Jcccnc bustling with Office workers deals daily and weekly lunch

ビオラ田町の裏通りにある小料理屋「はんなり」さん。What is "Hannari"?、In the chic and trendy words in the dialect of the Kyoto、Its name as Japan dishes seasoned with tasteful are provided at a reasonable price。Using the shopkeeper morning market directly sourced seasonal ingredients、Cooking seafood in pottery, Tempura and sashimi、Recommend that pretty cool。 Isojiman in Shizuoka sake from Japan sake、各種焼酎などお酒も豊富なので料理に合うお酒を店主の牧野さんがセレクトしてくれます♪ 店内は、Counter 6 seats、Table seats 4 people x 2 trim shop。こちらのランチタイムは非常にリーズナブルで6~7品から2品選べる和定食1,000円や日替わり定食・週替わり定食900円が用意されています。Because in this area there are offices and often used for salaried、Always crowded at lunch time on weekdays。13Time before it is cannot so、早めの時間に伺うことをお勧めします♪ 日替わり定食「桜海老のかき揚げ」900円 この日の最後の1食だったようで、Do you want daily lunch sales。But dry where you will find fresh fried shrimp Tempura batter、Deep-fried yet modest, a thickness 3.。And spread in the mouth flavor and crispy texture and dry shrimp with lots of。Salt in your favorite、または天つゆでお召し上がりください♪ 日替わり定食のセット 「小鉢2品」と「茶碗蒸し」 切干大根とひじきの煮物。Progresses in the only rice side dish。The steamed egg custard、Also comes with both table d'hote。Sweet sweet steamed egg custard。大き過ぎず程好いサイズ感です♪ 「ご飯とお味噌汁」 茶碗が筒状で一見小さいように見えますが、Because it is a teacup with a height、男性でも程好いご飯の盛りだと思います♪ 2品選べる和定食「鶏の唐揚げ」1,000円 6~7品の中から2品好きなものを選んで作る定食。This time the、Fried chicken.。Deep-fried crispy texture because it is fried in potato starch。お好みで塩かマヨネーズでいただきます♪ 2品選べる和定食「漬けマグロ丼」 脂ののったマグロを漬けにし、Candied rice Nori with chopping and carrying on the tuna will serve side by side in the beautiful。If finally leaves onions and wasabi and when it is finished。Torotto sweetness is tuna in Wasabi will freshen up and melted,。This is 1000 yen for lunch every time I don't think。For even a little good even a little cheap to provide customers、It focuses on purchasing。そのおかげでこんなにお得で美味しいランチが街中で食べれるわけですね♪ 2品選べる和定食のセット「サラダ」 水菜とパプリカで彩りを添えたサラダを和風ドレッシングでいただきます。Counter seats、We sat for the first time、MAKINO's owner and slowly even talk、It was a very enjoyable lunch! MAKINO、Thank you very much to late。Also、明日(笑) はんなり 浜松市中区元城町222-25 TEL:053-456-4008 Hours of operation:11:00-14:30 18:00-24:00 Closed on Mondays:Sunday...

During this time Western h. pine always eat like saksakklymiyr oysters

The long-established Western-style restaurant "Komatsu Branch" celebrating 35 years in business in Azuki Mochi along the Sumiyoshi Highway、Suffered a fire accident、2013年10月よりしばらくの間やむなく休業されていましたが2013年11月10日に打ちっぱなしの四ツ池ゴルフ練習場の隣元「La Oggi ラ オッジ」さんのあった場所に移転され「洋食 宏松」として待望のリニューアルオープンを迎えられ先日1周年を迎えられました。The storefront cafes seem to blame?、Recently, new person of or more women、Can freely layout tables、Is always very popular, and many bookings for groups。Certainly the old shop counter person of men often saw、Indeed of women who a person is seen。それだけ入りやすい空間になったということです♪ 店内の雰囲気はオッジさんの時のまま、Shop filled with the warmth of the warmth of the wood construction is utilized。The number of seats、8 counter seats and tables 12 seats and Hiroshi Matsumoto-San earlier than、Has been slightly relaxed space。You can also get a look in the kitchen from counter。On this day、I stopped by after work on a weekday is、Crowded restaurant。When、His predecessor has been busy in the kitchen of the father and mother are。あら?店主の鈴木健吾くんは一体どちらに?なんでも親心だそうで頑張り屋の息子に休日をプレゼントされたそうです。From family friends have been operating here.、Feel at home air flow.、Even regular patrons in good will.。Now、Hiroshi Matsushita's menu、None are lined with delicious Western-style menu.、中でもこの時期になると必ず「宏松さんのアレが食べたいな♪」と思うのですやはり期間限定でお目当ての品がちゃんと黒板に書き出されていました♪ 「カキフライ」1,500円(ライス、Miso soup、漬物付き) 期間限定の宏松さんのアレとはまさにこのカキフライのこと!浜名湖産のぷりっぷりの牡蠣を使用し、The oyster was fried lightly and luxury six constitutes riding will。Of course in a juicier finish。Tender and flavorful homemade tartar sauce or plain source served with your choice。Served with vegetables、Hiroshi Matsushita's staple、Cabbage shredded with Peel peeled tomatoes、Is ketchup spaghetti。The dressing is served with shredded cabbage on、Moderate acidity h. pine original went on sale over the counter, became a staple of popular items during the two years of onion dressing。Vegetables hate kids、Men are afraid of salad、I dislike the onion... and said people find it difficult to overcome them、ファンを獲得したドレッシングなのです♪ 「ライス、Miso soup、漬物」 浜名湖産の牡蠣の出回るこの旬の時期にしか出されていない宏松さんのカキフライ定食とってもお勧めですよ♪ 「カツカレー」1,230円 揚げたてのとんかつを豪快に乗せたオリジナルカレー。Pain is mild and、It is not timeless in taste and gentle old fashioned curry flavor。After the meal、And this weekend we talk about Maserati events、As well as customers regulars like this just recently Maserati take instead of the、He let me put flyers。In Hamamatsu and Maserati owners are increasing! Mr. Hiroshi Matsumoto、また伺いますね♪ 洋食 宏松 住所:3-5-17 y. Naka-ku, Hamamatsu-Shi, TEL:053-473-9134 Hours of operation 11:30-14:00 17:00-20:00Closed on Mondays:水曜日...

"Pleasant" tonkatsu Ray foot imposing 45 years、Pork tonkatsu just eight seats and fin set

街中繁華街である有楽街と肴町通りを繋げる中通り沿いにある小さな暖簾を掲げるとんかつの「幸楽」さん浜松の方に「とんかつと言えば?」と聞き入れると必ずランクインされる名店です食べログで上位にランクインされていることから地元民ならず県外からのお客様も多いと聞いています間口の狭さ年季の入った扉と暖簾老舗ならではの佇まいでワクワクさせてくれます♪ 店内は8名入れば満席とカウンター席のみのこじんまりとされたお店先日一度足を運んでみると一杯で御飯も終わってしまったようで入店できずこの日は2度目の再訪問すると入店するなり奥様が「一昨日はすみませんでしたね~♪」と憶えてくれていたようです常連さん達の間では長く通われている方も少なくなく店主と奥様との掛け合いを楽しむ方の姿もしばしば見受けられます「こちらは何年になられますか?」の問いに対して「足かけ45年になります」とおっしゃる奥様するとすぐさまその言葉に続き「何度夜逃げしようと思ったかね(笑)」と続ける店主このご夫婦の粋な掛け合いと阿吽の呼吸が揃って作り出されるとんかつ定食を早速いただいてみることにしましょう♪ 「ロースカツ定食(梅)」2,100円 中伊豆の特別契約の農場より入荷する黒豚を松3,500円・竹2,800円・梅2,100円の3コースに分けて量を変えて提供されています松に関しては部位が少し違いリブロースと呼ばれる部分で脂身が斜に入っている希少部位とのことオーダーが入ってから冷蔵庫から大きな塊肉を取り出し慣れた手付きで目分量で肉をカットする店主梅といえどかなりの厚さです肉とのバランスを見て脂を少し切り落として中華鍋の中へ泳がせてしまいます「脂身を好まれる方は事前に申し出ください」とメニューに書かれてあります筋切りを施した肉に下味を付けたら小麦粉をまぶし余分な粉をはたいた後にたっぷりの卵液に潜り込ませますそして中華鍋の油の温度が丁度良くなる頃を見計らってパン粉を付けてから投入油の跳ねあがり方を見るとかなりの高温でじっくり揚げています千切りされたキャベツとレタス皮剥きトマトポテトサラダを添えたお皿にザクザクッとカットした揚げたてのとんかつが一気に盛られます旨味を閉じ込めたカリッカリの衣中はしっとりジューシィーで豚肉らしさを味わえるとんかつ店主こだわりの岩塩もしくはとんかつソースが用意されているのでお好みでお召し上がりくださいキャベツにもコクと甘みのあるとんかつソースをかけるとこれがまた美味しいんですよね♪ 「ヒレカツ定食(梅)」2,300円 わたし達夫婦は脂身があまり得意ではないのでヒレも注文いつも大抵はロースとヒレを2人でシェアします二口サイズのブロックを真ん中で食べやすい大きさにカットしてくれたヒレの中はほんのりとピンクで良い火入れ状態です。Soft、あっさりとしているためペロリと食べれます。Here you will、とんかつに限らずエビフライやチキンカツチキンソテーなどのメニューもございます夜はビールの当てにとんかつやフライを楽しむ方もいらっしゃるのかもしれません♪ 「ライス、Miso soup、お漬物」 ライスはおかわりが可能です赤出汁はなめこと豆腐と三つ葉。The pickles、Cucumber、Daikon radish、白菜と3種盛りとなります梅でも本当に十分過ぎるぐらいお腹一杯になりましたが豚の肉質と脂の良さから胃もたれすることなく美味しくいただくことができましたこれからもご夫婦で仲良く元気に営業を続けてほしいものですね♪ 幸楽 こうらく 浜松市中区肴町317-13 TEL:053-452-3754 Hours of operation 12:00-14:00、17:00-20:00Closed on Mondays:Moon、Tuesday's http://www.sakanamachi.net/sakanamachi/452-3754.htm...

See mountain old Lou ' restored old houses surrounded by trees in the Park picturesque Japanese restaurant

愛知県道61号名古屋瀬戸線の尼ヶ坂駅を降り坂を登りきった閑静な住宅街に見える公園の脇に静かに佇む「山人昔楼 さんじんむかしろう」さんこの辺りの地主さんである大屋敷の古民家を2005年11月にリノベーションされ、Open、Using local materials、It is a Japanese restaurant where you can enjoy dishes that are particular about ingredients and seasonings.。There is a parking lot for about 5 cars in front of the store.、従業員用として確保されている駐車場が駅前に2台ほど用意されています♪ 築年数70年越えの風情溢れる古民家でありながらも、Neatly handed front door。 A Japanese garden spreads out next to it.、From the seats in the store, you can see all the greenery.、大人の隠れ家といった雰囲気です♪ 玄関の引き戸を開け、When you take off your shoes with Kutsunugiishi、1階左手には長い廊下沿いを利用した庭園を眺めることのできるカウンター席があります♪ その横には、6~Japanese-style private room for about 8 people。こちらの窓も開放的で昼夜共にロケーションが良いです♪ 厨房と出入りのしやすいカウンターで板長兼店長さんである福手晴彦さんが調理をされる姿が見渡せるゆったりとしたカウンター席。The glass floor with garden stones、It's okay if someone like me rides (laughs) On this day、I was in trouble because reservations for Italian and French restaurants that I always stop by in Nagoya were wiped out.、A shop recommended by Maserati Nagoya's Paint。It seems that it is possible to make an automatic course if you make a reservation in advance.、なにせ急な訪問だったためにアラカルトでいただくことにしました♪ 「キリンフリー」500円 ツーリング帰りで車なので2人して仲良くノンアルコールです♪ お通し「白和え」 具沢山の優しい味わいの白和え。 "Carefully selected fresh fish sashimi (Kumamoto prefecture marbled horse meat sashimi)" sashimi serving from 1800 yen、馬肉刺し1,600円 刺身の盛り合わせも食べたいけど馬刺しも捨て難いと悩んでいたら「刺身の盛り合わせに馬刺しも入れましょうか?」という板長さんの機転の良さに嬉しくなります。Tuna、Flounder、porch、On a roll of fat horse mackerel、Hokkaido Untan、It was a luxurious sashimi with marbled horse meat sashimi from Kumamoto Prefecture。Horse sashimi、Serve with sweet, thickened soy sauce or salted sesame oil.。とろっとした舌触りの霜降り馬刺しは弾力も楽しめ至福のひとときです♪ 「真鱈白子天麩羅」1,100円 この季節に外せない真鱈の白子。Last time I enjoyed sautéing at another shop.、This time in Tempura。If you freshen it up with salt with a taste、サクッと揚げられた中からはとろ~っとした白子がとろけ出てきます♪ 「旬野菜の炭火焼き」1,300円 白葱、Zushi Tang、Young corn、Sweet potato、Purple sweet potato、Pleurotus eryngii、Shiitake mushroom、Yam vegetables。 They will prepare a charcoal fire.、I will slowly fire it at my own pace with binchotan charcoal.。Charcoal fire that gently transmits warmth。Good for fighting the cold、Warms from the core of the body。The vegetables that have been cooked are、So that you can enjoy the deliciousness of the ingredients、Salt、Ponzu sauce、Please enjoy it as you like from 3 kinds of chicken miso sauce.。Chicken miso is、Is it unique to Nagoya?。酒の当てにもなりそうです♪ カウンター内で板長の福手さんが大きく身厚のとろほっけを炭火で焼き上げています。Stunning。Many of the overnight dried products are especially from Toyama Prefecture.、When you wonder、It seems that the fishmonger who is the supplier often sells fish from Toyama.。旦那様の実家である富山の魚が目に付くのは嬉しいものです♪ 「三大地鶏盛り合わせ(串3本)」2,500円 しっとりとした肉質が楽しめる秋田比内地鶏と濃厚な味わいと食感が楽しめる名古屋コーチン柔らかい肉質が売りの薩摩軍鶏の三大地鶏の盛り合わせを柚子胡椒またはレモンで楽しみます♪ 「松茸土瓶蒸し」1,500円 具よりも先ずは、A dish to enjoy soup stock with the aroma of matsutake mushrooms。Fragrant matsutake mushrooms while pouring into the boar mouth、If you quickly rub vinegar on the edge of the boar mouth,、爽やかな香りと共に楽しめます♪ 「炭火焼きおにぎり」500円 割とお腹一杯だったので、2人で1個を半分子しようと話していると「小さく2個握りますね♪」と、I also received a pleasant consideration from Mr. Board Director.。This sense of air and distance unique to counter seats、It's still a good one。The rice balls that were slowly grilled over charcoal were、Brush with soy sauce on both sides、The fragrant aroma of burning spreads。And、Contrary to the crunchy texture outside、The inside is spectacularly plump and fluffy! It's been a long time since I've had such delicious and fragrant grilled rice balls! I had it delicious with the pickles that were served with it! Delicious Nagoya rice thanks to Maserati Nagoya's paint、しかも新規開拓ができました!ありがとうございます♪ 公園より眺める灯の中静かに佇む古民家「山人昔楼」さんでは、You can enjoy unpretentious meals with a gentle taste that makes use of the ingredients.。Cherry blossoms in spring、Here you can enjoy the autumn leaves。白壁の閑静な土地を訪れたら是非足を運んでみてください♪ 山人昔楼 さんじんむかしろう 愛知県名古屋市東区白壁3-26-23 TEL:052-930-5395 Hours of operation 11:30-14:30(L.O.13:30)17:00-23:00(L.O.22:00) Closed on Mondays:On Monday..

Maserati Nagoya and Maserati Nagoya Service Center event announcements

2013年4月19日にオープンされてから全国的にも上位の営業を誇る「マセラティ名古屋」さん。In the Maserati Japan Japan 16th and will be sales and after sales、総床面積約413m²のゆったりとした店舗には、5 vehicles with permanent exhibition、Maserati showroom is Japan's largest、Is a large showroom for the largest worldwide。Very well located,、名古屋市内の中心部を走る桜通りと伏見通りの交差点にほど近くということもあり車でも徒歩でもアクセスしやすい場所にあります♪ ショールームには、And reserved car to eight good show、Spacious interior and spacious with new Ghibli and Quattroporte、It is possible to see the GranTurismo。Above all、Was the stand out also possess powerful, brilliant pictures left with racing cars like the MC stradale。And、やはり新型ギブリのBlu Emozioneと呼ばれる新色のブルーカラーは美しいですね♪ この日は、3200GTツーリング岐阜郡上の帰りに名古屋に立ち寄りマセラティ名古屋のトップセールスマンである塗利樹(ぬりとしき)さんに会いに伺い来週11月30日(日)にladeがプロデュースする浜松街中で開催予定のMASERATI DAY in HAMAMATSUの告知をさせていただきました。And we organized an interesting even Maserati Nagoya's upcoming events。While exchanging information、Piling on each other each other up、益々日本中にマセラティ旋風を巻き起こしていきたいと思います♪ マセラティ名古屋さんのショールームから車で10分ほど離れた場所にある「マセラティ名古屋 サービスセンター」さんにも顔出しをさせていただきました。Click here to get the first time you。In the large plant、整備中の車がズラリと並んでいます♪ ショールームほどの広さはないものの、 Guestrooms also provide waiting space。While you leave to car maintenance service、こちらでお茶をいただくのも良いでしょう♪ 先日マセラティ名古屋さんが主催されたイベント「秋の遠足ツーリング」を指揮してくださったマセラティ名古屋のアフターセールス マスターテクニシャンである田中義則さんにもご挨拶に伺いました。But not limited to the current car Maserati、Too many classic cars that followed ridden cherish、Tanaka, staff it and thanks to her deep affection for Maserati's and experienced mechanic techniques。来週開催されるマセラティデイ in HAMAMATSUでも1960~1970年台のクラシックカーが勢揃いします!マセラティが総勢40台以上浜松の街中をパレードランする様子を皆さんも是非とも写真に納めてくださいね♪ マセラティ名古屋 愛知県名古屋市中区錦2-4-15 TEL:052-202-1133 Hours of operation:10:00-19:00 Closed on Mondays:Tuesday's http://www.maserati.co.jp/ マセラティ名古屋 サービスセンター 愛知県名古屋市中川区山王4-5-36 TEL:052-332-1133 Hours of operation:9:30To 18:30 Closed on Mondays:Tuesday's http://www.dealers.maserati.com/dealers/jp/ja/17-nagoya/...

Maserati 3200 GT touring Gifu County above to view autumn leaves about lunch Boomerang photo

Deep autumn season、In the middle of the three-day holiday with a high and clear skySunday, November 23, 2014。During the best weather to、Maserati 3200GT owner Shigeyuki Nagaya hosted the "Maserati 3200GT Touring Gifu Gujo"。The meeting place、Nagara SA。The participants of this、Nagoya、Gifu、Fukui、Kyoto、Osaka、From the Central and Shiga in the Kansai region there、It seems that we were tied with the organizer, Mr. Nagaya, with an inseparable red thread (laughs), and we decided to participate ♪ in a hurry from Hamamatsu Maserati 3200GT、1998In the sports coupe produced from the year 2001、The design is Ghibli、Bola、Giorgetto Giugiaro, who has worked on many famous Maserati cars such as Merak, is in charge。Its body is、Draw a smooth curve、Luxury and possess a feminine element car.。This time the、Many Bianco's white Maseko participated and gathered 4 cars! This is stunning! This time、3200GT owner riding and also maseratighibli and Maserati Coupe owners '、And Maserati while you have the time touring, repair that is issued to the owner who、Ferrari 575 M and BMW6、Alfa Romeo GTV and Fiat Coupe、It was a ♪ lively touring with a wide variety of people participating in Multipura The biggest feature of the 3200GT is、Nicknamed the boomerang, this distinctive LED tail lamp。That appeared at that time was pros and cons、The Giugiaro Design、At first, they proposed oval-shaped tail lamps, but they reluctantly swallowed the strong request from Maserati, "I want a strong personality!"。But it seems had been professed as Giugiaro himself he doesn't like too much、As a result, these tail lamps were recognized as the biggest feature of the 3200GT。I also like this ass of my white maseko (laughs). Organizer:Shigeyuki Nagaya's Maserati emblem is、It is a design of the emblem of the ancient city of Bologna, the three-pronged spear of Neptune, the god of the sea。 Maserati、1914Founded by Alfieri Maserati in、We celebrated our 100th anniversary in 2014。As a result、This year, there are many events around the world celebrating Maserati's 100th anniversary。One of them is MASERATI DAY in HAMAMATSU, which is scheduled to be held in Hamamatsu Street, produced by lade next week on Sunday, November 30。More cars, more than 40、It would be a masterpiece to see such a large number of Maseratis running in a row through the streets of Hamamatsu! 2. Tomei Hamamatsu SA Smart Intershenge→ Miyakoda Techno Road→ Sumiyoshi Bypass→ Takabayashi Bypass→ Yurinoki Street→ Tamachi (exhibited at the coin parking lot next to the ARTFORME Mansion Gallery)、If you're in the area, don't miss it! Mr. Hisato Imaeda of KYB Corporation, whom we met at the Maserati 100th Anniversary Event "100th Anniversary Relay: Maserati Centennial Road", also participated in the Maserati Ghibli II as a representative of the Nagoya members。Hat、Watch、Accessories such as bags from fashion、Maserati's total coordination made one pose (laughs) The original bag with a mace coin attached to it seemed to be very easy to use and was ♪ cool.、But I was late meeting time、Alright everyone is assembled, start touring。From Gifu Yamato IC, take the Tokai-Hokuriku Expressway、Driving up to the lunch places have DuPage、Enjoy ♪ an elegant drive with the aim of no accidents and no arrests Arrived at the French restaurant "Momochidori" in Yamato-chomaki, Gujo City, Gifu Prefecture。This lunch room。The name "Momochidori" means "various birds gather and chirp".、Secret expresses in birds has been named。In France three-star restaurant 知ri抜ita local produce-loaded training、You can enjoy ♪ authentic French cuisine prepared by a local chef Glass in the entire interior of the restaurant Large table with a single plate Shrimp and turnip salad Bread Beef cappuccino Wagyu beef thigh garlic steak Dessert Coffee Autumn leaves on the water in the backyard After enjoying the interaction with everyone while eating、Their return here for everyone with a photo shot。Aiming for your next destination, the center in the middle of Japan、National Highway No. 156 line (commonly known as:Wild) run、Enjoy touring ♪ against the backdrop of the wonderful mountain scenery of Gifu Japan Manchu Center "Japan Manchu Center" that imitates a huge sundial。Minami Village, Gifu Prefecture、2000For the next 20 years, it was considered the population center of Japan。It is now moved to Mugi town next to the town was for many years in the middle of Japan。It seems that this "Japan Manchu Center" was created in 1997 as a PR policy。And very free on Sundays though、Because the location is the best、Location is ideal for the car collection and photo (spot) and it seems! You guys、I enjoy shooting to、As the evening approached, we were ♪ free to disband here Beautiful sunset! The best touring day! Participants、Let's ♪ meet again Restaurant Momochidori 912-1 Maki, Yamato-cho, Gujo-shi, Gifu Prefecture Toll-free in the Field Museum:0120-801-088TEL:0575-88-4693Business hours 10:00-21:00 Lunch time 11:00-14:00(Last order) tea time 14:00-17:30 Dinner time 17:30-20:00(Last order) * Dinner is by reservation only * Winter November ~ March ~ 19:00(Last order) closed:Tuesday's http://www.momochidori.info/ Japan Manchu Center http://www.minami-kanko.com/sightseeing/enjoy/post-10.html...

Pre-leaf walk in ' wine boutique Hairbow hamakita shop Beaujolais Nouveau tasting 2014

佐鳴台に本店を持ちプレ葉ウォーク浜北内に姉妹店を構え活躍される「WINE BOUTIQUE PANIER 浜北店」さん。What is PANIER?、In France, meaning the wine basket、When that served to mature Kusu、Must-have tools.。Like a PANIER that wraps an important one、ワインを最良の品質で届けたいという思いが込められているそうです♪ 店内は広々とした空間で奥にはセラーも構えており、Is a fine wine specialty store and Headquarters as well as the thorough quality control in。From the daily wine please feel free to、I was invited and party、And of wine variety will correspond to gifts and celebrations。You can find a wine that suits you、Impression store。Sync, NOERROR、Trilingual staff was that, at that time、Its location、その場面に合ったワインたちを丁寧に解りやすくセレクトしてくれるからなのです♪ 毎年11月の第3木曜日に解禁されるボジョレーヌーボーを皆さんももうお楽しみなりましたでしょうか?ボジョレーヌーボーとは、Built in the Beaujolais region of France-Burgundy、Teach the year the grapes were harvested in that year、フレッシュな「新酒=ヌーボー」です。In Tutu's North Beach、This year's Beaujolais is like very good sales、You likely already have some bottom inventory。毎年必ず「今年のボジョレーはどう?」と会話される方も少なくはないと思います。Now、今年のお味はいかほどに?(笑) 2014年11月22日(土)~24日(月)までの3日間限定で、In Tutu's North Beach、2Types of Beaujolais Nouveau tasting is possible。30try ml, 1 cup 160 yen is ¥ 180。(* The number is limited because、Please note that if you run out of stock)。写真右手の「ドメーヌ・レ・グリフェ ボジョレーヌーボー2014」試飲30ml160円は、And is stocked annually with Tutu's North Beach、It boasts a flavor to stabilize the。Very fruity, like Strawberry sweet scent、Lushly, juicy。Excellent balance of fruit ripeness and moderate acid and wine。そして写真左手は「ドメーヌ・ロシェット ボージョレ・ヴィラージュ・ヌーボー・キュヴェ・プレスティージ 2014」試飲30ml180円。Normal、In Beaujolais, fruity with lightness and great feature is that Joel、In addition to the Beaujolais flavor、Has been making wine with firm body。Although both are Nouveau、Because the different flavours、You like both please。Our couples、Want to enjoy a bit more heavy wine from another rack、オーナー小野哲義さんの奥様である由紀子さんとワインアドバイザーの鈴木あけ美さんの御2人が太鼓判を押してくれたボルドーとフルーティーな白を購入して参りました。Day won favorite flavor in wine、I tired one day forget healed will。あなたもご自身に合ったワインをパニエ浜北店さんで探し求めてみてくださいね♪ WINE BOUTIQUE PANIER ワインブティック パニエ浜北店 浜松市浜北区貴布祢1200 プレ葉ウォーク浜北1F TEL:053-489-6145 Hours of operation:9:30-21:30Closed on Mondays:無 http://www.wb-panier.com/...

ZAZA central building 1F lunch at Cafe selling "GRILL BAR bar / 029" meat dishes

ZAZAの中央館ビル1Fに2014/4/2(水)にオープンされたばかりの「GRILL BAR バル/029」さん。Cow、Pig、鶏のグリルと20種を超えるタパスが気軽に楽しめる「 グリルダイニング × バル × カフェ 」の新しいスタイルのグリルバーとなります店名の029はてっきり「お肉」と読むのかと思いきやお肉に引っ掛けてはいるものの「ゼロニーキュウ」とお読みするのだそうです。However,、きっと巷では「029=お肉」と認識されていくのでは?と思うのであります♪ 店内は、Spacious with a high ceiling spaciousness overflow、In an informal taste space、Casual atmosphere。オーナーさんこだわりの流木シャンデリアが印象的。49 seat is a seat at the table.、A terrace perfect for this season with 28 seats and provides。The meat is bar Maine、300Circle-of more than 20 species from the reasonably priced tapas, including、Is a rich menu of。Wall shelves、Carefully selected wines from around the world more than 30 sequence.、The bottle is 1800 yen-and in、Feel free to glass ¥ 600-but it is possible to enjoy。For one person, easy-to-use counter、Has become a pleasant sight in the kitchen。Lunch、Butcher Curry Lunch 780 yen per week d a pasta lunch ¥ 880 / Gravy with ultra thick hamburger 980 / 厚切り steak lunch 1380 yen and 6 kinds (+150 yen with drink and soup buffet) is provided。As the Café、7Choose species from Dolce set is 500 yen-and can be enjoyed at a reasonable price。On this day、Shop in the city's hopping single-mindedly、The Maserati events later this month so far、For completely missed out on lunch、14時のランチタイムにギリギリ間に合ったこちらへお邪魔しました♪ ランチセット「サラダ」 こちらの内容はこちらは週変わりで提供されています「厚切りステーキランチ」1,380円 肉料理が売りのお店というだけあって厚切りのステーキです。Eating too much beef personally is not、I have once in a while。Feel free to shop from、How to bake is not asked specifically。好みの焼き方を言ったら(例えばレアで・・・とか)応えてくれるのでしょうか?もう少しジューシィーにいただけると嬉しいかなと思います♪ 「ライス」 ライス or パンが選べます(ライスの大盛りは無料です) 「肉屋のカレーランチ」780円 ライスの大盛りは無料です。 From being a cute, bright, and atmosphere of the store is open、Notable women。Shop for small children even OK with、Some groups, such as women's Association of housewives。And one person with women who come。And beams.、女性が入りやすい空間造りというのは大切ですね♪ GRILL BAR バル/029 浜松市中区肴町100-1 ZAZA中央館1F TEL:050-5887-2990Closed on Mondays:年中無休 営業時間:[May-wood: 11:30-24:00 Fri, sat: 11:30翌-2:00 [Day] 11:30To 22:00 Lunch 11:30-14:00 Cafe 14:00-17:00 Dinner 17:00~ Last. http://www.localplace.jp/t100047529/...

Bernard of the "abondance" suggest new cake in 11 month birthday celebration

住吉街道沿いにある青いケーキ屋さんといえば「Abondance アボンドンス」さん。2002年に奥様の故郷でもある浜松にオープンされて以来、Enjoy the rich taste of authentic France popular pastry shop。And abondance、It means "corn de bondons" (horns of fertility)、And good luck in France。By tasting the cake produced by owner pastry chef Eberle Bernard、The name is given hope and hope you had a rich and relaxing time。Cake、Every season seems to change menu、Baked goods are now about 12。You can reserve your celebration cake。On this day、11月生まれの大好きな妹のような存在の内山和泉(新姓:Marcelino) in order to celebrate with、ベルナールさんの美味しいケーキをいただきに参りました♪ シェフの故郷、Mille-Feuille of France, Alsace regional tradition of surprise's。Bernard's shop、Everything is unique。Bespoke showcase jewelry case in whole、Every cake is often looks easy to choose.。Change seasons every cake is often something unfamiliar in Japan、It seems many fans deprived of cake baked cake traditional Bernard, born in Alsace and Paris using sophisticated eye。こちらの店舖もここ最近お世話になりっぱなしの「ALAIN DESIGN アランデザイン」さんがデザイン&施工をされています。A nice shop pulled most attractive beautiful blue color in the color image of abondance。Bernard, wearing a white chef's coats there、とてもお似合いで素敵です♪ オーナーパティシエのエベルレ・ベルナールさんは、Just the other day Maserati new Ghibli by hand! Be able to use Exchange as Maserati、I am so overjoyed。今月末の2014年11月30日(日)に開催される予定のladeがプロデュースする浜松の街中を活性化させるイベントMASERATI DAY 2014の浜松DAYをとても楽しみにしてくださっています。Maserati owner travellers not only、お車好きな方や多くのご来場者様をお待ちしております♪(※入場無料です) ベルナールさんにお勧めいただいた3種のケーキをいただきました手前から「モンブラン」540円。"If you eat our Montblanc, you can't eat Montblanc from other shops, ♪," bernard says, using a witty conversation with confidence.、In one article that was finished smoothly、Sweetness is gentle, too.、Though rich Kudo, is not。左手は季節限定の「ノア ポンヌ」518円。In walnut and Akane apples chiboust、Feel and flavor with vanilla and caramel、Enjoyed the texture of walnuts in the soft texture products。そしてベルナール一押しの「メディシス」540円。Products of excellent coffee with rich flavor with coffee and chocolate and caramel and mascarpone。While any cake tasting、I'm looking forward to the taste of each、和泉ちゃんと11月の同じ月生まれのお祝いをいたしました♪ 可愛い可愛い天使のような和泉ちゃんと「パークビュー四ツ池」のモデルルームにて記念撮影。Izumi-CHAN、オーストラリアで出会ったブラジル出身のNelson Marcelino ネルソン マルセリーノとご結婚されたばかりの新妻ちゃん!結婚披露宴のウェディングドレス姿の彼女は本当に天使そのものでした!残念ながらビザの関係で、Separated from Nelson of Australia now, but has been living in Japan、2It is scheduled to return to Australia in October,。その頃にはブリスベンに素敵なマイホームが建っているとのことで、Park told visitors to including new interior coordination model of 四tsu池 and middle floors of the renovated rooms。I would travel more next year we want to go to Australia! Izumi-CHAN、But far away、気持ちはいつも近くにいつもあなたがた2人の幸せを願っています♪ 和泉ちゃんからいただいたバースデープレゼントはわたしの普段のパソコン作業を気にしてくれて「ayacoさんの大事な手が冷えないように♪」とエステティシャンとしての二足のわらじであるわたしの手を気遣ってくれての指無し手袋!(嬉喜)愛くるしいという言葉がピッタリの彼女は、Are really angelic women can be such an attentive。Izumi-CHAN、Thank you! Lifetime、Let 遣wasete take care! Also、帰国する前にパァーッとやりましょう♪ Abondance アボンドンス 浜松市中区住吉2丁目14-27 TEL:053-473-8400 Hours of operation:10:00-20:00 Closed on Mondays:On Tuesday、第3水曜日 http://www.abondance.jp/...

Please enjoy sipped Dassai "seasonal cooking Ouchi" counter drink

From Hamamatsu station、Located on second floor FOOD Subaru, located just a few minutes walk from the Act of "seasonal food Magnus", it is、Owner credo is "cooking fresh ingredients of the season"。店主の大内哲男さんは、In that provided the real food inedible decorations without sticking Buri、Summer hamo horsetail cuisine、Natural eel、Natural darkness in autumn、Winter natural fugu (Blowfish).、Expert in natural things of the season cuisine。On this day、先日パンフレットのお店紹介で大内さんに協力していただいた御礼を兼ねて事前予約し夫婦水入らずの晩酌に伺いました♪ 店内は、Counter 6 seats and four seats for table、6Three that dug kotatsu style loveseat living room。And be able to counter the shopkeeper Ouchi's knife Sabaki、Beautiful aerial work platforms、You can get a glimpse up。Ouchi's regulars who loved。Also meet familiar conversation、How to enjoy this shop may also be。Priority booking、事前におまかせコースの価格や人数をお伝えしておくと良いでしょう何回か訪れているにも関わらず実はカウンター席にお邪魔するのはこの日が初めて大内さんの素晴らしい包丁捌きを眺めながら美味しい食事をいただきます♪ 生ビール「ザ・プレミアム・モルツ マスターズドリーム」650円 先ずは、Draft beer at night of cheers。 「塩煎り銀杏」800円 小さな鉄製のフライパンに塩をたっぷりと入れてその中で銀杏を煎っていきますカラカラと振ってあげると殻が割れ水分が程好く抜けて香ばしい香りをさせながらほっくほくの食感で美味しくいただけます熱々なのでお手にされる時は十分にお気を付けください♪ 「刺身の盛り合わせ」4,000円 この日お勧めの鮮魚を刺身の盛り合わせにしてもらいました。Here you will、唐辛子を漬けた南蛮醤油と昆布醤油の2種類の醤油をお好みで使い分けていただきます酢昆布を乗せた甘鯛は昆布を巻いてそのままいただきます脂ののったメジマグロ、Halfbeak、Ark shell clam、Sweet shrimp、Sea Urchin、カマスの炙りセグロ鰯の酢漬けは骨まで食べれますどのお刺身も新鮮で弾力や甘みが感じられます。Beautiful colors、器との相性を考慮された盛り付けも美しく見た目にも美味しい盛り合わせです♪ 「山口県 獺祭 純米大吟醸磨き三割九分」四合瓶4,500円 山口県岩国市にある酒造メーカーの「旭酒造」の獺祭(だっさい)精米歩合39%の酒で残り61%は捨てるという贅沢なお酒となります香りがスっと綺麗で軽快で飲みやすい辛口のお酒そして旨みも十二分に楽しめるお酒ロンブーの田村淳さんがテレビで地元である山口県の獺祭をお好きと言われよく飲まれていることから若者にも名を知らしめた銘柄ですね♪ 「たら白子のソテー」1,200円 鱈の白子をさっと下茹でし片栗粉をまぶして形を崩さずソテーしたもの大根おろしと餡をたっぷりと絡めていただきますとろっとした何とも言えない滑らかなクリーミィーさと、Its rich flavor。鱈の白子は冬が近付くと必ずいただきたい食材ですね♪ 「牡蠣フライ」1,600円 通常は3個入りで1,200円とメニューに書かれていましたが奥様の気遣いで4個入りにしてくださいました衣は軽くサクっと香ばしく中はふわっとしっとりクリーミィーな仕上がりに天城の塩とさらさらのソースレモンのどちらかお好みでいただきます天城の塩は、Just、お隣でご一緒させていただいた常連様が天城のご出身でその美味しいお塩を大内さんにお裾分けされたのだそうです塩好きのわたし達夫婦は塩だけでもあればお酒の当てになってしまうから恐ろしいですね(笑) 「海老芋の餡かけ」900円 一度出汁で下茹でした海老芋に片栗粉を纏わせさっと揚げた後に餡かけに仕上げた一品ほっくほくにとろける食感の海老芋は甘味もあり最高です♪ 「筋子の出汁醤油漬け」 意外とゆっくり食べながら飲みながら晩酌していたらお腹が膨れてしまい〆の主食を食べようかどうしようか悩んでいたところ大内さんが少しばかり残っていた獺祭に対して「お酒の当てにどうぞ♪」とさっとサービスで出してくださいましたカウンターならではの醍醐味!?(笑)大好きな筋子の出汁醤油漬けはお酒のおかわりが必要なほどに美味しかったです!大内さんありがとうございます!(感謝)またゆっくりカウンターで伺いますね♪ 旬の料理 大内 浜松市中区板屋町672 FOOD昴ビル2F TEL:053-452-8600 Hours of operation:17:30To 22:00 Closed on Mondays:Sunday...

Visit the day might want to eat a lot of vegetables Chinese dishes 100 Ka 摂renai usually quite

Speaking of Chinese Bush Clover Hill、2014年8月でOPENして丸8年を迎えた「中華料理 百華」さん。What is "Chinese Cuisine Ibe" in Kaminishi Town?、It is a famous Chinese restaurant and is a brother disciple from "Shizuka -Seika-" which has now been relocated to Kyoto.。The shops here are Palazzo chef Matsushita-Kun and his wife Momo-Chan 2、On weekdays and weekends when I'm busy with reservations, I can see the part-timers moving in the hall.。Mr. Hyakuka of reasonable and full volume、It's a shop on the side of the masses.。It's always a big success.、Because there are a lot of waiting at the same time as opening、It's best to make a reservation.。Parking、Two or three cars in front of the store、店横の脇道を入っていった奥に数台用意されています♪ 店内は、7 spacious counter seats、Table 12 seats、3 tables in the back room。厨房で繰り広げられるオーナーシェフ松下くんの手早い中華鍋捌きを端のカウンター席かた眺めるのがいつもの楽しみですが、This night is full even if I come late、I'm being passed through an empty seat.、Unfortunately, I went to the table seat.。11Have you entered the year-end party season even though it is a month?、団体様の姿が目に付きます♪ 「あんかけ焼きそば」900円 野菜をあまり積極的に摂れていない日が続くと「そうだ!百華さんに行こう!」となります。Trying to warm up your chilled body by eating a mellow and hot dish、I made ankake yakisoba.。As you can see from the look、The vegetables and volume here are amazing.。It has more than 10 kinds of vegetables even if I roughly count it.。季節毎に旬の野菜をたっぷりと惜しみなく用意してくれるので嬉しいですね♪ あんかけ焼きそばの面は平打ち太麺となります。Once steamed,、Bake on both sides, crisp, and then add vegetable bean paste.。Noodles with plenty of feeling of eating from under the vegetables are available。If you want to enjoy the change of taste、別皿で添えてくれる自家製XO醬をかけてお召し上がりください♪ 「タンメン」830円 旦那様が大好物のタンメン。I always ask for noodles in noodle kata.。As always、How long to get to the noodles (laughs) Various green and yellow vegetables and、Root vegetables、Mushrooms、Plenty of potatoes are used.。Good colors、Tanmen rich in nutritious vegetables that seem to be very good for the intestines and skin。Because it is relatively light taste with the umami of vegetables、こちらもお好みでXO醬をかけてお召し上がりください♪ 「餃子8個」440円 百華さんの餃子は、It is a sweet dumpling with plenty of vegetables。Because it bakes the skin crisply、The texture is very good。I have a lot of ra oil and spicy.。21Your feet are constantly passing by、I couldn't talk to Mr. and Mrs. Matsushita.。またゆっくり伺いますね♪ 中華料理 百華 住所:2-40-5 TEL, Naka-ku, Hamamatsu:053-476-9110 Closed on Mondays:月曜日 営業時間 (火~土)11:30-14:00 17:30-22:00 (Sun.) 11:30-14:00 17:30-21:00(L.O)...

LAU kitchen Studio development by original Bento "stacking weight" in making food tasting

西伊場の交差点にある黄色の可愛い建物が目印のマクドナルド2階にある料理教室「lau lau kitchen studio ラウラウキッチンスタジオ」さん。2012年3月2日(土)にオープンされて以来、As a studio certified by the Japan Vegetable Sommelier Association、We continue to convey the importance of homemade cooking with a sincere heart, mainly vegetables.。オーナーの今坂佳美さんは、Beyond the boundaries of the fixed concept of cooking class with a rich idea、We also hold collaboration events with people of various genres and events such as frima.、It has been widely active。In addition to regular cooking classes、水曜は「レシピカフェ」と称して、1Lunch menu with recipes limited to 20 meals a day is popular。This time the、ラウラウキッチンスタジオさんが画期的な時短調理器具として「重ね重」なるものを開発監修されお披露目会としてデモンストレーション+試食会が行われたので参加して参りました♪ 多くの参加者に見守られながら講師のayanoさんが重ね重を用いた重ね重レシピを説明しながら、We will demonstrate several kinds of dishes at once.。そもそも重ね重とはオーナーである佳美さんが、"For those who work and raise children、Reduce the time you spend on cooking every day、負担を減らしながらも美味しい手料理を食卓に並べていただきたい」という想いを元に考えられた時短調理器具です。Cooking、Paste、The layer ingress that can be done at once until the cleanup、Once you've mastered how to use it,、It takes about 20 minutes to complete five dishes.。Easy and hassle-free、When it comes to short-term cooking、Those who do not have time、For those who are not good at cooking、大変便利な調理器具となるでしょう♪ 重ね重の料理レシピは、It's really just simple.。While showing the lecturer's ayano's splendid kitchen knife、Mix the ingredients and seasonings in the weight one after another.、Easy cooking just to tinn in the microwave。Be honest、最初は「そんな簡単にこの料理ができるの!?」と半信半疑で見守っていました(笑) 完成した「重ね重でパエリア」と「重ね重でアクアパッツァ」。Both have a short heating time.、1The heating time for the product is、2Within the range of about six minutes and super short time。The layering is、Because the heat storage property is high by far infrared rays、You can heat the ingredients from the core.、Bring out the flavor of the ingredients。Because it's pottery、I can cook in a short time.、that it does not let the umami go away。And like the name of piling up、It is possible to cook the weight on top of each other.。As a result、2It seems that two dishes can be completed at the same time by the step-by-step! This is、まさに時間の無い主婦の方には画期的な商品となりそうですね♪ こちらも完成した料理で「重ね重でチャーシュー」。Although it takes time to soak the taste in pork belly first、Put a heavy lid on it.、電子レンジで600Wで6分加熱するだけであっという間に完成。By taking advantage of the lid、It becomes a product that eco is also conscious to suppress the consumption of the wrap。What's amazing is that、It is a fact that this chashu was soft and delicious! Including the owner Atsumi、The recipe of the layer which the lecturers made a failure and repeated lying、今現在も仕上がりの完成度の向上を目指しているそうです♪ こちらは事前に焼き上げてくれていた「重ね重でフォカッチャ」と「重ね重でメロンパン」。Because it can cope with not only steamed dishes but also ovens、It seems that bread can be made in no time.。The texture is also freshly baked、Fluffy Mochimochi。I like the saltiness of focaccia.、Because the appearance is pretty, too、ホームパーティのおもてなしなどには便利ですね♪ およそ30分ほどのデモンストレーションで完成させた5種類の料理と事前に用意されていた2種類のパンを試食させてもらいそして最後にはデザートまでも作ってくれました!重ね重の中に入ったままのプリンにデコレーションを施します♪ あっという間に「重ね重でプリンアラモード」の完成です!(凄)フルーツは時期でないため冷凍ものでしたが、The pudding was very smooth and delicious.。If this is the case, you may be able to enjoy cooking and making desserts with small children.。Cooking utensils that will create a conversation while surrounding the kitchen with the family on holiday! including that meaning、オーナー佳美さんの想いが詰め込まれたこの重ね重は、I think it's very good.。Those who want to feed their husbands and children with loving homemade food, but do not have time.、料理がどうしても苦手・・・といった方には大変お勧めの商品です♪ ラウラウキッチンスタジオさんでは、Cooking classes are offered in various courses.。Find the right course for you、Why don't you try increasing your favorite food little by little?。For more information, see、ラウラウキッチンスタジオさんのホームページをご覧ください♪ ラウラウキッチンスタジオ 浜松市中区西伊場町62-6-2F TEL:053-522-8314 Closed on Mondays:Monday http://www.laulau-kitchen.com/...

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