"Hymer" Hamamatsu open! American big size burgers

浜松の街中常盤町に昨年の2016年9月にオープンしたアメリカンダイニング「100%kraftdining HighMeal ハイミール」へ! こちらはダイニングバー「DRINK&FOOD リーダー」で長く店長を務められてきた新村雅洋くんが独立され、Homemade hamburgers with a plump and juicy grilled on lava stone Grill 100% beef Patty in the heart、気軽に楽しめる肉料理や自家製オリジナルスイーツを提供されています! 店内はアメリカンスタイルのカジュアルダイニングとなり、Sinchon-interior design and furniture, even one in the owner's idea to cram lots、In addition、In the maker of Windows and wall paint is a famous artist in Tokyo、Join local artists、コンセプトに沿ったバランスの良い空間を手掛けられています! オープンキッチンが伺えるカウンター席に加え、You can relax sofa、 Look at the sight of young moms with young children、The smile most was inside an。 Suddenly roofs、High aesthetics、While having fun girl fashionable and women's power、 大振りのハンバーガーを大胆に頬張る姿が観られます♪ ビル2階という立地ながらに平日といえども満席となる人気店! 階段の踊り場にウェイティングスペースとして置かれた木製の椅子で席が開くのを10分ほど待機。 When、壁面に飾られた黒板には手描きで描かれたビッグサイズのハンバーガーのイラストが! こちらは新村くんの奥様である海津 彩音 (New Aya sound)ちゃんの作品です! 彩音ちゃんは、I used to work asynchronously、現在は「at.nail」のオーナーとして活躍されるネイリストです♪ ソファ席に案内されメニューの中から「ベーコンチーズバーガー(100%ビーフパテ・トマト・レタス・レッドチェダーチーズ)1,100円」と 「スパイシーチリチーズバーガー(100%ビーフパテ・トマト・レタス・チリビーンズミート・レッドチェダーチーズ)1,100円」に「コカコーラ」をオーダー! どのハンバーガーにもミニサラダまたはポテトが選べ添えられます! 特注のふっくらバンズにスパイシーな100%ビーフのパテが乗り、Hearty Hamburger、Established in table "hands dirty, to prevent dripping juice" Burger bag the beans and let go! Meat of beef black pepper spice is nice 100% enjoyment in sense of everything to eat and、トマトやとろけるチーズの風味にシャキシャキレタスのフレッシュ感が楽しめるアメリカンバーガーです! ハンバーガーだけでも10種類以上もあるため通い甲斐のあるお店ですね! ハイセンスな新村夫妻が造り上げた空間は、Is warm.、Has become a lovely place that everyone can enjoy、As well as lunch and dinner、二次会やイベントにも使えるお勧めのダイニングとなります♪...

The shop owner learned "China Sichuan cuisine 's" authentic Sichuan dishes

Shop owner learned about Sichuan cuisine in authentic Sichuan Kawashima-arrows (Junya Kawashima)And independent in Handa, let's Act City Hamamatsu、中国四川料理を提供する「中国四川料理 川龍(SENRYU)」へ! 「赤坂四川飯店 Chen’s Dining」の陳建一や「szechwan restaurant 陳(スーツァン・レストラン・チン)」の菰田欣也を師匠とし、With authentic Sichuan cooking techniques、In Sichuan, the home experience、地元浜松に2015年4月にオープンされた「川龍(SENRYU)」! シックな色合いを基調とした落ち着き溢れる店内は、Available 20 seats at the counter seats and tables。 Diploma of a shopkeeper in competition of numerous award winning decorated on the wall、その経験値の豊かさを物語っています! 先日は平日ランチで初訪し今回はファミリー層で賑わう日曜の夜にお邪魔しました! 濃厚なマンゴーソースをたっぷりと絡めた甘味豊かな「エビのマンゴーマヨネーズ(1,480円)」を前菜に一品選び、In the main、辣油、Chinese chili sauce、Hemp Mabo tofu (¥ 1200) enjoy the flavor with a spicy pepper with rice (¥ 200)、麺好き&スープ付きの旦那様は「海老と青菜のあっさり汁そば・塩味(980円)」をオーダー! 「麻婆豆腐」は2種類あり、The "80 years ago, Ma Po tofu (1300 yen).、We had to even the Mabo tofu variations using beef seasoned with salt will be decisive、今回はオーソドックスに人気の高い陳健一仕込みの「麻婆豆腐」をセレクト! 豆腐の滑らかさの中に豚挽き肉の旨味が馴染み、Red of 辣油 looks very intriguing appetite、Fragrant aroma of pepper、豆板醤の辛味が後を引く風味豊かな一品です! 他にもその日お勧めのメニューがボードに書かれ、There were many still want to eat menu、2人で食べ切れる量は3皿が限界です!次回はどなたか是非ご一緒してくださいませ!...

"Restaurant Misako dimple" street car along old fashioned restaurant with popular menu

我が家御用達の「マセラティ 浜松」をはじめ多くの自動車メーカーが軒並み揃う自動車街通り沿いに昔ながらの洋食店として営まれている「洋食屋みさくぼ」へ! こちらは昔からハンバーグで有名なお店ですが、 Visit knowing the rumors was moved to Hamamatsu to be revisited since the。The soft wood grain feel nostalgic、カップルや老夫婦で賑わう人気店です! 今回は、Cruising with pride、Hassle free sauce and Curry cooked for three days "Hamburger Curry (¥ 1400)、Carved half a loaf of bread、クリームソースたっぷりとそそいだ中に 海老を丸ごと1尾使用し見た目だけでも十分に食欲をそそる「海老グラタン(1,300円)」のセットをオーダー! どちらのセットにもミニサラダとスープが付きます。 The shrimp Gratin、In the hot and provide、チーズの下はとろとろのクリームソースがたっぷりと! くり抜いたパンが添えられてくるため、It will be coverage of source with plenty of。少しずつ器の役目を果たしている食パンの耳も崩しながらいただくのがまた贅沢です! 「ハンバーグカレー」は創業当時から試行錯誤して完成させたカレーです! カレーのベースとなる出汁を鶏ガラと数十種類の野菜や果物を一緒に煮込み、Hokkaido、Use plenty of high-quality onions kitami, Furano、Stir until melted.、Align and gently skim soup and stew about 8 hours。 And、20For mixed with spices over mushrooms and about 3 hours、Took 3 days to complete、作り込む手間暇カレーとなります! 辛さはマイルドで、A small children eat、Vegetables sweet and savory spread.、サラサラと食べやすいカレー! 洋食屋の人気は尽きること無くどの地域にも欠かせない気軽なスタイルのお店の1つとなりますね♪...

Viet Nam restaurant of Cafe Saigon Viet Nam people engaged

Hamamatsu mikatagahara、On the hill near my house and opened last year in 2016, in April、直に1周年を迎えられる「カフェサイゴン」へ初訪! こちらはエステサロンであった跡地にベトナム料理専門店をオープンされ、Viet Nam dishes are provided! In the shop、Or hanging the leaves Latanya in Viet Nam、Lantern is lit, and、And decorated glimpse Viet Nam's traditional culture, is the atmosphere.、Number of seats has 40 seats and spacious! Also、Arowana fish that inhabit fresh water in Southeast Asia in a huge water tank installed in the ornamental、And watch how they swim calmly in the water tank、癒されます! メニューは、PHO, focusing on fresh spring rolls and Vietnamese rice crepe、Tapioca noodles futile to Viet Nam sandwich Banh MI, dish, etc.!(´∀ノ`*)The staff is Viet Nam、日本語がとっても流暢です! この日は、Unfortunately love "spring rolls" that sold out、"Chicken PHO (880 yen)" and "futile fried (¥ 900) and noodles, two ordered a fried (¥ 800) rice。What with plenty of food and vegetables, hearty、2There are 3 plates in staff。Rice noodles are good but、タピオカ麺のつるつるもちもち感は初めての体験♪ ただ、I just got Viet Nam food the other day "Pho Hanoi (unstained shop for Hanoi second beach town) and fit an elegant Japanese tongue、Here "Cafe Saigon" seasoned and often firmly in a unique。My people.、I felt a little strong salt and herbs。 お水の代わりに「ジャスミン茶」を出してくださるのが嬉しかったです♪ ベトナム料理専門店も増えて来ましたが、Because the choice is、いろいろ食べ比べてみると良いでしょう!...

Popular bar "bar monkey" Fukuroi station building nestled quietly

袋井駅より徒歩1分圏内の佐鳴予備校前に一級建築士の倉田布美江さんが営む「倉布人ビルディング」内にひっそりと佇む「Bar Monkey」へ! こちらは袋井でバーテンダーとして活躍されていた板倉 友哉くんが独立され、2013年3月15日にオープンされたバーとなります! 店内は、Wood 8 counter seats and spacious is spreading.、Back table 4 seats x 2 and table 6 seats × 1、貸切などで二次会や三次会するにも程好い広さ♪ いつもならお決まりのカクテルのサイド・カーを頼むところですが、And this day say itakura-Kun "in leaving for the celebration"、おめでたい紅白カラーのカクテルを2つ用意してくれました♪ 女心をくすぐる愛らしいレッドカラーのカクテルは、引kitachi rum flavor、リキュールの甘さで飲みやすい「バカルディ」に仕上げてくれました♪ 澄んだ透明感を放つ白いカクテルは、The White Lady。旦那様の好きなカクテルの1つです! その後は、The nightcap a little high-frequency single malt、"Hesel barn 12, Campbelltown" and "Springbank 10 years black label.、「ケイデンヘッド ボウモア 12年」をいただきました♪ 樽香のスモーキーさが鼻をくすぐり、You can enjoy a night of Fukuroi in TIDDLY、It was fun Memorial Day ♪ itakura-Kun、Hama-CHAN、Beach alley, Akemi and I、ありがとうございます♪...

, Market town in Woods point Mt. Tateyama Temple healed while getting some visits to the temple

富山の上市川が流れる小丘に1370年に大徹宗令褝師により創建された曹洞宗の寺「眼目山 立山寺(がんもくざん りゅうせんじ)」通称「さっかのてら」へ! 上市川扇状地の扇頂部平野および段丘上に位置する眼目村は、"Sakka and mouse flower" was written。However,、0/1605(1605 year)The third Lord and Maeda toshitsune patrol when、Listen to the historical "point Mountain National Temple.、Bernardi flower-shaped with a "point" and then、"Sound" and is said to read。As a result, local people、「眼目山 立山寺」のことを”さっかのてら”と呼んでおります! こちらのお寺は、For a market town with the husband's parents、After you visit the graves of our ancestors came to visit! Surrounded by the mountains surrounding、Occasionally the sound of lumberjack hands、Rang out on Ichikawa's murmuring and birds sing、癒やしのパワースポットとなります♪ 本堂へ続く参道は、Prefecturally designated natural monument "and(Toga)"The tree-lined streets and、I used 4 kilometres of length was、War and destruction、In the now long life、But now we are reduced to only 300 metres away、Is still the 400 year old history.、Height 20 m、Tree-lined streets of thickness 3 m before and after look at masterpiece、In the air of the Woods and soothing nature took a deep breath and、神聖な参道として歩くと心が洗われる思いです♪ 所々に配されたお地蔵様は”たすき”が掛けられ、The hanging stones votive?。The current main hall、0/1974 (1974) to set up a recovery in steel-concrete、2005While in substituted copper plate roofing tiles、Buddha Sakyamuni Buddha on the front、Achi hard shilreuk、迦 leaves shilreuk、In the middle left and right 16 arhats、Zodiac hokkedo 8 on your right、On the left enshrines tablets of the believer、Seek Dominion repair bodhisattva front to rear to protect the temple and Zen Buddhism、The daruma Daishi is enshrined。 Without going into the temple、Seems people perceive in the entrance door、Healing music and announcements to start flow、Temple history and local culture, please introduce about 10 minutes! Naito candle stand、家族の健康と繁栄をお祈りさせていただきました♪ 立山寺を起点とした”哲学の道”と称される「櫛形山ウォーキングコース」もあり春めく季節に最適な散策コースとなりお勧めです♪...

The first challenge to Myanmar "Mandalay" Thailand cuisine more than mild!

Italy restaurant located within 10 minutes ' walk from the river station located in Showa-Ku, Nagoya "la vena del legno (La vena del renno)" toward the head、I made a blunder that holiday lunch、泣く泣くその近隣にあったミャンマー料理店「MANDALAY(マンダレー)」に入店! 店名は、And take in Yangon Myanmar second city Mandalay、Here is a local person who provides Myanmar dishes。 2005It will be a shop of 12 years as early as the opening in August、It seems to have closed the shop for the past two years or so.、最近再開されたとのこと! 店内は、Colours and white、There is a sense of cleanliness using plenty of teak material、It will be a warm atmosphere。The number of seats is 25 seats on the first floor.、2階25席とゆったりとして居心地良好! ミャンマー料理って食べたことないけれどどんな感じでしょう!? 東南アジアのミャンマー(旧称ビルマ)の郷土料理であるミャンマー料理では、Rice is the staple food in Japan.、I often eat stewed dishes called "Hin" (chinese persimmons).。 "Hin" is like curry in Japan.、Spices are not used as much as Indian curry or Thai curry.、The hotness is mild and easy to eat.、オイルの使用が多くドロドロしているのが特徴です! 今回は、"Chicken and Potato Curry" of such "Hin"、Rice & Soup" and "Spicy Noodles"、チャーハン付」をオーダー! ランチセットのため全メニューにサラダとココナッツタピオカミルクのデザートが付いてお得感があります♪ ミャンマー出身のスタッフは日本語も話せてサービス面も安心! インド料理やタイ料理ほどスパイシーな料理は不得意という方、But、東南アジア料理にチャレンジしてみたい!という方にお勧めのお店です♪...

See sakuramochi and nail spring"Spring's contact us、Increasingly Hana yori dango is today at this time

Kansai is called the bun-shaped domyoji with domyoji flour steamed dough wrapped around bean jam "sakuramochi.。Kanto "sakuramochi" wrapped in thin pastry flour, bean paste and crepes、その由来から「長命寺」と呼ばれているそう! 関西と関東では「桜餅」の形状や呼び名までもが違うのですね! どちらかと言えば、But my favorite is called "domyoji" Kansai "sakuramochi.、The other day、We have inserted the microelectrode Kyoto "sakuramochi" gifted! Mr. Yoshimi、ありがとうございます! 朝も大分暖かくなり、And walking away、And the season began to pursue bloom on Magnolia Street "yulan magnolia"。住吉街道の”桜”も後少しで開花となりそうですね♪ ウォーキングなんて言うと「体力づくり」に励んでいるように聞こえますが、Actually,、歩きながら「美味しいモーニング」を探していたりするのです! 幾つになっても「花より団子」。 Feel the spring beyond daily views and ingredients、Never misses a monthly nail design also incorporates、Spring day to feel at your fingertips、"Cherry blossoms and pink" theme was finished lightly! stone Hara 貴chi cat I、いつもありがとう♪ 昨日から旦那様の実家である富山に帰省しておりますが、Tokai Hokuriku Expressway is still snowbound、Spring in Japan seems a bit more ahead of。Thanks to that?、今年の”寒ブリ”は旨いっ!やはり富山は最高です!...

Popular with couples and "incontro" Madame casual Italy restaurant

What Handa mountain in Hamamatsu is open from 7/2012、閑静な住宅街の半田山マダム達に人気の高いイタリア料理店としていつも賑わっている「イタリア料理 インコントロ incontoro 」へ! いつもは予約をしない限り、To ensure your seat pretty hard.、This date is spring break in may、The children were at home while Madame will go hard like、珍しく入店することができました! ”インコントロ”とは、In Italy, means "encounter and connection"、"Through this store、And connect with people、Delicious and dating、To provide a happy time "and request、Fresh ingredients in Italian。 Tomonori Kimura of the owner/chef is、Independent opening goal for 14 years、Piled up training in Tokyo French and Italian restaurants、She moved to Hamamatsu、After learning about the sales in other industries、In this open。 Area is 20 square meters with capacity for the L-shaped floor 26 seats provided, distance has the right to keep、内装は白と木目を基調としたナチュラルな居心地の良い空間となります! ランチメニューは、A-3 type C courses and、All 2-and can choose between four different types of courses、Because of children's chairs, children's menu、親子でも楽しめる気軽さがあります! 今回は、A course and add +200 "pasta course 1700 Yen" and "pasta with porcini cream sauce、Bコースの肉料理「骨付鶏もも肉のコンフィ 粒マスタードクリーム 2,200円」をオーダー! 3種の中から選べるセットのドルチェは、Sometimes called the "white"、旦那様の分までわたしが選ばせていただきました♪ どちらのコースも前菜の「サラダ仕立てのアンティパストミスト」が付き、This day is roast beef and mussels.、Salami in leafy vegetables、Romanesco or sautéed、Sweet potato、Root vegetables、Tomatoes, mozzarella,、彩り良く盛り付けバーニャカウダソースと共にいただけます! 「自家製フォカッチャ」には、Fluffy moist smooth homemade cream butter is! Certain period of time、このクリームバターにハマってしまい良くお家で作ったものです♪ 「ポルチーニクリームソースのパスタ」は香り高いポルチーニをたっぷりと使用されており濃厚な味わいのクリームソース! 「骨付鶏もも肉のコンフィ 粒マスタードクリーム」は、Moist and soft and finished in the oven、Put the knife and fork、In Jusici trickled from the bone 外reto.、ピンクペッパーなどのスパイスを用いた粒マスタードのソースが良く合います♪ ドルチェはサクサクパイに旬の林檎が楽しめる「りんごのカラメルとパイ バニラアイスと共に」とバニラアイスにエスプレッソをたっぷりとかけたほろ苦デザートとして人気の「アフォガード」をチョイス! こちらのお店のホールスタッフとして働かれている戸田 奈緒美ちゃんは、Uchiyama Izumi-Chan in Australia like a sister to me with、和泉ちゃんの結婚披露宴でお会いした以来の再会! 「和泉ちゃんの結婚式でお着物姿だった御夫婦ですよね?」とお声を掛けていただきました! 丁度、For the temporary return Izumi-Chan at the Baby show at the end of the month、Was looking forward to seeing each other and ♪ Izumi-CHAN、奈緒美ちゃん同様にわたしも楽しみに待ってるね♪...

Gorilla cream big impact! A giant Gorilla Cafe & flower shop

浜松街中より少し北上した元浜町に昨年2016年8月にオープンされたカフェ&フロリスト「gorilla-cream(ゴリラクリーム)」へ! 元浜の住宅街の中に突如現れた巨大なゴリラのイラストが目印で鮮やかなネイビーブルーの外観は強烈なインパクトを放っておりました! 店先の左手奥に駐車場も5台ほどあり、It is convenient because it suggests in the car! Because it was received last is my home "MASERATI Quattroporte"、大抵のお車は駐車可能かと思われます! こちらは札幌出身の”もすら 守男(ニックネーム)”さんが浜松出身の友人オーナーからご依頼を受け、Store Manager has been put in charge、日曜日~木曜日の11時~18時まで営業されているカフェとなります!金曜・土曜は定休日! 店長のもすらさんはシェフとしてだけでなく、Has been active as a florist bouquet for birthday parties and anniversaries, such as the stores and do a regular flower arrangement, including、Morning、Flower importer at the flower market is flooded with、Surrounded by the scent of flower、とても贅沢な安らぎの居心地良い空間となります♪ 外観同様に店内もネイビーブルーの色調で統一し、In the atmosphere in combination with dark brown wood、Boldly decorated with big gorilla photo Panel on the wall、Thanks again great impact! Pictures of gorillas suggests that the gentle, quiet eyes caught in the jungle、Watch and be sucked into the glamour is.、オーナーともすらさんも一目惚れした作品だそうです! ランチは11時~15時までとなりその後は18時までカフェタイムとしてデザートも楽しめるとのこと! ランチメニューは日替わりの「スキレットランチ(ドリンク付)980円」や「パスタランチ(ドリンク付)950円」やもすらさんオリジナルの「カレーランチ(ドリンク付)950円」があります。On this day、「鱈のムニエル」の「スキレットランチ」と「もすらカレー」をオーダー! 熱々で提供できる話題のスキレットは、Wood tray with salad rice lovely and CHOY、And miso on the set of good Western food set、鱈はふっくらしっとりと火入れもGood! カレーライスは深めの器でライスにたっぷりとカレールーがかかり、Served with hard-boiled eggs。 Feel the sweetness of the onions and、Beautiful colorful broccoli carrot chamfered and tender Braised beef、Volume of the equipment is also、ルーの濃厚と辛さのバランスも良く好みの味わい! この価格帯でサラダもきちんと付いてくるので栄養バランス的にも良いですね!意外に家庭的なテイストの美味しいカレーが食べれるお店って少ないですよね♪ハマってしまいそう♪ 食後にアイスコーヒーをいただきながらもすらさんとスタッフの細谷 育実 (Ikumi Hosoya)In the theatrical excitement and、楽しい時間を過ごすことができました♪ 次回はこちらの一押しメニューとなる「七面鳥とローストビーフのクラブハウスサンド」を食べにまた足を運びたいと思います♪またまたいいお店発見♪...

France restaurant "lagap" conscientious work in the classical style

藤枝市青葉町の青島中学校通り沿いのテナントビルの一角にあるフランス料理 レストランラガップ L’AGAPEで久方振りにランチへ! こちらのお店はオーナーシェフの松下 崇之 (Takayuki Matsusita)Mr. Tokyo、Gain some experience in your stores in the Kansai region、After France also trained independent in September 2008。Simple white interior colours and、席数10席ほどのプライベート感溢れるレストランとなります! ランチメニューは1,800円の気軽なAコースから、Up to 10000 Yen course with Chef's seasonal ingredients and capable of handling 5-course、In the course of all Pan (pork Rillettes with)、Soup, and Cafe、デザート付となります! 今回は、Each order and D 4800 Yen you appetizers and main dishes 2 day only sales offers A courses。To hover the course in a couple、ボリュームを調整できるところも有難いですね♪ Aコースの前菜はその日のおまかせが提供され、This day is a Pate de campagne。 身厚にカットし食べ応え感満載!良い塩梅で繊細な味わいながらに噛めば旨味が凝縮されております! Dコースの前菜は5種類の中から選び、Order a cold halfbeak kelp tightening salad and herb jelly served with。Seaweed 〆 vegetables marinated in the halfbeak and konbu dashi offers plenty of mineral、 白ワインベースの香草ジュレが香り高く爽やかに優しい味わいで胃に沁み渡ります!彩りからも味わいからも春を感じさせる冷菜です! スープは滑らかで、Carrot and potato soup, enjoy the taste of the vegetables。 Go there、Provides a flavorful wheat bread 2 species (these homemade natural yeast bread)、 Comes with 'baguette' bread and at the same time.、大好評の「ポークリエット」は手土産用にテイクアウトが可能です! Aコースの主菜は、As well as an appetizer of the day chef next、Choose fish or meat。 We ordered the fish and、Whats the source of sea bass with parsley。Surface finishing to Calipari、The plump and Suzuki finishing 上gata body thickness、In contrast with pale greenish white with parsley sauce tastes。ホクホクにグリルされた根野菜も甘味があって箸休め的な感覚でいただけます! Dコースの主菜2品は贅沢にも「鴨胸肉のロースト 蜂蜜風味」と「仔羊背肉のロースト」にしました!鴨肉は脂身を如何にパリッと仕上げるかがわたしたちの好みが分かれるところですが、 Applying non-not a stunning blow in、From the skin surface、And in a beautiful rose color、肉厚でジューシィー! 仔羊もしっとりとしており骨付近は手でそのままガブリと大胆に頬張ります! メインディッシュの後は楽しみにしていたデザートの盛り合わせです! Aコースは+200円することで盛り合わせに変更可能とのこと。 For D course hyoka with three baked goods from two choose favorite sorbet、ほんのりと日本酒の香りが立ち込め酒粕の甘味豊かな味わいが楽しめる「磯自慢酒粕」と旬の苺を用いた「紅ほっぺ」のソルベをチョイス! この日の焼き菓子は、Flesh of the flesh using a fresh "Orange pudding" and dense pistachio tart、There is a close、And the warm white chocolate cake。The sweetness of the white chocolate is very good at is、The surface is crispy and、中はとろ~っととろけるホワイトチョコが流れ出るフォンダン仕立て! 食後には、Coffee and petits fours as、マーブル模様のしっとりバターケーキをいただき大満足です! 松下さんの作る料理やデザートは、Without any ostentatious decoration、素朴ながらも一手間一手間手を加えた丁寧なお仕事さを感じるものばかり! 優しい味わいのフレンチをいただきたい方にお勧めのお店となります♪松下さん、Matsushita Yuki Keiko-CHAN、また伺いますね♪...

Viet Nam cuisine in the cosy café "for Hanoi.

High rise apartment buildings towering near Hamamatsu station, itaya-machi "D & # 8217s; sTower" of 4/12/2015 is opened on the first floor、直に2周年を迎えられる「Pho Hanoi(フォーハノイsecond浜松板屋町)」へ! こちらはイベント事業やフードサービスなど多角的に事業展開をする「株式会社レンダー商会」の石津利昭さんが運営される本格ベトナム料理店です! 野菜がたっぷりと摂れ、Cooking healthy with mild flavor cuisine Viet Nam, women's most popular。In specialty stores, home cooks are increasing、This restaurant as well as its authentic taste、店内をナチュラルな木目調のカフェのような居心地の良い空間に仕上げたことから女性やカップルに大変人気のお店となります! 厨房の様子が伺えるカウンター席にテーブル席、And an open terrace with outside dining weather permitting and 40 seats available。 And since exotic AO in the costumes of the Viet Nam Women of the Hall staff、本場さながらの雰囲気を味わえます! 米が年に3回も穫れるベトナムでは、Well as four、Fresh spring rolls and Vietnamese rice crepe.、Rice flour and macaroni dishes will be food for the soul。 Our lunch menu、Chicken or beef、And the seafood PHO started.、Choose from among seven different types, such as Viet Nam chicken curry or the Special、今回は定番の「鶏肉のフォーと生春巻き」と「ベトナムチキンカレー・ミニフォー付き」をオーダー! 鶏肉のフォーは、And take a、And was savoring the flavor and rich broth filled with、Juciy moist and Braised chicken, but 堪rimasen! There as a relish with lemon and coriander、唐辛子を足すことで味わいにアクセントを! もっちりとした平太米麺は、Good and slippery throat、Is also good with lighter taste you! on the four、Comes with a fresh spring rolls、野菜不足になりがちな外食でも安心! ベトナムチキンカレーは、Rich flavor of coconut milk and whets the appetite of spice! And with a Spicy Thai Curry more than、マイルドで食べやすい味わい! さらに嬉しいのは雑穀キヌアと古代米の黒米をミックスしたお米で提供してくれて身体喜ぶメニューです! 日本人の口にも合う優しくヘルシーな味わいの本格ベトナム料理で居心地満点のお勧めのレストランです♪...

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