのことでシンプルさの中に柔らかな空気が流れる居心地の良い空間に! 年明け早々にグルメな友人のFB記事で紹介されていたこちらの料理写真を拝見した際、"With good food" and in a split second mind attracted、Became the first visit of inflated expectations、Their dishes far exceed their expectations out tears、終始御満悦の時を過ごすことになります! 料理の基礎を大阪のビストロ「アヴォロンテ(’Avolonte)」の川田祐志シェフから学び、In addition、Hiroki Yoshitake of the popular restaurant "Sola" which became independent after training at the 3-star "l'Astrance" in Paris and earned 1 Michelin star at the shortest (Yoshitake Hiroki)And the chef、I learned a lot how to make use of the ingredients from chef Minoru Ogata of "nacrée" in Sendai, who is also from "Astrance" and becomes a Michelin star.、大阪の「レストラン エテルニテ(Eternite)」ではサービス兼Sommelierとして経験を積まれた鈴木シェフが32歳という若さでSommelierの奥様である彩さんと二人三脚で独立したお店。 20I wanted to out the atmosphere of the restaurant you like found in the apprenticeship in Paris in the late、Suzuki chef talk round table using the old material was item 外せない。Think that chef is granted the、愛知県設楽町の工房「木と革 aoyama」の職人である青山 和志 (Kazushi Aoyama)Mr.! Dare、古材を繋ぎ合わせ造り上げた味のある円卓には「肩肘張らずに食事を楽しんでいただきたい」というシェフの温かい想いが詰まっています! こちらでは、Lunch、Style-only dinner with Chef's choice of incose。 Lunch、Appetizers、Fish dishes、Meat dishes、Dessert、2800 Yen at a cafe.、Dinner、Appetizer plates 3、Fish dishes、Meat dishes、Dessert dish 2、カフェで5,800円とかなりお得感のある価格設定で楽しめるのも嬉しい限り! 店内のウォークインセラーには日本ワインを中心におよそ700本ものワインが置かれ今まで御2人で少しずつ収集してきた秘蔵っ子たちが並びます! ホールを担当される奥様の彩さんにワインのペアリングをおまかせし、Niigata first etiquette illustrations are cute "carvedtchweinary(Cave d & # 8217s; Occi)」のどうぶつシリーズ「2015 むささび Blanc de Noirs」にて乾杯! 契約農園産のカベルネ・ソーヴィニョンが90%と自社農園のシャルドネ10%のにごり微発泡ですが、Rich powerful attack and peach-scented flavor sparkling wine! For the lack of experience of the Japan wine、良い勉強になりそうです! 一皿一皿の器にもこだわり、"Aru used writer work in neighboring Aichi Prefecture (Al).。A variety of feelings though is why "aru (Al)" is filled with shops would be? The answer is very simple! Name of the beloved daughter of Mr. and Mrs. Mr. Suzuki "Haru" from taking、And the pronunciation of the 'H' in France, not for、"Haru" "H" to take on "aru"。御二方の宝物が店名なのです♪そんな思い入れもとても素敵♪ この日の前菜は「わさび菜、Firefly squid、マスカルポーネ」× 多治見の陶芸家/田中直純 軽く炙り、Is finished with soft squid、According to mascarpone's sleek Aerie Moose weekly。Gently shake the salt a simple salad tip has.、高糖度のカットトマトの濃厚さとほろ苦さを楽しめるシャキシャキのわさび菜なども素材の良さを器と共に引き立てています! パンは豊橋の「ブーランジュリーヨシオカ」のバゲットを我が家も大好きな豊橋の陶芸家・鈴木 史子 (Fumiko Suzuki)さんの作品に添えて♪ 魚料理には、In the nature of wine brewing Kobayashi Takeshi kyoei Hall winery (Kyoeido Winery) in Yamanashi、Will fit the stock such as cryptographic K16 AK DD (orange)。 The art of etiquette too bitter、I buy the etiquette was likely、Perfect taste! Using the Koshu fall limited edition orange glow amber、Rise is clear, refreshing scent of herbs such as forest、Spice feeling because during the Ethereal taste、白身魚との相性の良さを直感でくすぐられます! 魚料理は「鰆、Clam、蕪」× 浜松の陶芸家/くるり窯・福井一伯 御前崎産の脂の乗り始めた肉厚な鰆は、From the Peel side up baked at high temperature、MI-CUIT on finishing in the oven、Rusty finish! Holo holo filets insides burst into enjoy a light, moist texture、Move the clam flavor taken from fish soup、Finish with whipped cream small、Melting and dipping to feel the ocean's bounty gentle soup, no less! Well with translucent so thinly sliced turnips in、彩りとアクセントに用いられた鮮やかなパセリオイルの風味が堪りません! 肉料理には「ココ・ファーム・ワイナリー Coco Farm & Winery」のコラボワイン「こことあるシリーズ2014 ピノ・ノワール」を合わせて。Hokkaido is brewing were at Yoichi Kimura farm grown Pinot Noir、And working toward wineries (10 R Winery), a contract brewery, Brewer Bruce & ghatlove、Built utilizing the nature of palate with Pinot。Smell of fresh fruit taste and culture、日本のピノでもこれほどに表現豊かな旨味が楽しめるとは驚きの1本です!エチケットには「桜」が描かれ日本らしさも存分に感じられます! 肉料理は「三河赤鶏、Carrot、タルティーボ」× 豊橋の陶芸家/鈴木 史子 (Fumiko Suzuki) In the thorough temperature management uses wearing thick brand chicken Aichi Prefecture Mikawa chicken breast meat、Seconds in units of 1 dish! The vegetables shine well on a platter of off-white Suzuki Fumiko、Like Suzuki chef Tal TiVo's main Irish potatoes、Sautéed、Brussels sprouts、Little kid ginseng to provide exquisite lighting! Tailoring carrot puree and powder、Order of vegetables such as edible flowers autumn poem also garnished with lovely colors nice! Come back to the local chef、It seems fascinated by the taste of the vegetables in Higashi-Mikawa region, farmers who are painstakingly made every day every day! Original、Chicken is my favorite、Had no idea and come enjoy such a great chicken breast! Is also the locality of Toyohashi、Spicy is hard to diet members attacked, such as the game out and it is、鶏や豚を用いながらも今までに味わったことのないメインディッシュの世界に誘ってくれることでしょう! 結婚歴6周年が同じということで、Thank you happy celebrations from 2 people、店内の生花やドライフラワーのアレンジメントを全て手掛けられている「Lacle Florists(ラクレ・フローリスト)」のブーケを頂戴し一緒に記念撮影! 大好きなラナンキュラスのロゼヴェールが愛らしく春の装いです♪ デザートは「ショコラ、Jasmine、メレンゲ」× 豊橋の陶芸家/阿部 有希 (Yuki Abe) The smooth, rich chocolate、Combined with the scent of jasmine 馨shii sorbet、And with a crumble crispy meringues and bittersweet bitter finish、タルトのような仕上がりに! 食後には豊橋の「APOLLO COFFEE WORKS(アポロコーヒーワークス)」の香り高い「コーヒー」と香ばしさが堪らない「豊橋有機栽培のほうじ茶」をいただき至福のひとときを過ごさせていただきました! 季節の移ろいを感じる旬の食材や地場の露地野菜を用いて、The marriage in the wine's delicate France cuisine unique to Japanese people and Japan、Provide us with a true culinary delights 'aru (Al).。Open, is still not、大ヒットの兆し間違い無し! 温厚であったかい鈴木御夫妻の人柄にも惹かれ、Our favorite shops! 100% recommended!! aru(アル) 住所愛知県豊橋市広小路2-28 吉田ビル2F TEL:0532-54-5518 Hours of operation:Lunch 12:00-13:30( L.O )、Dinner 18:00-20:00(L.O) Closed:Sunday、Irregular holidays HTTP://aru-restaurant.jp/...

Misato kitchen now absolutely recommend Roundhouse and rich Hamana Lake of Fried oysters!

浜松市東区の閑静な住宅街である半田山の半田公園西隣に「まわりみち」という一軒家のパン屋がありました! その場所で15年ほどパン屋を続けたマダムが引退宣言をされたことをキッカケに、KANEHARA Yoko in the Madam's daughter is in the couple's husband、2016年12月8日に洋食屋「misato kitchen(ミサトキッチン)」としてリニューアルオープン! 陽子さんの御主人の御両親が磐田で「味里(みさと)」という食事処を営まれていたことからその名を残そうと「misato kitchen(ミサトキッチン)」と名付けられたとのこと! 「ジャンルを問わずに美味しいものを提供したい」という思いから、I think in a couple really delicious food provided、Lunch lunch deals、夜はお酒も一緒に楽しめるアラカルトを品数多く取り揃えられています! すっかりこちらのファンになってしまったわたし達は、And enjoyed the personal lunch here on a regular basis、As a second home kitchen、お気に入りのお店のひとつとなります! 店内は、In a space filled with the warmth of wood、One severe photos of the kitchen over the counter plate、Given the bright colours of Western-style tiles and wallpaper and cosy atmosphere、A seat at the table covered with tablecloths and colorful Marimekko (Marimekko)、High female force of Interior。On the floor at the back of、And a variety of sofa seats suggests that the trees in the garden、ゆったりとした印象を放ちます♪ ランチメニューは「本日限定メニュー」やハンバーグにカレー、Pasta、Tempura、など幅広いジャンルで定食風に登場! わたし達は決まって「ハンバーグ」と「カレー」というパターンが定番となっておりましたが、1月から2月にかけてのこの時期は「浜名湖産牡蠣フライ 自家製タルタルソース添え」1,650円が断然お勧めです! 旨味が濃いこの時期の浜名湖産牡蠣は、Although the purchasing power varies by day、More interest in extra large sizes、驚きのサイズで重量感たっぷり! 牡蠣フライのパン粉もパン屋のひきたて生パン粉にこだわられており、And a huge Fried oysters and light finish、Soon struck crisp and sound a sour note with a creamy smooth pre fluffy in texture rush、ジュワッと口中に広がるミネラル感が濃厚で堪らなく美味! 自家製のタルタルソースには細かく刻んだ野菜もたっぷりと入っており、Can be enjoyed with whipped cream、Another chuno sauce to be served with、At your choice。Lemon topped with sour lemon、If 1 aperture gugus、三種三様の楽しみ方が可能です! 赤米を混ぜ合わせたヘルシーごはんに自家製味噌で作られた味噌汁は大根や椎茸の具材で旨味溢れる美味しさとなり、After dinner relax in "TEEJ" tea and。本当にこちらの定食風ランチは心からホッとするテイストです♪ 今時期は様々なお店で「牡蠣フライ」を堪能しますが浜松では「ミサトキッチン」が今のところNo.1となります! ミサトキッチン 住所浜松市東区半田山5-19-20 TEL:053-433-3311 Hours of operation:11:30~ 14:00、17:30-21:30 Closed on Mondays:Monday、第3日曜日...

Thanks to the guardian deity of the lovebirds 'happy Valentine's day"!

Thought not honmei-choko to customers who、 With appreciation the Giri-choko、 Her friends from this yoroshiku?! The "friend chocolate.、 For my reward-choko、 Japan women in many ways for busy Valentine's day!(*́Д ' *)Bruno)) "For the lovers" and is principally in the world、Tend to be male to female gift St.Valentine’s Day(´∀`ノノ’`゚チ’`゚チ 企業のバレンタイン商戦により生まれた日本特有のチョコ文化ですが、I am also every year、Husband with love and gratitude, handmade chocolate candy to the people(Man-́ω '-)♪ 今年は、Not crispy、Made in moist and bitter taste "adult Gateau chocolate cake.(° ∀ °)ノ ‘`ィ 「まめやかふぇ」の新作豆ルワンダ産の人気豆「カレンゲラ」200g 990円と共にCoffee Time!!(= Be! ')People(Be é ∀ ' =)Yeah!! To enjoy the rich aroma and cocoa "Karengera" high-class rich "Gateau Chocolat" sweet understatement is!(〃)Be Eulalia ')Delicious!! Her husband never flattering.、"It still the most delicious ♪" and delighted me.((Be 艸 ' *))♪ 『大人のガトーショコラ』 (材料:15cmホール型1個分) ビターチョコレート 50g、Milk chocolate 100 g、Unsalted butter 60 g、2 eggs (yolks and whites separately, use)、Granulated sugar 50 g、Flour 40 g、Cocoa-powder-30 g、Powdered sugar as needed、Whipped cream 50 g (3 g granulated sugar) 、Strawberry 2、ミント 適量 (手順) ①湯煎したバターに砕いたチョコレートを加え混ぜ合わせる ②卵黄を入れ混ぜる ③薄力粉とココアパウダーを振るいにかける ④ ②のボールに③を入れ混ぜる ⑤冷蔵庫で冷やした卵白にグラニュー糖を3回に分けて電動ミキサーにて泡立てる ⑥ ④のボールに3回に分けてゴムベラにてさっくり混ぜる ⑦型にバターを塗りクッキングシートを貼ってから生地を流し込む ⑧型をトントンと軽く落として空気を抜き180度のオーブンにて20分 ⑨型から外しシュガーパウダーを振りかけ泡立てた生クリームとハート型にカットした苺にミントを飾れば出来上がり!...

Sticking to "ten heavenly things" maruhon sesame oil and wring oil FRY in Tempura lunch!

"Night town" reputation is strong in Hamamatsu, Chitose-Cho。 Few days to go、Often fascinated in turn throughout the store。 On this day、3At the beginning of March "Zaza City Hamamatsu (These city Hamamatsu)」フロア1階にて開催される予定のイベント打ち合わせに出向いため周辺を散策しながらランチできるお店を探していると観光客に人気の鰻専門店「うなぎ料理 あつみ」の隣にシンプルでモダンな店構えが伺えひらひらと風にたなびく「天丼」と書かれたのぼりを発見し天婦羅専門店「旬天 Coromo(ころも)」へ初訪! 2016年10月にオープンのこちらは大阪で和食全般の修行をされた湖西市出身の佐々木 孝幸さんが料理長を務められており旬の食材と天ぷら油にこだわりランチは「天丼」800円~とリーズナブルに用意され、Dinner、季節毎の食材を用いて一品一品丁寧に目の前で揚げてくださる天婦羅をはじめ和の一品料理と共にお酒も楽しめるようです ! 店内はシックな和モダンで統一された空間で細い廊下の先にある奥まったカウンター席は柔らかな間接照明の灯りでムーディで落ち着く雰囲気となり半個室の掘り炬燵席はプライベート感満載で居心地抜群です! 今回は海老天と白身魚に3種の野菜天(この日は茄子、Maitake mushroom、南瓜)が添えられる「天丼」800円と香鶏のもも肉胸肉ささみと3種の部位をとろとろの半熟黄身天と共に楽しめる「香鶏天」800円をオーダー! 揚げ油には創業1725年と290余年の歴史を誇る「竹本油脂」のマルホン胡麻油に白絞油を独自の配合でブレンドしたこだわりの油を用いた揚げたての天婦羅衣にたっぷりとタレを纏わせているせいかサクサクという衣ではなくしっとりとタレに馴染んだ仕上がりで甘辛く濃い目のしっかり味となりますが合間合間に彩りの良い大葉天や紅生姜天を頬張るとお口がさっぱりとして良い感じ! 天丼には赤出汁と香の物も付きライスは無料で大盛りサービスも可能とのことですので男性には嬉しいボリューム丼! 昼とは思えぬ程に静かな落ち着く空間でほうじ茶を頂きながらまったりとしたランチタイムを過ごすことができました♪ 旬天 Coromo(ころも) 住所浜松市中区千歳町71 FFビル1F TEL:053-455-0055 Hours of operation:【火~日・祝・祝前】ランチ 11:30-14:30( L.O.14:00) 【火~木・日・祝】ディナー 17:00~00:00(L.O.23:30) 【金・土・祝前】ディナー 17:00~03:00( L.O.02:30) Closed:On Monday..

Surface crispy while Marc BIBEAU"Heavenly fluffy moist! Shizuoka No.1 Okonomiyaki!

Street of seirei Hamamatsu General Hospital located in Sumiyoshi, Hamamatsu、平仮名3文字「こころ」 と書かれた看板を背負うお好み焼き屋へ ! こちらは、2007年4月にオーナーシェフである大石 竜也 (Tatsuya Oishi)Just been opened since、Become a shopping center at the national level、Log eat Okonomiyaki Department at Western、Excellent Okonomiyaki Shizuoka district and boasting first place! This year greeted the 11th anniversary in 2018, "Kokoro"、わたし達夫婦も浜松へ来てから10年程通い詰めているお気に入りのお店となります! 「こころ」のお好み焼きは、Suddenly to be tempted to eat very much、Even to this day triggered the heart syndrome (lol)、Too much on my mind I rein he desires to enter the shop and、Routinely Tatsuya's "it's always! "And in us help testimonials、To embed the most popular seafood mix 880 yen and cut into dice-shaped cake fluffy fabric、天かすとチーズを程良く敷き詰めサクサクに仕上げた「もちーず焼き」880円をオーダー! 自家製調合粉を使用し、Is characterized by meticulous bake、On the surface "Heavenly grounds" be Calipari finish and putting in、Dying crispy texture、While soft and as with a good fire and、熟練の業で絶妙な焼き加減となります! この焼き方は店主オリジナルの焼き方で、How to eat for the first time、かなりの衝撃を受けると思われます!実際にわたし達も初めていただいた日の衝撃は今でも忘れません! お好み焼きのデコレーションは、On the griddle has been carried from his can finish to taste。We have、Always Okonomiyaki sauce.、Mayo、Topped with bonito、In the order of seaweed。Source takes on a hot griddle and "Juju-Tsu" and ringing sound appetizing、 香ばしい蒸気と共に五感をそそります! 一口大にカットして、Aroma harmony, topped with bonito and intriguing appetite while hot and、Taste soup ingredients, spread in the entire fabric、Cabbage's sweetness feels about you、Well to accent the flavor of sesame seeds and chopped ginger、香ばしいソースとマヨネーズの相乗効果で絶品お好み焼きとなり最高です! いつも遅がけに伺うのですが、Brought forward to 30 minutes for lunch, and change to 13:30、This destination、ディナーの営業時間を30分早い17時オープンにされたとのこと!早々と夜の宴を楽しみたい方には嬉しいお知らせですね! 「お好み焼きといえば、It's the "heart" "! Mr. Tatsuya、また伺います! お好み焼き こころ 住所:Hamamatsu-Shi Naka-ku Sumiyoshi 1-16-14 TEL:053-476-5086 Hours of operation:11:30-13:30、17:00To 22:00 Closed on Mondays:Sunday...

"L & # 8217s; the atelier du Thé KUKAI" Atelier presents to those who love tea!

磐田市中泉に隠れ家的にひっそりと佇む素敵なお茶専門店「L’atelier du Thé KUKAI(ラトゥリエ・ド・テ・クウカイ)」へ ! こちらはお茶の名産地でもある川根に製茶問屋を御実家に持つ久保田 英 (Kubota Ai).、Pour the tea familiar from the childhood love、 Modern tea away and gotten that young people know and charm and value of tea、Let tea into daily life style and、Tea leaf shop handle the tea itself was brand new and。That was married to Iwata to Iwata-Shi Showa building "Mari"corner 9015 年 5 月 5 日、小さな店舗を構え開業されています! 店名の「KUKAI」は、The introduction of tea to Japan and history dates back、806年に唐(中国)より茶の種と石臼を持ち帰り比叡山に植えたとされる弘法大師・空海の名から取り命名されたとのこと ! 店内では、Sencha kawane produced in your home、Brown rice tea、Roasted green tea、 And tea、Handling of China, Taiwan tea and tea leaves、In addition to "more tea-time to enjoy" and、The British experience of British students started making bread baked with provided、中でも川根産の抹茶を石臼で丁寧に挽いた「抹茶のガトーショコラ」や「煎茶のガトーショコラ」がお茶専門店ならではの焼き菓子として大人気とのこと! 実は、And how did I know this shop ever、2/3(Sat.)、4(日)に浜松市卸本町にて開催されたイベント「アリィの冬と夏 2018 “Rambling-ホンマチランブリング」にて出店されていたこちらの「檸檬ケーキ」を頂いたことが始まりで、The gentle sweetness of fresh cake covered with the rich scent of lemon icing、Moved to the affinity and love where you can enjoy the aroma of bergamot tea "Earl Grey" is the reason why!(〃)Be Eulalia ')Delicious!! To bother you to shops and、Both are like that from previous log of eating her husband had read about us and Taiwan、Boost conversation without feeling the first wall、英さんのお友達でドライフラワーのアレンジメントをされている 井上 幾乃 (Ikuno Inoue)さんと一緒に「川根茶の紅茶」や「台湾の紅玉」などを試飲させて頂きながら楽しい時間を過ごすことができました ♪ 今回はいろいろな茶葉の香りを試させていただき、Sterling and I with a blend of the original rose hip shells and playable fennel and cardamom、We get a blend of ginger, such as 'SEEDS' 30 g 864 Yen。An exotic foreign smell、 スパイシーな味わいで身体の芯から温まるハーブティーとなります! アンティークな雰囲気が馴染み合う店舗設計は磐田の「プラスアート」が手がけられ居心地の良い空間です!茶葉やTea bagの可愛いパッケージデザインは中野 晴代 (Haruyo Nakano)さんを中心に宿里 博 (Hiroshi Yadori)And it also has been involved、ちょっとした贈り物などにも最適です! また、As an instrument related to tea Teacup teapot "Southern pottery Park" and "fourth market".、In addition、Are sold with tea cake such as accompany and bean dish、Because it is full of tea items、是非足を運ばれてみてください! L’atelier du thé KUKAI(ラトゥリエ・ド・テ・クウカイ) 住所磐田市中泉1267-4 昭和ビル内 TEL:0538-86-6485 Hours of operation:11:00-19:00 Closed on Mondays:Day、Moon、Tuesday...

Kukai ISA Cafe--traditional taverns and cafes of the cozy shop!

袋井を代表するカフェ&ダイニング「IZACAFE coo-kai? イザカフェ空海」へ! オーナーであるオキさんこと竹原 興紀 (Okinori Takehara)Her dreams and Tokyo aim、In addition to the training of the kitchen staff and bartenders、Stacked experience, such as Hall management and store renovation、2003May desire "to work in a place surrounded by things like" how they strummed along with staff in a self build "IZACAFE Kookai coo-kai?"Is now opened in 15 years、Your prospecting antenna hipster、Always like exciting and cozy balance keeps on giving and、常連や地元民たちに愛されるお店へと成長しています! 屋号の「IZACAFE」には「IZAKAYA+ZAKKA+CAFE」の意味合いをもたせた造語とし、 Aiming at the space to feel comfortable, such as grocery store taste of traditional taverns and cafes、2014Introduced the Naples kilns in the ' Attico Pizzeria! (Pizzeria attico) "by the extended menu、2016年には新たな姉妹店として自家製パンと肉バルを楽しむ「PAN de NIQ 〜パンデニック〜」もオープンさせ事業を拡大し活躍! この日は定期的に足を運ぶ自家焙煎珈琲豆店「まめやかふぇ」への買い出しの帰りのランチタイムにお邪魔しました ! メニューは、 Each 900 yen with soup and salad "pasta" and "wood-fired kiln pizza Ranch".、Soup, salad and bread me with beef lunch, 1500 Yen、前菜4種プレートに小パスタとメインの付く「プレミアムランチ」2,100円の4コースから選べます! 今回は「パスタランチ」の 「桜海老と白葱のスパゲッティ」 と「薪窯ピッツァランチ」の「マルゲリータ」をオーダーし、1One is to +300 yen、スープとサラダを前菜4種プレートに変更! ミニサラダとはいえ、Is is also filling salad with prosciutto、エスプレッソカップで提供される「南瓜スープ」は濃厚で大満足! 前菜4種プレートは「フリッタータ、Escabeche、Caponata、Green Salad、Marinated sauce、サラミ」とこちらもCPの高さに驚きます! 桜海老の旨味と白葱の甘味が相性の良いオイルパスタに舌鼓しながら、Cornicione plump and swollen, I dust a pizza、Us drooling with Chili oil and Spice becomes a habit、旦那様と2人でシェアしながら楽しみました! 丁度、Attended children's school open house and back crazy Oki's and also meet、ゆっくりと情報交換することができました!数年前から浜松での出店も視野に入れ計画しているオキさんの新しい挑戦が楽しみでなりません!応援しています! IZACAFE空海coo-kai? Address:静岡県袋井市川井868-4 TEL:0538-44-0770 Hours of operation:Lunch11:30-14:00、Dinner18:00-23:00 Closed on Mondays:On Monday..

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